Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi beställer kött och köttet är jätte fint.. men leveransen är det vi inte är så nöjda med.. varje gång vi fått hem våra varor har kartongen/emballaget vi fått varorna i varit uppbrutet.. det har än s... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag har bara använt den gula löken och chokladen än då länge. Dom smakade bra. Men jag är besviken på att jag beställde 1 fp gul lök och 1 fp röd lök och får då 2 fp gul lök. Felleverans är mer irrite... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt nöjd med produkterna från Gårdens. Bra kvalitet, smakar riktigt bra och känns som mer “riktig mat” jämfört med vanliga alternativ. Leveransen fungerade smidigt och kundservicen var snabb och h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuurlijke voedingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Gårdens Mathantverk grundades av vännerna Oskar och Alexander. Vi är två småbarnspappor som brinner för riktig mat. Mat som är bättre för klimatet, djuren och för dig och din familj. Vi tycker att matindustrin utvecklas åt fel håll. Kravet på pressade priser och lång hållbarhet i butik leder till storskalig produktion av livsmedel som innehåller allt fler tillsatser och allt mindre näring. Samtidigt sker det på bekostnad av mindre producenter och skapar ett system som kräver mycket bekämpningsmedel och ofta innebär tveksamma villkor för djuren. Att vända denna utveckling kommer inte bli enkelt och vi klarar det inte ensamma. Därför hoppas vi att du vill följa med oss på resan!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eko-produkter med hög kvalitet som…

Eko-produkter med hög kvalitet som överensstämmer med beskrivningar på hemsidan. Hemleverans av kyl- och frysvaror utanför företagets närområde, även till oss på landet. Mycket trevligt bemötande och snabba svar från kundservice. Jag kommer definitivt att handla hos Gårdens Mathantverk igen!

24 maart 2026

kundbemötande

Frysvaror ej fraktade på korrekt sätt. Delvis förstörda. Försökt få kontakt via både mail och chat på hemsidan utan resultat.
Uppd. Har nu fått en seriös och bra återkoppling.

9 april 2026

Riktigt bra upplevelse

Har inte varit med om bättre upplevelse. Tänk om fler skulle veta att detta företag fanns, vi konsumenter måste göra bättre val i vilka vi köper från. Gårdens låter djuren ha ett liv som de ska ha, och maten är mycket nyttigare för oss. Mat i mataffärerna innehåller giftiga kemikalier som gör mer än vi tror. Tack snälla för jätte goda varor!!

26 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är lycklig när jag vet att maten…

Jag är lycklig när jag vet att maten jag har köpt är fri från tillsatser , jag kommer att fortsätta handla från era produkter, äntligen finns riktig mat , glada djur samt näring till grönsaker, rotfrukter mm tack till alla ni som gör detta möjligt.

27 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Maten är det inget fel på

Maten är det inget fel på. Hade dock önskat kunna beställa kilovis av en vara men förstår att ni fryser in i portionsförpackningar vilket gör det svårare att beräkna styck-antalet. Får info om gram men inte hur många köttbitar innebär det.

17 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.