Dit is al derde keer dat ik wagen via Locauto huur. Echt super aardig en behulpzaam personeel aan de balie en bij het ophalen. Vlotte afhandeling bij de balie en snel geholpen bij de auto elke keer. D... Toon meer

Op halen van de auto ging heel vlot. Alles was duidelijk enkel het personeel aan de bali was niet echt vriendelijk.
Presso l'ufficio Locauto Rent di Bergamo Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020415. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Via Aeroporto, 13, 24050, Bergamo, Bergamo / Lombardia, Italië

Vraagt klanten om een review

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
het professionnalisme en het klantvriendelijke van het aanwezige personeel was uitstekend ... duidelijke uitleg bij het gehuurde voertuig (gps werd in het Frans aangepast voor het vertrek) - de shuttle-dienst (bus) van /naar de vlieghaven was telkens keurig op tijd

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Goede ervaring gehad met Locauto, had niks van tevoren gehuurd alles gelijk ter plekke kunnen regelen. Topservice!

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
We werden super snel verder geholpen, huren aan een vast tarief zonder extra kosten met volledige verzekering. Duidelijke en vriendelijke service. Een aanrader!

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Everything really goed! Very friendly personnel and car was in goed condition.

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Aardig personeel en ik kreeg een veel mooiere en grotere auto dan waar ik om gevraagd had. In plaats van een Panda kreeg ik een splinternieuwe ford Puma. In eerste instantie schrok ik daar wat van, maar de jongen heeft me alles even rustig uitgelegd. De auto reed heerlijk en wat een luxe!

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Fijne communicatie. Top auto en fat is alles wat ik wil. 👍🏻

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Er staat; autohuur in de aankomsthal.
Niet dus! Gewoon weer wachten op een bus die je 10 minuten verder brengt naar de verhuurlocatie.
Adverteer niet dat t in de hal zit, alleen t kantoor zit daar.
Afhalen op zich snel. Kreeg alleen een stinkauto, had iemand in zitten roken. Gadver. Dus beetje beter schoon maken.
Toyota Aigo gehuurd of gelijkwaardig. Nou..kreeg een mini Lancia die niet eens parkeersensoren had. Hoe oud was ie wel niet. Dus niet vergelijkbaar.
Bij terugbrengen wel snelle afhandeling.
Waarom deense/ zweedse taal op de papieren met info?

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Ik had auto gehuurd bij oké mobiliteit, maar die maakte probleem over mijn creditcard, bij jullie werd ik binnen 5 min geholpen door een erg vriendelijke dame, en ik kreeg een nieuwe auto. Echt top geregeld! Bedankt

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Wij hadden winterbanden gevraagd en deze waren niet op het voertuig

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
good service, auro drives well. no problems picking up or returning the car.

Antwoord van Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Very fast service, quality of the car was great and it was very clean!