LixByg Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup Firma!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Dårlig service. Holder ikke hvad de lover. Deres såkaldte gulvfliser kan IKKE bruges til gulv. Tynde fliser🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Hold jer væk fra dem!!!!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt ståltag og monteringsskruer mm hos Lixbyg. Gratis levering og meget hurtig levering. Jeg fik dig bestilt forkerte monteringsskruer. Tømrer skulle komme om nogle dage, så Lixbyg kørte hjem t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Troværdighed, kundeservice. Er ord der falder for når jeg tænker LIX byg. Der har åbenbart været udfordringer med deres hjemmeside. Vores ordre blev annulleret, vi blev kontaktet af Alexander for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kunde service og ingen vente tid. Fik cyklen leveret som aftalt men der manglede desværre 2 bolte og Skiver til bagerste hjul I kassen. Har ikke ringet til jer ,muligvis er de røget ud un... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

LixByg tilbyder alt til dit næste bygge- eller boligprojekt samlet èt sted.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt sandwich panel

Jeg havde bestilt sandwich panel, i september måned og betalt. De har lavet 2 aftale og ingen var føret.
Dårlig tjeneste og kommunikation. De svar ikke opkalder. De kontakte ikke dig. De svar ikke emaile. Vi har mistet aftalen med ansate som skulle deltage i bygningsprojektet også pengene invereteret i andre ting. Ingen Undskyldninger. Ingen kommunikation. Vi ikke anbefaler virksomheden som overholder ikke aftalerner.
Da jeg ikke kunne svar dit... så siger jeg først og fremmest at din medarbejder tilbud os at betale flybilletterne. Samtidig hvordan vidste vi at den er medarbejdes privat telefon? Det hele ikke giver mening.

8 februari 2024

Hej Juana,

Desværre kunne vores leverandør ikke levere som lovet, da de var ved at lukke deres virksomhed. Dette lå uden for vores kontrol, og vi var til sidst nødt til at annullere ordren. Hvilket vi også kommunikerede med jer hele vejen igennem!

Efterfølgende valgte i at kontakte en af vores medarbejdere på hendes private telefon gentagne gange og kræve kompensation for flybilletter. Dette var over grænsen for, hvad vi finder rimeligt, og vi måtte derfor afslutte kommunikationen.

Tak for komfuret

Tak for komfuret. Vi er meget imponeret af den service og venlighed I har vist os.
God Jul

10 december 2024

Hej Solveig,

Tak for de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at i er imponeret over vores service og venlighed. Vi håber, i bliver glade for komfuret.

Rigtig god jul til jer! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode varer til prisen

7 november 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på dit feedback. Vi er glade for at høre, at du oplevede en god pris for varen.

Levering af fliser

Levering lige til døren. Chauffør og medhjælper bar de 250 fliser ud af bilen og lagde dem på en palle. Måske de fremover vil have fordel af at have en palleløfter med, ikke mindst for at skåne deres rygge.

20 november 2024

Hej John,

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen og indsatsen fra vores chauffør og medhjælper.

LixByg team

Hurtig levering.
Alt er som det skal være.
Kniber lidt med svar på spørgsmål på mail.

5 november 2024

Hej lars,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med levering og produkt. Vi beklager, hvis svartiden på mail ikke har været optimal – vi arbejder på at blive bedre. Tak for dit feedback! 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

levring tog en uge og fragtprisen er i…

levring tog en uge og fragtprisen er i den høje ende

8 november 2024

Hej Søren,

Vi beklager, at leveringstiden ikke levede op til forventningerne, og vi forstår din pointe omkring fragtprisen. Tak fordi du deler din oplevelse! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med leveringstid

Jeg er meget tilfreds med leveringstid.
Produktet er ok og nemt at sætte op
Desværre er farven IKKE identisk med den farve der er vist på nettet, hvilket jeg er skuffet over.

2 november 2024

Hej Sussi,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringstiden og nem opsætning.

Vi beklager, at farven ikke lever op til dine forventninger. Der kan være små forskelle på grund af skærmindstillinger og lysforhold. Vi værdsætter din feedback og håber, du er glad for produktet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt klappede og var som aftalt !

Alt klappede og var som aftalt !
det var en god oplevelse hele vejen igennem.

2 november 2024

Hej Per,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på dit feedback 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt ståltag og lægter.

Vi har købt ståltag og lægter hos Lixbyg.
Vi er meget tilfreds med levering og deres tålmodige kundeservice.
Vi havde mange spørgsmål og opkald, men Lixbyg var altid parate til at hjælpe os.
Mvh Mona og Bent

23 augustus 2024

Hej Mona og Bent,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at i har været glade for både levering og kundeservice. Og vi er altid glade for at hjælpe!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I var meget længe om at levere

I var meget længe om at levere, uden at informere om længere ventetid.

18 oktober 2024

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager at leveringen tog længere tid end forventet, og at du ikke blev informeret om forsinkelsen. Vi arbejder på at forbedre vores kommunikation og sikre, at alle kunder får rettidig opdatering. Vi sætter derfor stor pris på dit feedback.

Skuffende

Nu er jeg blevet mindet om at give en anmeldelse, selvom jeg ikke mener vores korrespondance er færdig!

Men her får i den. Jeg bestilte en pigecykel d.13-09-2024 ordre nr. #62183
Vi modtager den d. 02 eller 03-10-2024.

Da vi skal samle den er der en bøjet forgaffel til forhjulet (har billede). Vi vælger at det lever vi med.
Da min bonusdatter så skal prøve den, viser det sig at forhjulet ikke holder luft! Da det sker i en weekend, ringer vi to gange mandag morgen kl.9 d. 14-10-24 og kommer ikke igennem. Udfylder en formular og bliver senere kontaktet.
Kvinden var sød og ville se hvordan vi kunne løse problemet uden at vi skulle til at sende cyklen retur. Hun fortæller vi vil blive ringet op. Det bliver vi ikke og forsøger at ringe til kundeservice igen tirsdag!
Da cyklen skal bruges i skolen,har vi været nødt til at få den lavet af en cykelsmed i vores område på egen regning.

I dag er det d.22-10-24 og vi har stadig ikke hørt noget.

30 september 2024