Oplichters. Betreft vervanging van 2 kranen in de badkamer: Op de werkbon staat een totaalbedrag vermeld, materiaal & werkuren. Echter, slechts één kraan is vervangen en deze herstelling is niet naar... Toon meer
Ik had een lekkage in mijn badkamer en belde dubois. Ze reageerden snel en waren dezelfde dag nog ter plaatse. De loodgieter was vriendelijk, professioneel en heeft de klus perfect uitgevoerd. De prij... Toon meer
Bij deze firma terechtgekomen via het internet. Hun website doet uitschijnen dat het een zeer fatsoenlijke firma is maar niets is minder waar. Ze kwamen langs voor een diagnose aan onze gasketel. Na d... Toon meer
Professionneel werk
Professionneel werk, vervang van het gasketel mooie prijzen serieuse werk 👍
Vertrouwbaar
De loodgieter is op tijd gekomen,
heeft zijn werk perfect gedaan.
Heel respectvol.
Ik raad jullie aan 100%
Betrouwbare en Vakkundige Loodgietersdienst
Loodgieterij Dubois heeft recent werk bij mij thuis verricht en ik ben zeer tevreden. Het team was professioneel, vriendelijk en efficiënt. Ze luisterden goed naar mijn wensen en voerden het werk snel en vakkundig uit. Ze lieten alles netjes achter en gaven nuttige adviezen. Ik beveel Loodgieterij Dubois van harte aan voor hun uitstekende service en vakmanschap!
TOP SERVICE
Snelle beschikbaarheid, probleem snel opgelost. Personeel zeer efficiënt en vriendelijk!
Perfect
De loodgieter is op tijd gekomen,
heeft zijn werk perfect gedaan.
Heel respectvol.
Ik raad jullie aan 100% !
Heel professioneel ik raadt het aan!
Top service 1ste klasse
Goede dienst ondanks het late uur.
Goede dienst ondanks het late uur.
Super tevreden.
Bedankt!
OPGELET!!!
OPGELET!!!! ZWARE OPLICHTERS!
VERTROUW DEZE MENSEN NIET!
ZE VRAGEN VEEL TE VEEL VOOR WAT ZE DOEN! ZE ZETTEN JE IN HET ZAK!
ONEERLIJK , ZE DOEN ALSOF ER EEN GROOT PROBLEEM IS MAAR DIE IS ER NIET , WEGENS DAT IK GEEN TIJD HAD OM HET ZELF TE DOEN BEL IK HUN, EN DOEN ZE EEN WERKJE VAN EEN HALF UUR , (ONSTOPPING) EN HIJ VROEG MIJ €900 euro , WAAR HET BIJ EEN ANDER NOG GEEN €200 KOST ! DUS OPGELET MET DEZE VUILE OPLICHTERS‼️‼️‼️
JULLIE GAAN NIET LANG BLIJVEN DRAAIEN IK BELOOF U DAT !
Opletten!
Kwamen langs voor een lek onder mijn wasbak in de keuken. Het lag aan de boiler. Hier vroegen ze 1200€ voor (10l boiler), veiligheidsklep en flexibels moesten vervangen worden. Totaalprijs 2000€ met werkuren. Niet op ingegaan. Uiteindelijk lag het gewoon aan een dichting die mij niets gekost heeft.
Oplichters 1ste klas eerst afspreken…
Oplichters 1ste klas eerst afspreken voor 300 en dan opeens 500 moeten betalen en nu nietmeer opnemen maar geen paniek vuiligheid ik pak u wel op een en andere manier wel mijn dochter zo oplichten gij slaap nietmeer op geen oren meer de foute persoon hebben jullie opgelicht ik heb al meer informatie van jullie dan wat jullie denken
De loodgieterservice was professioneel
De loodgieterservice was professioneel, snel en heeft aan al mijn verzoeken voldaan. Ik wil ook de contactpersoon bedanken, die zeer vriendelijk was en alles in het werk heeft gesteld om binnen de gewenste tijd een oplossing voor mij te vinden 👍🏼✅
Ik wilde gewoon uw team bedanken voor…
Ik wilde gewoon uw team bedanken voor de uitstekende loodgietersservice. De loodgieter was zeer professioneel en efficiënt en loste het probleem snel op. Ik zal uw diensten zonder aarzelen aanbevelen.
Snelle beschinbaarhzid en perfect…
Snelle beschinbaarheid en perfect dienst!
Super tussenkomst
Super tussenkomst, vriendelijk en professioneel personeel, top top top
Zeker niet in zee gaan met dit bedrijf, is peperduur!!
Pure oplichting!!