Jeg modtog nogle forkerte varer, og fik lynhurtig tilbagemelding da jeg skrev til kundeservice. Julie var så behjælpelig og sød, og fik straks rettet op på fejlen. Jeg handler KUN hos Littledeluxe, n... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Har handlet sutter her igennem flere år, med stor tilfredshed. Senest købte jeg også en bamse, som desværre fældede helt vildt og derfor ikke kunne bruges til en lille baby. Jeg skrev til kundeservi... Toon meer
Hurtig levering og super kundeservice. Lækker kvalitet af produkter. Havde bestilt nogle skeer, men fået tilsendt de forkerte. sendte en mail fredag med problemet og fik svar tidligt mandag morgen a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kun en lille ordre...lidt forkælelse til mit barnebarn. Kassen leveret kun 36 timer efter bestilling. Da jeg åbnede kassen var alt så fint pakket, men samtidig også en pose med skønne ex ting til den... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hos Littledeluxe.dk finder du hele det officielle sortiment fra Mushie og FRIGG - produkter skabt til at gøre de første år trygge, smukke og mindeværdige.
🎀 Alt fra Mushie og FRIGG samlet ét sted
🎀 Sutter, service og udstyr i topkvalitet
🎀 Sunde, sikre og bæredygtige materialer
🎀 Personlig kundeservice og hurtig levering
Vi går aldrig på kompromis – kun det bedste er godt nok til dig og dit barn 💛
Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om produkter, levering eller andet.
📞 Ring til os på 50 97 22 08
📩 Eller send en mail til info@littledeluxe.dk
Vi svarer som regel indenfor få timer 💬
Geschreven door het bedrijf

💌 Nyheder, gaver og gode råd - direkte til dig! 🎁

Omega 9, 8382, Hinnerup, Denemarken

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Littledeluxe.dk
Elsker bare jeres sutter og så dejligt man ikke skal betale mere for at få navn på 😊😊

Antwoord van Littledeluxe.dk
Fine produkter, men jeg modtog desværre en anden størrelse sutter end dem jeg havde bestilt.

Antwoord van Littledeluxe.dk
Havde desværre bestilt den forkerte sut, men efter en behagelig samtale med kundeservice og en mail fik jeg heldigvis den jeg først ville have bestil 😄

Antwoord van Littledeluxe.dk
Svarede hurtig på henvendelser, med rette hjælp, samt mit indkøb kom meget hurtigt. Har handlet flere gange hos Jer.

Antwoord van Littledeluxe.dk
Super fin oplevelse! Fik leveret min ordre hurtigt og der var endda en lille overraskelse med. Mange tak :)

Antwoord van Littledeluxe.dk
Lynhurtig levering og meget hurtig og imødekommende kundeservice. Har bestilt fra Littledeluxe mange gange og har altid været tilfreds.

Antwoord van Littledeluxe.dk
Har ikke fået varen endnu så det er ikke nemt at svare på.kan kun håbe den kommer.

Antwoord van Littledeluxe.dk
Flotte sutter, god hjemmeside, venlig og hjælpsom personale hvis man ringer. Hurtig levering

Antwoord van Littledeluxe.dk
Dejlig hurtig levering og utrolig fine sutter til min datter med navn på

Antwoord van Littledeluxe.dk
Eminent kundeservice, som går den ekstra mil for at gøre deres kunder glade og tilfredse. Hurtig levering og produkterne lever op til forventningen.

Antwoord van Littledeluxe.dk
Gode priser og praktisk med mulighed for navn på sutterne.

Antwoord van Littledeluxe.dk
Altid glad for at handle sutter her. God kvalitet, billigt og hurtig levering

Antwoord van Littledeluxe.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.