Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hos LocalAway skaber vi unikke grupperejser til Zanzibar, hvor du får friheden til at skræddersy din oplevelse. Vi giver dig muligheden for at forme dit eventyr gennem selvvalgte 3-dages workshops, så du kan fordybe dig i det, der interesserer dig mest. Uanset om det er madlavning med lokale kokke, afrodans, stand-up paddle eller kampsport, vil du opleve Zanzibars kultur på en nærværende og autentisk måde.☀️ ______________________________________ Vores rejser henvender sig til unge mellem 18-25 år, og vi kombinerer fordybelse i en ny kultur med trygge rammer. Du får både et tæt fællesskab med dine medrejsende og samtidig med at du udforsker en ny kultur og får livslange oplevelser.🐚 ________________________________________ Udover workshops byder vores program på eventyrlige udflugter, bl.a. safari på fastlandet i Tanzania, havsafari, besøg på en krydderiplantage og afslappende dage på hvide bounty-strande. Vi tager os af alle de praktiske detaljer, så du udelukkende skal fokusere på at nyde rejsen. 🏝️ ___________________________________________ Med dansktalende rejseleder, privat indkvartering i hjertet af Stone Town og lokale kokke, sørger vi for, at du føler dig tryg fra start til slut. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du kan booke din rejse med ro i maven. ✨ _________________________________________ Tag med os på en rejse, hvor du ikke kun oplever Zanzibar – men kommer helt under huden på øen 🌍✨

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Local Away. Det bedste ved rejsen var helt klart fællesskabet på holdet og mødet med de lokale på Zanzibar. Det lokale staff var fantastisk – utrolig venlige, hjælpsomme og altid klar til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Der var mange gode aktiviteter undervejs, som gjorde rejsen helt unik, bl.a. skydive, ATV, safarituren, “sip and dip” og de forskellige workshops. Samtidig var der også tid til bare at nyde stedet og hinandens selskab.

Huset ligger virkelig godt med flotte omgivelser, og det skaber en hyggelig base for opholdet. Noget af det, der også gjorde stort indtryk på mig, var hvor søde og imødekommende folk på Zanzibar er – man føler sig virkelig velkommen.

Alt i alt en meget mindeværdig rejse med masser af oplevelser, grin og et stærkt fællesskab

28 maart 2026

Mega god oplevelse!

Jeg kan klart anbefale at rejse med LocalAway. Det er en rejse, hvor man oplever den afrikanske kultur helt tæt på. Derudover er det et måned fyldt med fede oplevelser, og en hverdag man selv er med til at forme.
Personalet er de sødeste, de er altid i godt humør og gør alt, de sørger for at vi er i trygge hænder og gør alt hvad de kan for at give os den bedste oplevelse! Bedst af alt kommer man hjem med nye venskaber🫶🏻🫶🏻

27 maart 2026

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det gør os så glade at høre, at du fik lov til at opleve den afrikanske kultur helt tæt på, netop en af de ting vi lægger vægt på ved vores ophold! Og tak for de smukke ord om personalet, de vil blive meget glade for at høre det 🙏

Og nye venskaber i bagagen det er bare det bedste at høre! 🫶🏻

En fantastisk rejse

At rejse med Local Away har været en kæmpe fornøjelse. De søde medarbejdere er med til at gøre oplevelsen tryg og rar for alle, og man føler sig virkelig set og taget hånd om. Hele turen var velorganiseret fra start til slut, og stemningen i gruppen var fantastisk. Det har alt i alt været en virkelig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre.

Tusind tak for din anmeldelse Thea ✨

Det varmer virkelig at høre, at du følte dig set og godt taget hånd om det er noget vi prioriterer højt at alle vores deltagere oplever. Så dejligt at stemningen i gruppen og organiseringen også faldt i god jord fra start til slut!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rejse fyldt med de bedste…

Fantastisk rejse fyldt med de bedste oplevelser!!
Local away er en oplevelse der både tilbyder nye venskaber, et trygt og godt personale og de vildeste oplevelser!
Kan anbefale denne rejse til alle der overvejer at rejse med local away’

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det er så dejligt at høre, at du kom hjem med både vilde oplevelser og nye venskaber i bagagen, det er præcis det, vi håber på for alle vores deltagere! Og tak for de varme ord om personalet, det videregiviver vi med glæde 🙏

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse - vil klart anbefale at rejse med local away! Programmet er sammensat virkelig godt, det er både fyldt med masser af oplevelser og også tid til afslapning og lave hvad man har lyst til. Personalet er helt fantastisk hele vejen igennem, de så søde og hjælpsomme, og er altid kontaktbar. God gruppe størrelse, smukt hus og flotte omgivelser.
Er virkelig glad for jeg har været afsted med local away!

26 februari 2026

Tusind tak for din anmeldelse Maja ✨

Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en så fantastisk oplevelse fra start til slut! Vi arbejder meget på at sammensætte et program, der har den rette balance mellem oplevelser og fri tid så det er dejligt at høre, at det ramte plet for dig.

Og tak for de søde ord om personalet, gruppestørrelsen og huset det betyder virkelig meget for os hele vejen rundt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig sødt og hjælpsomt personale der…

Rigtig sødt og hjælpsomt personale der er med til at gøre det hele til en tryg oplevelse. Godt udvalg af oplevelser!! Would recommend to a friend:)

Tusind tak for din anmeldelse Ida ✨

Det betyder virkelig meget at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om det er præcis den oplevelse, vi ønsker for alle vores deltagere. Og vi er glade for, at udvalget af oplevelser faldt i god jord!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig en god rejse

Virkelig en god rejse og gode oplevelser. Måske lidt flere aktiviteter, men det kommer jo an på hvad man er til.
Virkelig dejlig villa vi boede i, og størrelsen på grupperejsen er perfekt🫶

Hej Karoline

Tak for de varme ord! 🫶

Vi er så glade for, at du havde en god rejse og nogle dejlige oplevelser. Det er altid rart at høre, at villaen og gruppestørrelsen ramte plet det er noget, vi lægger rigtig meget vægt i at få til at fungere.

LocalAway-teamet ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nogle fede oplevelser og sødt personale

10 december 2025

Hej Ida

Tusind tak for din søde anmeldelse🫶🏽

Vi er glade for at du har haft nogle gode oplevelser og synes om vores personale.

Team Local Away 🌍✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Local away er virleig en dejlig rejse

Local away er virleig en dejlig rejse, med masse af unikke oplevelser, søde guider og drivers❤️ kan helt klart anbefale en rejse med Local away🫶🏻

3 december 2025

Hej Agnete

Tusind tak for din varme anmeldelse! ❤️

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores guider, chauffører – og ikke mindst alle de unikke oplevelser undervejs.

Det betyder virkelig meget for os, at du vil anbefale Local Away videre 🫶🏻

Team Local Away 🌍✨

En uforglemmelig rejse!

En uforglemmelig rejse!

Jeg er virkelig glad for, at jeg rejste med Local Away. Programmet var en skøn blanding af planlagte ture, spændende workshops og god tid til at slappe af.

Guiderne var super dygtige til at planlægge og tilpasse turen efter vores behov. Og hvis der var noget, man manglede eller var i tvivl om, stod de altid klar med hjælp.

Jeg rejser hjem med fantastiske minder og nye venskaber.

Kan helt klart anbefale Local Away.

1 juni 2025

Localaway Juniholdet 25

Jeg har været afsted med LocalAway, og er meget taknemmelig for at jeg valgte denne rejse til Zanzibar!
Programmet var meget tilpas, og lejligheden lå centralt i Stone Town. Køkkendamerne var vildt søde og lavede lækkert mad hver dag!

1 juni 2025

Fantastisk tur!

Fantastisk tur!
Jeg har været afsted på en grupperejse med Local Away, og det har været en fantastisk oplevelse. Der var styr på alle tingene, samt vi havde vores søde og tilstedeværende rejseledere med os.
Kæmpe anbefalding!!

28 februari 2025

Hej Mia ✨

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en fantastisk tur, og at vores opholdskoordinatore har været der for jer hele vejen 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt fantastisk oplevelse!

En helt fantastisk oplevelse!
Mit ophold hos localaway på Zanzibar har været uforglemmeligt.
Vi har oplevet en hel ny kultur og kommet tæt på lokalbefolkningen på diverse workshops.
Jeg har igennem hele opholdet følt mig tryg, da der bliver taget hånd om os af både personale og guider.
Kæmpe anbefaling herfra:)

2 februari 2025

Hej Lisa-Maria✨

Hvor er det dejligt at høre! Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en tryg, uforglemmelig oplevelse – og at du har fået en masse kultur og lokale møder med i bagagen. Tak for din skønne anmeldelse, vi sætter stor pris på det! 💙

Fed oplevelse!

Helt vild god første grupperejse! Vi kom ret tæt på lokalsamfundet ved at komme ud på de forskellige workshops. De lokale er mega søde, så man føler sig velkommen. Vores guider er mega hjælpsomme, når der er problemer og er bare helt igennem fantastisk søde😊

25 februari 2025

Hej Asta✨

Det betyder meget for os, at du følte dig velkommen og kom unden huden på lokalsamfundet🙌

Mange tak for de søde ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min første rejse til Afrika var en…

Min første rejse til Afrika var en tryg, sjov og fantastisk tur med Local Away.
Opholdet var en blanding af fritid, turist oplevelser og især følelsen af at komme tættere på de lokale.
Alt i alt en mega fed oplevelse, og de tre søde guider gjorde det trygt altid at kunne stille spørgsmål og få hjælp:)
Så just do it

2 februari 2025

Hej Mira✨

Tusind tak for de pæne ord, vi værdsætter din anmeldelse meget!

Vi er super glade for, at du havde en tryg og dejlig oplevelse – og at vores opholdskoordinatore var med til at gøre turen ekstra god.

Lucas / LocalAway-teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.