Betrouwbaar. Lage prijzen. Verkopen alleen keys en gelukkig geen accounts dus het is duidelijk wat je koopt. Geen verborgen kosten.
Al heel lang gebruik ik Loaded. (Hiervoor CdKeys.com.) altijd top ervaringen mee gehad. Na de rebranding zijn ze zelf beter en heeft de site een mooiere interface. Beste keysite die er is zonder twij... Toon meer
Spiderman 2 gekocht. Key vrijwel meteen binnen. geactiveerd en werkt.Naast dat was het over het algemeen goedkoopste en wat ook betrouwbaar overkwam.
Scherpe prijzen. Playstation tegoed opwaarderen met wat korting is fijn. Steam keys worden snel geleverd en werken probleemloos. Enkele maanden terug upgrades van games naar Switch 2 versies gekocht.... Toon meer
Loaded is a leader in providing gamers with amazing discounts on PC, Xbox, Nintendo, and PlayStation games. We have been operating for more than 10 years and we have more than 18 million customers.
Verenigde Staten
- support@loaded.com
- loaded.com
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Loaded
Eenvoudige manier om games aan te kopen…
Eenvoudige manier om games aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs.
Snel en goedkoop
Problemen met iDeal en geen reactie van 24/7 klantenservice
Ik heb geprobeerd een bestelling te plaatsen en kwam er pas in het betaalscherm achter dat iDeal niet beschikbaar is, terwijl deze betaalmethode op de hoofdpagina (inclusief iDeal logo) nog steeds wordt aangeprezen als geaccepteerd betaalmiddel. Apple-pay wordt ook mee geadverteerd terwijl deze niet zichtbaar is tijdens het afrekenen.
Tijdens deze mislukte bestelling zijn mijn spaarpunten wél afgeschreven. Op 27-01-2026 heb ik hierover contact opgenomen, maar ondanks de claim van 24/7 support heb ik nog geen enkele reactie ontvangen.
Wat het extra frustrerend maakt: op Trustpilot lees ik dat dit probleem met iDeal al sinds september/oktober 2025 speelt. Klanten worden al maanden aan het lijntje gehouden met standaardantwoorden, terwijl iDeal nog steeds wordt geadverteerd op de homepagina.
Adverteer geen betaalmethoden die al maanden niet werken en reageer op klanten die hierdoor benadeeld worden.

Veel keuze
Veel keuze, goedkoper dan elders.
Snelle en correcte levering.
My new goto voor de beste games!

Snel, goed en goedkoper
Snel, goed en goedkoper.
Ze zeggen wel "goedkoop is duurkoop" maar dat geldt niet voor Loaded. Wanneer je alle informatie goed doorleest zoals, welk platform, welke game en op welke apparaat, krijg je direct na je betaling de juiste code die altijd werkt.

Antwoord van Loaded
goede prijs en snel geregeld
Heb een spel voor de helft van het geld…
Heb een spel voor de helft van het geld kunnen kopen dan bij Steam. Kreeg na de aankoop de code toegestuurd via de mail. Deze kon ik bij Steam activeren en dan het spel downloaden.

Antwoord van Loaded
Leuke reactie weer van Loaded.com en de…
Leuke reactie weer van Loaded.com en de bots hier..
Maar een concreet antwoord op mijn vraag kreeg ik niet.. ik vroeg nogmaals "WANNEER" de optie Ideal terug komt ? Of wees eerlijk en zeg wij willen niet meer met iDeal werken.

Antwoord van Loaded
Aanrader als je van spelletjes houdt
Elk spel te krijgen wat je op je verlanglijst staat.
Maar dan met een betere prijs.
Het is snel geregeld en makkelijk.
XBox game pass
Dit is mijn derde XBox game pass aankoop dat ik hier heb gekocht en ik ben heel erg tevreden. De code heb je direct, regelmatig aanbiedingen en betalen gaat vlekkeloos. Zoals het nu gaat blijf ik hier bestellen. Thx
Per ongeluk voor her verkeerde platform…
Per ongeluk voor her verkeerde platform besteld. Geld terug gekregen.
Keurig, misschien wel iets te veel met 2x per dag, op de hoogte gehouden.
Betrouwbaarheid
Ik koop al een tijdje steamkeys bij Loaded (voorheen CDKeys). Ik ben erg te spreken over de steamkeys, goede prijzen en altijd binnen een paar minuten te gebruiken. Nog geen slechte ervaring mee gehad!
Al jaren top
Altijd goede ervaringen gehad met Cdkeys, nu Loaded. Prijzen zijn goed en de code wordt snel geleverd via de website. Via loyalty programma spaar je punten die je weer in kunt zetten als korting op je volgende bestelling.