Snabb leverans. Jag hade synpunkter på varan, som jag direkt informerade företaget om via mail. Fick mycket trevligt svar inom en timme. Det visade sig att det var helt och hållet jag själv som bid... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köpte och betalade en liten hylla den 12/8, idag 14/9 har jag fortfarande inte fått den. Ett svar fick jag efter 2 veckor att den var på väg ut ur lagret och skulle vara hos mig inom 3 dagar. Det var... Toon meer
Jag gjorde en beställning men råkade skriva in att jag ville köpa fyra Brafab utefåtöljer men ville bara beställa två. Jag mejlade direkt kundtjänst och de svarade några dagar senare och bad om ursäkt... Toon meer
Det var lätt att beställa och snabb leverans. Jag blev uppdaterad hela tiden. Behövde göra en retur på en av mina beställda produkter och det löstes smidigt. Även väldigt bra pris. Beställde Brafab mö... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Livello är en svensk möbel- och inredningsbutik med ett noggrant utvalt sortiment av möbler, belysning och inredning för det moderna hemmet. Vi samlar etablerade och spännande varumärken med fokus på design, kvalitet och tidlös formgivning. Hos Livello hittar du allt från soffor, matbord, stolar och förvaring till lampor och inredningsdetaljer. Vår ambition är att göra det enkelt och inspirerande att köpa möbler och inredning online, med personlig service och en trygg köpupplevelse. Vi tror på möbler som håller över tid och väljer därför vårt sortiment med omsorg. Oavsett om du letar efter en ny möbel eller vill skapa ett helt nytt uttryck i hemmet vill vi hjälpa dig att hitta rätt.
Contactgegevens
Gärdevägen 11, 85650, Sundsvall, Zweden
- kundservice@livello.se
- livello.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hade precis det jag letade efter
Hade precis det jag letade efter! Snabb hantering och leverans. Rekommenderas

Antwoord van Livello
Riktigt snabb kundservice när jag hade…
Riktigt snabb kundservice när jag hade frågor om beställning

Antwoord van Livello
Mycket bra varor och snabb leverans
Mycket bra varor och snabb leverans, mycket nöjd!

Riktigt nöjd!
Riktigt nöjd! Fick mina varor snabbt och de håller bra kvalitet. Handlar gärna här igen!

Antwoord van Livello
Snabb leverans, mycket nöjd!
Snabb leverans, kom på bara 1,5 dag och nu är julklappen säkrad
Rekommenderar starkt!

Antwoord van Livello
Supersnabb leverans och fick suverän…
Supersnabb leverans och fick suverän hjälp från kundtjänsten! Ska definitivt handla mer från First Kitchen!

Antwoord van Livello
Riktigt snabb leverans och produkterna var suveräna. Rekommenderar starkt!

Perfekt julklapp
Köpte glas till mina föräldrar i julklapp och de kom fram i tid och var super snygga! Jätte nöjd!!

Smidigt och snabbt
Smidigt! Varorna levererades helt felfritt!

Antwoord van Livello
Handlat från First kitchen vid tre…
Handlat från First kitchen vid tre tillfällen nu. Jag har bara haft bra upplevelser och kan rekommendera denna sida starkt. Bra priser, paket som kommer i tid och känns allmänt seriöst!

Nöjd kund
Beställde ett servisset och några fina vaser, mycket nöjd med produkterna leveransen.

Nöjd kund!
Bra och trevligt bemötande av kundtjänst. Leverans enligt utlovat. Rekommenderas!

Snygg och proffsig hemsida
Snygg och proffsig hemsida. Bra bilder och förklaringar. Lätt att navigera sig fram.

Dit is Trustpilot