Banner for Locauto Group - Pescara Aeroporto

Locauto Group - Pescara Aeroporto Reviews

2.004
TrustScore 5 uit 5

Via Tiburtina Km 229.100, 65131 Pescara, Pescara / Abruzzo, IT

Mooie auto, Fiat 500, met maar 8000 km op de teller. Door vooraf online inchecken binnen 5 minuten de auto ontvangen en klaar om te vertrekken. Terugbreng instructies hadden beter gekund. Sleutel dr... Toon meer

Vlotte behandeling aan de desk.Snel ophalen van het voertuig na vooraf digitaal inchecken...

Alles is verlopen naar wens. Geen problemen gehad,alles ging vlot. Zeer comfortabele auto. Rijd gemakkelijk.

Wij hebben de service als snel vriendelijk en effectief ervaren. Auto was zo goed als nieuw en heerlijk schoon.

1. Autoverhuur
  2. Busverhuurbedrijf

Presso l'ufficio Locauto Rent di Pescara Aeroporto Internazionale potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori info, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0854312994. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.

• Via Tiburtina Km 229.100, 65131, Pescara, Pescara / Abruzzo, Italië

• +39 0854312994
Promotion box for Locauto Group - Pescara Aeroporto

Unisciti a MyLocauto Friends

Risparmia fino al 20% per sempre sul noleggio auto e furgoni

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.004)

59.307 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Quick check-in

Quick check-in. Good as new car.

30 juni 2026

We're happy to hear you had a great time in Italy. See you soon, Ginevra

Gino

Goeie service

7 juli 2026

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thank you, Gino! We're really glad you had a good experience with us. Hope to welcome you again soon!
Anna

Vlotte behandeling aan de desk.Snel…

20 mei 2026

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thanks for us your positive feedback, we are glad you enjoyed your trip with Locauto. Fabio

Vlot

Vlot, duidelijke controle, correct.

14 mei 2026

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thank you for the great review! Stefania

Good price

Good price, nice people in Pescara

6 september 2025

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thanks for the feedback! We're very happy our agents were able to make this such a positive experience! We hope to see you again soon, Enrico

The service was very good

The service was very good. Everything went well.

4 september 2025

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thanks for the excellent review! We work hard to meet expectations like yours, and we're happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon, Matteo

Car was new and perfect

Car was new and perfect. Great service at the desk at The airport of Pescara Italy.

29 april 2025

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Mooie auto en snelle afhandeling

Terugbreng instructies hadden beter gekund. Sleutel drop off bij de balie (die nog gesloten was) was mij niet bekend.

25 september 2024

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thank you so much for your feedback! We can't wait to have you on board again and deserve the 5th missing star! See you on the next rental, Gaia

Behulpzaam

Behulpzaam, goede service, eerlijk en betrouwbaar.

19 augustus 2024

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thank you so much for your positive feedback and for taking the time to post this review. Gaia

Prima

Online geboekt. Bij balie aangemeld en papieren getekend. Vriendelijke medewerkers. Bij de auto ook uitleg en samen de aanwezige schades doorgenomen. Inleveren sleutel via box.

28 juli 2024

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Hi! thank you for your wonderful feedback! See you at the next rental, Gaia

Perfekte auto.

Alles is verlopen naar wens.
Geen problemen gehad,alles ging vlot.
Zeer comfortabele auto.
Rijd gemakkelijk.

30 juli 2024

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

We are so happy about your all-out stressless experience. Lucrezia

Zeer vlotte en goede communicatie

Zeer vlotte en goede communicatie, alles vlekkeloos verlopen , aanrader !

19 juli 2024

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thanks a lot for your comment! It has been a pleasure to receive you! See you soon, Ginevra

Goede ervaring

Goede ervaring. Correcte afhandeling en service!

20 oktober 2023

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best rental experience. See you soon, Stefania

Goede service. Schone auto.

Wij hebben de service als snel vriendelijk en effectief ervaren.
Auto was zo goed als nieuw en heerlijk schoon.

22 oktober 2023

That's great to hear! See you soon, Angelo

Alles netjes en goed geregeld

Alles netjes en goed geregeld. Grotere categorie gekregen en Zgan auto.

13 oktober 2023

Antwoord van Locauto Group - Pescara Aeroporto

Thank you for leaving us a positive review! See you soon, Enrico