Fup Firma!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Dårlig service. Holder ikke hvad de lover. Deres såkaldte gulvfliser kan IKKE bruges til gulv. Tynde fliser🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Hold jer væk fra dem!!!!!
Lees wat reviewers zeggen
Har købt ståltag og monteringsskruer mm hos Lixbyg. Gratis levering og meget hurtig levering. Jeg fik dig bestilt forkerte monteringsskruer. Tømrer skulle komme om nogle dage, så Lixbyg kørte hjem t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Troværdighed, kundeservice. Er ord der falder for når jeg tænker LIX byg. Der har åbenbart været udfordringer med deres hjemmeside. Vores ordre blev annulleret, vi blev kontaktet af Alexander for... Toon meer
Super god kunde service og ingen vente tid. Fik cyklen leveret som aftalt men der manglede desværre 2 bolte og Skiver til bagerste hjul I kassen. Har ikke ringet til jer ,muligvis er de røget ud un... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LixByg tilbyder alt til dit næste bygge- eller boligprojekt samlet èt sted.
Contactgegevens
Ulvedalsvej 66, 8620, Kjellerup , Denemarken
- 6126 0003
- Lixbyg@gmail.com
- lixbyg.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Det hele gik efter planen
Det hele gik efter planen.
Go kundeservice, fornem service ved levering af mine Stonewall sten.
Tak for det 👍
folk man kan regne med
Hurtig og ukompliceret
God kommunikation med sælger og varen…
God kommunikation med sælger og varen præcis som beskrevet
Jeg havde bestilt sandwich panel
Jeg havde bestilt sandwich panel, i september måned og betalt. De har lavet 2 aftale og ingen var føret.
Dårlig tjeneste og kommunikation. De svar ikke opkalder. De kontakte ikke dig. De svar ikke emaile. Vi har mistet aftalen med ansate som skulle deltage i bygningsprojektet også pengene invereteret i andre ting. Ingen Undskyldninger. Ingen kommunikation. Vi ikke anbefaler virksomheden som overholder ikke aftalerner.
Da jeg ikke kunne svar dit... så siger jeg først og fremmest at din medarbejder tilbud os at betale flybilletterne. Samtidig hvordan vidste vi at den er medarbejdes privat telefon? Det hele ikke giver mening.

Tak for komfuret
Tak for komfuret. Vi er meget imponeret af den service og venlighed I har vist os.
God Jul

Levering af fliser
Levering lige til døren. Chauffør og medhjælper bar de 250 fliser ud af bilen og lagde dem på en palle. Måske de fremover vil have fordel af at have en palleløfter med, ikke mindst for at skåne deres rygge.

Hurtig levering.
Alt er som det skal være.
Kniber lidt med svar på spørgsmål på mail.

Antwoord van LixByg
levring tog en uge og fragtprisen er i…
levring tog en uge og fragtprisen er i den høje ende

Antwoord van LixByg
Jeg er meget tilfreds med leveringstid
Jeg er meget tilfreds med leveringstid.
Produktet er ok og nemt at sætte op
Desværre er farven IKKE identisk med den farve der er vist på nettet, hvilket jeg er skuffet over.

Antwoord van LixByg
Alt klappede og var som aftalt !
Alt klappede og var som aftalt !
det var en god oplevelse hele vejen igennem.

Antwoord van LixByg
Rigtig gode priser og hurtig levering…
Rigtig gode priser og hurtig levering så
I alt super godt.

Antwoord van LixByg
Vi har købt ståltag og lægter.
Vi har købt ståltag og lægter hos Lixbyg.
Vi er meget tilfreds med levering og deres tålmodige kundeservice.
Vi havde mange spørgsmål og opkald, men Lixbyg var altid parate til at hjælpe os.
Mvh Mona og Bent

Antwoord van LixByg
I var meget længe om at levere
I var meget længe om at levere, uden at informere om længere ventetid.

Skuffende
Nu er jeg blevet mindet om at give en anmeldelse, selvom jeg ikke mener vores korrespondance er færdig!
Men her får i den. Jeg bestilte en pigecykel d.13-09-2024 ordre nr. #62183
Vi modtager den d. 02 eller 03-10-2024.
Da vi skal samle den er der en bøjet forgaffel til forhjulet (har billede). Vi vælger at det lever vi med.
Da min bonusdatter så skal prøve den, viser det sig at forhjulet ikke holder luft! Da det sker i en weekend, ringer vi to gange mandag morgen kl.9 d. 14-10-24 og kommer ikke igennem. Udfylder en formular og bliver senere kontaktet.
Kvinden var sød og ville se hvordan vi kunne løse problemet uden at vi skulle til at sende cyklen retur. Hun fortæller vi vil blive ringet op. Det bliver vi ikke og forsøger at ringe til kundeservice igen tirsdag!
Da cyklen skal bruges i skolen,har vi været nødt til at få den lavet af en cykelsmed i vores område på egen regning.
I dag er det d.22-10-24 og vi har stadig ikke hørt noget.