Hos Liora kombinerer vi traditionelt håndværk med moderne velvære. Vores mission er at hjælpe mennesker til en sundere og mere balanceret hverdag gennem naturlige og æstetiske produkter. Vi tilbyder: Kobberarmbånd med akupressur og magnetterapi – designet til at lindre spændinger, øge energien og fremme velvære. Ringe med akupressur og magnetterapi – en diskret og elegant måde at støtte krop og sind i balance. Kobberdrikkedunke i 99,99 % rent kobber – kendt for deres naturlige evne til at holde vandet friskt og tilføre det gavnlige egenskaber. Alle vores produkter er fremstillet i høj kvalitet og med fokus på både funktionalitet og design. Vi tror på naturens kraft og ønsker at give vores kunder en enkel, men effektiv vej til bedre trivsel i hverdagen. Hos Liora vægter vi kundetilfredshed, ærlighed og kvalitet højt – og vi er stolte af at levere produkter, der gør en forskel i vores kunders liv.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

PLAT OG SVINDEL

SVINDEL FIRMA MED FALSKE VAREBESKRIVELSER, FALSKE FØRPRISER OG FALSKE ANMELDELSER

Svar på Liora's respons på min anmeldelse:
På Liora's hjemmeside øverst i venstre side benytter firmaet Trustpilots grønne stjernesystem og angiver anmeldelserne som FREMRAGENDE, men tjekker man her på Trustpilot kan enhver jo se, at det ikke er sandt.
Kigger man nøjere på produkterne som Liora sælger er de alle kinesiske og kan findes fra ca. 1/4 til 1/10 del af priserne på den kinesiske handelsplatform TEMU, så både Liora's førpriser og deres tilbudspriser har intet hold i virkelighedens priser.
Det er således rimeligt friskt at vælge at fortsætte bedraget her på siden, når det så åbenlyst er fiktive anmeldelser og priser Liora benytter sig af.

13 december 2025
Logo Liora

Antwoord van Liora

Vi kan desværre ikke genkende denne anmeldelse eller finde nogen ordre, der matcher anmelderens profil.

Alle vores varebeskrivelser er baseret på produktets faktiske egenskaber, og eventuelle førpriser anvendes udelukkende i overensstemmelse med gældende markedsføringslovgivning.

Derudover indsamler vi udelukkende anmeldelser fra verificerede kunder, og vi tager afstand fra påstanden om falske anmeldelser.

Vi har anmeldt denne anmeldelse til Trustpilot, da den efter vores vurdering ikke er baseret på en reel købsoplevelse. Hvis anmelderen mener at have handlet hos os, er vedkommende meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Mvh.

Liora