Sjælens Kompas Reviews 16

1. Alternatieve genezer
  2. Levenscoach
  3. Massagetherapeut

Geschreven door het bedrijf

Jeg hjælper dig som føles dig stresset, overbelastet eller har smerter, med enten Afstressende Terapeutisk Massage, Cupping Massage, Hot Stone Massage, Healing eller Tankefeltterapi. Jeg holder til i Ikast og vil glæde mig til at se dig. Husk at bestille tid inde på min hjemmeside.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Rolig og trykke omgivelser

Hos Sjælland kompas møder du Lonni. Hun tager venlig i mod dig og er stille og rolig. Du er i trykke hænder.
Jeg har lært meget om mig selv. Som lonni har støttet mig i.

Det er ikke sidste gang er kommet hos sjællenskompas

10 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med hendes magiske fingre skaber hun en…

Med hendes magiske fingre skaber hun en kæmpe RO i hele min krop igennem healing.✨️
Hun er nærværende og rummelig samtidig med hun er professionel og holder tingene adskilt.
Stor anbefaling herfra ❤️

30 december 2024

Kære Heidi

Tak for din smukke anmeldelse, Heidi!

Jeg er dybt taknemmelig for dine varme ord. Det betyder meget for mig, at healingen har skabt ro for dig. Det er altid mit mål at være nærværende og skabe et trygt rum, hvor du kan finde balance.

Tusind tak for din anbefaling – jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen! ❤️✨️

De bedste hilsner,
Lonni, Sjælens Kompas 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn oplevelse roligt og afslappet

Skøn oplevelse roligt og afslappet. Kan klart anbefales.

5 december 2024

Kære Lars

Tak for din anmeldelse!

Jeg er så glade for at høre, at du havde en skøn og afslappende oplevelse. Det betyder meget for mig at du kan anbefale behandlinger hos Sjælens Kompas, og jeg håber at byde dig velkommen igen snart!

Med varme hilsner,
Lonni, Sjælens Kompas 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her bliver man altid godt imod og får…

Her bliver man altid godt imod og får den skønneste behandling.
Her kommer man helt ned i gear.

3 december 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for dine fine ord! 🙏🥰 Det glæder mig så meget at høre, at du føler dig godt taget imod og nyder behandlingerne hos Sjælens Kompas. At skabe et rum, hvor du kan komme helt ned i gear, er lige præcis det, jeg ønsker at give mine klienter.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Antistress

Jeg har idag prøvet den nye antistress-behandling og den er virkelig god! Jeg kan kun give Lonni de varmeste anbefalinger!
-Tobias

31 oktober 2024

Kære Tobias,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme anbefalinger! 🙏🥰 Det glæder mig utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med den nye antistress-behandling. Jeg er så glad for, at den gjorde en forskel for dig.

Du skal altid være hjerteligt velkommen hos Sjælens Kompas – jeg ser frem til at tage imod dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig afstressende massage altid skønt…

Dejlig afstressende massage altid skønt at komme hos Sjælens Kompas❤️🙏

10 september 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig meget at høre, at du finder massagen afstressende og nyder at komme hos Sjælens Kompas. ❤️🙏
Det er altid en fornøjelse at have dig her, og jeg ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Lonni Lacour er en sød

Lonni Lacour er en sød, Dygtig og empatisk person, hvilket gjorde at jeg ikke var i tvivl om at hun ville mig det bedste. kan efterfølgende mærke en forbedring som følge af behandlingen.

14 mei 2024

Kære Solveig

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord! 🙏🥰 Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse og føler en forbedring efter behandlingen. Det er mit højeste mål at skabe et trygt og kærligt rum, hvor du kan få det bedste ud af forløbet.

Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det giver mig stor glæde og motivation til fortsat at gøre mit bedste.

Afstressende Terapeutisk Massage

Har fået min første Afstressende Terapeutisk Massage🥰 af Lonni hos Sjældens Kompas og jeg kommer helt sikkert igen. Afstresning helt ind i sjælen☀️🥰

9 april 2024

Kære Betina.
Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder utrolig meget for mig, at du har givet dig tid til at skrive. 🙏😍
Det var en fornøjelse at have dig på besøg og jeg vil glæde mig til at se dig igen.
Varme hilsner Lonni

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjælens Kompas leverer varen!

For det første er modtagelsen altid en fornøjelse, og der hersker en stemning af ro og venlighed.
Jeg har indtil videre "kun" modtaget cupping-behandling, men begge gange har været en rigtig god oplevelse.

Særligt fordi det hjalp 😁. Det tog en lille rygskade fuldstændigt ved 1 behandling og fjernede et irriterende "hold" i lænden, men det kræver nok en tur mere eller to på briksen.

Og du bliver ikke bare liggende, mens kopperne sidder... Der er massage af fødder og/eller hovedbund.

Der er fuld valuta for pengene hos Lonni og Sjælens Kompas.

Bedste anbefaling her fra.

15 februari 2024

Kære Kenneth
Tusind tak for din fine anmeldelse og tak fordi du har givet dig tid til at skrive dine gode oplevelser.
Det er hel fantastisk at høre, hvor god en effekt Cupping har været hos dig, de Cupper kan bare noget. ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt eminent energi og behandling ✨ Har…

Helt eminent energi og behandling ✨ Har hjulpet mig meget bl.a. under min graviditet - jeg kommer helt sikkert igen 😍

1 november 2023

Kære Emily
Tusind tak for din deling af din oplevelser. Massage til gravide, er hel fantastisk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk behandling ved sjælens…

Fantastisk behandling ved sjælens kompas af kompetente Lonni - rolig og dejlig atmosfære i hendes klinik! Lonni har helt magiske hænder og har hjulpet mig op til flere gange 🙏🏻 kan varmt anbefale hende!

14 februari 2024

Kære du
Tusind tak fordi du har givet dig tid til at dele dine oplevelser, det betyder så meget for mig.

Skønne rolige omgivelser

Skønne rolige omgivelser. Cupping elsker jeg. Man føler dig i trykke hænder hos Lonni.
Jeg kommer igen.

12 februari 2024

Kære Gitte
Tusind tak for din tilbagemelding, det sætter jeg stor pris på. Du har ret, Cupping er hel fantastisk og man kan godt blive afhængig af den gode effekt.

Great atmosphere

I have already had the opportunity to use Lonnie's services twice and I must admit that it was one of the best experiences. Lonnie is an extremely nice and warm person who immediately creates a very friendly atmosphere!

18 december 2023

Dear Monika
Thank you very much for your warm review, I am so glad that you have taken the time to write about your experiences here with me.
I look forward to seeing you again.
Kind regards Lonni 🌸🌸

Lees meer over geverifieerde reviews.