Waarom zou ik Loïs 100% aanraden:
Ik kwam bij Loïs omdat ik al een tijdje last had van een laag energielevel, niet lekker in mijn vel zat en veel schommelingen in mijn gewicht had. Ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik moest beginnen of wat voor mij de juiste aanpak was.
Sinds ik het traject bij Loïs ben gestart, merk ik dat mijn energieniveau al een stuk beter is dan voorheen. Ik weet nu veel beter welke voeding mij helpt om me energiek te voelen en wat ik beter kan laten staan. Hierdoor zit ik ook veel beter in mijn vel en heb ik weer meer zin en energie om naast mijn werk leuke dingen te ondernemen.
Ik zou Loïs zeker aanraden als je, net zoals ik, niet goed weet waar je moet beginnen. Door haar brede kennis en enorme motivatie kan ze je op verschillende vlakken helpen en ondersteunen. Daarnaast is ze ook gewoon een ontzettend lieve meid die echt naar je luistert en altijd een luisterend oor biedt.
Dus meiden, als je net als ik geen idee hebt wat je moet doen of waar je moet beginnen: neem zeker contact op met Loïs! ❤️