We hebben last-minute online een auto (Fiat panda) gereserveerd. De volgende dag konden we deze al gaan ophalen aan het station in Bari. Vriendelijke, duidelijke uitleg gekregen. Auto was in goed... Toon meer

Super service! We hadden vooraf geen auto gereserveerd. Eigenlijk was alle bezet, maar ze hebben ons geholpen om toch een auto te vinden. Waarbij ze ontzettend veel moeite deze om ons te helpen.
Vlotte service bij pick up en bij de return van onze huurauto. Goede locatie. Auto was helemaal OK. Vriendelijke medewerkers! Heel fijn zo.
Presso l'ufficio Locauto Rent di Bari Stazione Centrale in Piazza Aldo Moro snc potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E' possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l'Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0803525370 Disponibile anche il servizio di noleggio furgoni a breve termine per lavoro e traslochi: un'ampia flotta di veicoli commerciali a tua disposizione. Risparmia tempo ed evita code con lo Smart Check-In: il noleggio veloce e sicuro.
Piazza Aldo Moro snc, 70121, Bari, Puglia, Italië

Vraagt klanten om een review
De service in Bari was slecht en niet betrouwbaar. Zonder overleg werd er een later inlevertijd vastgesteld en extra geld van de creditcard afgeschreven. Ondanks de bewijzen (foto’s en screenshots) werd er geen krimp gegeven. Sterker nog, de inlevertijd werd -ook zonder informatie vooraf - op een eerdere tijd gesteld dan in het huurdocument stond. Huur hier niet

Antwoord van Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Niet de goedkoopste maar zeer nieuwe en complete auto inclusief navigatie. Afhandeling ophalen en inleveren zeer vlot. Auto had mankement met verlichting. Deze was zeer slecht afgesteld

Antwoord van Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Door een fout van ons, we boekten onze wagen een maand te vroeg. We verwittigden direct booking, maar omdat er alleen gecommuniceerd werd in het Italiaans, werd het probleem niet begrepen en niet opgelost. Nadien werd ons verweten geen contact opgenomen te hebben ... resultaat. We moesten een nieuwe (duurdere) huurauto lenen én voor de huurauto die we een maand te vroeg huurden (werden hier ook nooit van op de hoogte gebracht) hebben we tot op heden alles moeten betalen (meer dan 500€ zijn we verloren). We vulden verschillende formulieren in, maar steeds worden we van het kastje naar de muur gestuurd ...

Antwoord van Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Van het vliegveld met de trein naar Bari centrum gereden. In het centrum 2 nachten verbleven en daarna op loopafstand bij het treinstation de auto gehuurd. Dit van te voren geregeld. Het huren van een auto ging hier heel relaxed. Geen geschreeuw of haastig gedoe. Auto werd netjes klaar gemaakt en voorgereden. Auto gehuurd voor 10 dagen en in Brindisi weer ingeleverd. Ook het inleveren ging heel soepel. Een aanrader dus.

Antwoord van Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Nette, vriendelijke bediening. Snelle, correcte afhandeling. Auto was dadelijk beschikbaar. Fijne ervaring. Zeker een aanrader 👍🏼

Antwoord van Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Uitstekende service en vriendelijk personeel! Auto was van alle gemakken voorzien en netjes. Zeker een aanrader!

Antwoord van Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Vriendelijke, duidelijke uitleg gekregen.
Auto was in goede staat en proper.
Teruggebracht naar de luchthaven. De parkeerplaats dicht bij de luchthaven was heel handig. Onze vlucht was 's nachts, dit was geen probleem.