Bredt udvalg til en super god pris
Bredt udvalg til en super god pris. Fik kvalitetssandaler til halv pris efter lang tids søgen. Leveret efter 2 dage - super fedt!
Littlefashionfeet.dk rummer børnesko til alle aldre. Helt fra små begyndersko til vores pre-teeangere i str. 40 :-)
Omfartsvejen 3, 6330, Padborg, Denemarken
Gode tilbud og fine beskrivelser af børnesko størrelser. Jeg fik skoene leveret allerede dagen efter, jeg havde bestilt dem. :)
Lynhurtig levering!
Købte tre par sko via deres hjemmeside torsdag aften allerede lørdag formiddag, modtog jeg min pakke.
Desværre fik jeg købt det ene par i en forkert størrelse og til min store ærgerelse, måtte jeg erfare at der ikke fulgte en retur label med :(
Kan nu fratrække 11% af købssummen for det par, der desværre må sendes tilbage
God overskuelig webshop, med stort udvalg og gode priser. Hurtig levering. Er meget tilfreds, kommer igen.
Lyn hurtig levering og super fine priser. Vender klart tilbage 👏🏻
Rigtig god service! Der var kun et par tilbage af de gummistøvler vi havde bestilt to af, men så ringede en sød medarbejder og spurgte om hun måtte sende et andet par og det par koster endda mere end det vi ellers havde bestilt, så jeg er rigtig godt tilfreds :-)
Gode tilbud, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg havde lidt udfordringer med min ordre, men her var de bare så hjælpsomme og gav den bedste service.
Har modtaget de fineste børnesandaler. God service, fine varer og hurtig levering. Intet at sætte en finger på. Vil helt sikkert handle der igen. Det eneste jeg savnede var track and trace på pakken så jeg kunne følge med.