Mycket att välja på, snabbt och effektivt att köpa och kan hämtas ut centralt istället för att vänta på en fysisk leverans. Lite roligare än en dator-utskrift. Perfekt för oss som alltid gör allt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej, jag tycker att det vore bra om ni informerade på nätet om att kontoret på stureplan är nerlagt. Efter en lång resa få upptäcka att en lapp på dörren tala om att kontoret är nerlagt var inte så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiskt bemötande trots att upplevelsen redan hade löpt ut. Den hade blivit liggande långt ner i lådan innan jag hittade den. Stort tack till Liveit som ändå hjälpte till och förlängde giltigheten... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det var smidigt att köpa upplevelsen. Dock var informationen om t.ex VAR upplevelsen ska äga rum, bristfällig. Hoppas att få mer klarhet i det, tyvärr var kundtjänst stängt idag
Geschreven door het bedrijf

Välkommen till Live it
Vi har upplevelserna för alla tillfällen. Allt från födelsedagspresenter till julklappen och upplevelsen studenten vill få vid examen, och detta även oavsett ålder. Vi har upplevelserna som ger adrenalinkickar, smaksensationer man drömmer om och upplevelserna som ger lugn och ro. Ge bort ett vrålåk i en Ferrari eller Lamborghini, en kväll på Operakällaren eller en spaweekend på lyxiga hotell. Hitta den perfekta födelsedagspresenten, bröllopsgåvan eller julklappen hos oss, vi har något för alla. Enkelt att köpa, fantastiskt att få.
Kungsgatan 8, 103 69, Stockholm, Zweden
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Live it
Vad är detta? Helt hopplöst att få rätt på mina beställningar, man blir helt och hållet bortdribblad i alla möjliga konstiga klick. Finns inte en enda röd tråd i beställningsförfarandet - håll er borta för er egen skull!!

Antwoord van Live it
Lätt och enkel att beställa på webbsidan och snabb leverans.

Antwoord van Live it
Kastar nu mitt presentkort på 2000kr i papperskorgen som jag har fått i present och därför av naturliga skäl inte har något kvitto kvar, eller någonsin har haft. Presentkortet har inte blivit aktiverat på rätt sätt och är därför inaktiv.
Supporten är så värdelös som det någonsin kan bli! Jag ska varna andra att handla från er och det kommer att få stor genomslagskraft. Tack för att ni är lika flexibla som en betongklump. Synd på ett annars ganska lovande företag.
Med vänlig hälsning
En i mängden missnöjd kund

Antwoord van Live it
Lite roligare än en dator-utskrift.
Perfekt för oss som alltid gör allt i sista minuten.

Antwoord van Live it
Fick förlänga min upplevelse ,då jag varit sjukskriven och glömt bort den .Tack

Antwoord van Live it
Enkelt att beställa som present och vi har varit nöjda med upplevelsen.

Antwoord van Live it
Lees meer over geverifieerde reviews.