Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte to applewatch remmer, én i nylon med velcro (79,-) og én nylon med magnetisk lås (99,-). 5 stjerner for en hurtig kunderespons og en fantastisk produkt med magnetisk lås, jeg er m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.

4,6

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hej Finn

Tak for de 5 stjerner.
Fedt vi kunne betjene og levere hurtigt, og dermed give en god oplevelse.

17 juni 2025

Hej EMP

Tak for 5 stjerner - det varmer.
Vi gør vores bedste for at sende afsted hurtigst muligt, så det' dejligt det lykkes.

Fin handel.

Fin handel.

6 juni 2025

Hej Vibeke

Tusind tak for 5 stjerner - det er vi glade for. Ønsker dig en god dag.

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, og hurtig levering

20 mei 2025

Hej Erik

Mange tak for 5 stjerner!
Er glad for du synes godt om siden og vores hurtige levering.

Skide godt 😎

Skarpe priser, god service og smidig levering - en hele vejen igennem god oplevelse 🤩👏👍

20 mei 2025

Hej Mark

Fantastisk, at du har haft så god en oplevelse!
Tusind tak for feedback - det dejligt, at vi kan levere på alle parametre.

Fin handel

Rigtig fint produkt og super hurtig levering.

7 mei 2025

Hej Melanie

Tusind tak for de 5 stjerner!
Glad for vi hurtigt kunne levere et rigtig fint produkt.
Kontakt os endelig, hvis der skulle være det mindste.
Ønsker dig en dejlig weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og god kundeservice

Godt produkt og god kundeservice. Jeg købte en wifi-ramme til min mor. Da jeg ikke fik nogle opdateringer omkring min levering efter nogle, kontaktede jeg kundeservice. De forklarede, at pakken var blevet sendt afsted med den forkerte lastbil, men de lovede at pakken ville komme frem i tide. Og ganske rigtigt. Pakken kom i tide og produktet er super godt. Kundeservice kontaktede mig et par dage efter levering, for at spørge om alt var, som det skulle være. Alt i alt en super god oplevelse, og jeg ville handle der igen

7 mei 2025

Hej Sofie

Mange tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for vi kunne hjælpe dig, og at du fik pakken i tide.
Håber vi ser dig på shoppen igen en anden gang.
Ønsker dig en dejlig weekend.

fint som lovbet

22 april 2025

Hej Leif

Dejligt at det hele er som det skal være.
Mange tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering, meget tilfreds med min nødradio med stor powerbank oma. Da min voksne søn så, den ville han også have sådan en, så jeg bestiller endnu en 👍.

2 april 2025

Hej Anne-Grete

Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi ser frem til at levere endnu en nødradio & powerbank til jer - den er på vej, og er snart klar til afhentning.
Ønsker jer en dejlg dag.

Hej Inger

Tusind tak for 5 stjerner.
Dejligt du havde en god oplevelse - ønsker dig en dejlig dag.
Kontakt os, hvis der skulle være det mindste.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og rigtig gode produkter

Super service, rigtig gode produkter og god pris! Tak

26 maart 2025

Hej Søren

Mange tak for de 5 stjerner.
Er glad for du havde en god oplevelse hos os - håber vi ses på shoppen en anden gang.

Mange solskins-hilsner

Fint produkt

Fint produkt, og fornuftig leveringstid.

10 maart 2025

Hej Claudia

Tusind tak for de 5 stjerner.
Er glad for du havde en god oplevelse hos os. Håber vi ser dig på shoppen en anden gang.
Ønsker dig / jer en god dag.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
God helpdesksupport.

6 januari 2025

Hej Ole

Tak for de 5 stjerner.
Glad for vi kunne hjælpe med produktet, så det hele spiller.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mulighed for hurtig afhentning af…

Mulighed for hurtig afhentning af produkt hvilket var godt. Dog lidt svært at finde stedet da der ikke var skiltet med firmaet/logoet.
Mailsystem er ikke helt oppe og køre og derfor lidt forvirrende.

Produktet virker som det skal og vi er glade for det.

27 januari 2025

Hej Maria

Mange tak for anmeldelsen.
Er glad for at produktet virker som det skal.
Du har helt ret i, at mailsystem ikke er oppe og køre 100% endnu - vi arbejder på sagen.
Tak for god feedback!

Venlige hilsner

Alt var OK!!

30 december 2024

Hej Vibeke

Dejligt at høre og tak for anmeldelsen!
Sig endelig til, hvis vi kan gøre noget, så det bliver 5 stjerner en anden gang!
Skriv endelig til Support@lippa.dk

Super godt web sted

Bare super hurtig service og god god behagelig aflevering -- forsæt i samme spor og I vil have meget tilfredse kunder 😊

29 november 2024

Hej Jonna

Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi gør vores bedste, og det er glædeligt når det kan ses og mærkes hos kunderne.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jef købte en mikrofon den virker men…

Jef købte en mikrofon den virker men den skal være inde for en vis rekevide og der er svært når vi skal interviewe folk

26 november 2024

Hej Mikkel

Tak for de 4 stjerner.
Beklager, hvis den ikke har helt så lang rækkevidde som håbet.
Du er velkommen til at kontakte os på support@lippa.dk
Ønsker dig en god weekend.

27 november 2024

Hej Lone

Mange tak for de 4 stjerner.
Lad mig endelig høre hvordan vi kan komme op på 5 stjerner - gerne på mail: support@lippa.dk
Ellers vil jeg blot ønske dig en god aften.

Tobias, Lippa.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.