Loodgieterscollectief Reviews 27

3,7

Gisteren 12/10/2025 werden wij geconfronteerd met een verstopte afvoer in de douche. Contact gezocht met het Loodgieterscollectief en er is een meneer van ATF langs geweest. Hij was mijn held van de... Toon meer

Nooit in zee gaan met deze mensen! Mooie praatjes, maar uiteindelijk hun beloftes niet nakomen. Niets geen garantie, ervaring, snel opgelost of duidelijk over hun bedragen! Ze maken de ellende alleen... Toon meer

1. Loodgieter
  2. Badkamerinstallateur
  3. Gasfitter
  4. CV-service
  5. Sanitaire inspectie

Gevestigd in het hart van Zuid-Holland, zijn wij uw eerste keuze voor alle soorten loodgietersdiensten, groot of klein. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een dringende reparatie, of een volledige installatie, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen.

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Verstopte afvoer douche

Gisteren 12/10/2025 werden wij geconfronteerd met een verstopte afvoer in de douche. Contact gezocht met het Loodgieterscollectief en er is een meneer van ATF langs geweest. Hij was mijn held van de dag. 😊
Hij heeft eerlijk gecommuniceerd over het “zondagtarief” en hij heeft de verstopping verholpen.

12 oktober 2025

Uitstekende ervaring met riool ontstoppen Den Haag

Gisteren gebeld over verstopping in afvoer. Meteen afspraak mogelijk voor vandaag. Op tijd voor de afspraak aan de deur. Meteen bij aankomst duidelijke afspraak over de kosten. Ontstopping keurig en vakkundig uitgevoerd.
Vakman die ik zelfs mijn beste vriend zou aanbevelen.

25 september 2025

Zeer ontevreden over dit bedrijf

Zeer ontevreden over dit bedrijf. Vragen veel geld en maken zich er veel, veel te makkelijk van af. Daarnaast zeer opdringerig en praatjesmakers. Niet mee in zee gaan.

20 maart 2025

Deze partij heeft een verstopping bij…

Deze partij heeft een verstopping bij mij opgelost in Voorburg. Dit hebben ze goed gedaan en daar is niks op aan te merken. Echter is er niet goed vooraf aan het werk gecommuniceerd wat de kosten waren aan mij (de opdrachtgever). Ze vroegen dit aan de huurders, die zeggen op alles ja natuurlijk. Dus begonnen ze gelijk. Toen was het werk gedaan en kreeg ik de bon. Voor minder dan 2 uur werk heb ik een bon gekregen incl de btw van €278.3. Dat vind ik echt fors. Vooraf aan het werk dus echt kosten vragen aan deze heren, anders wordt je hard gepakt!

19 februari 2025

Absoluut niet aan te raden!!!

Extreem slechte service! Ze kwamen te laat en deden een belachelijk kleine klus voor een belachelijk hoge prijs. Geen garanties voor de uitgevoerde klus. Absoluut niet aan te raden!

22 augustus 2024

Ik had een ernstige lekkage in de badkamer

Ik had een ernstige lekkage in de badkamer op zondag. Wat een opluchting dat deze loodgiters in het weekend zo snel konden komen om het probleem op te lossen. De prijs was natuurlijk wat hoger, maar ik ben blij dat alles nu goed is. Bedankt

4 juli 2024

Gaslekkage verholpen.

De mannen hebben vandaag een gaslekkage verholpen. Zijn snel te werk gegaan en hebben het probleem snel verholpen. Een aanrader!

2 juli 2024

Geweldige service!

Geweldige service en erg goed geholpen door Semih! Er is heel goed met mij meegedacht, ondanks dat hij te werk ging o.b.v. een onvolledig rapport van de lekdetectie. Met dank aan het Loodgieterscollectief kan het probleem nu verholpen worden en hiervoor alle dank! Ik weet wie moet bellen als ik een loodgieter nodig heb!

20 juni 2024

Uitstekende Service en Vakkundigheid bij Lekkageprobleem

Gisteren, 31-05-2024, hadden we lekkage in onze woning. Na het douchen kwam er water uit de wc-hok op de begane grond, afkomstig van de fonteinleiding. Mijn vrouw heeft contact opgenomen met ATF Loodgieterscollectief. Binnen een uur stond er iemand voor de deur om het probleem op te lossen. Hij begon direct met doorveren met een lengte van 14 meter, maar het probleem bleef aanhouden.

Voor vandaag, 1-6-2024, stuurde hij twee collega's om het probleem verder te onderzoeken. Na grondig onderzoek bleek dat het probleem aan de gemeentelijke leiding lag. Ze hebben de gemeente geïnformeerd en de overdracht verzorgd.

ATF Loodgieterscollectief biedt uitstekende service, is vakkundig en klantvriendelijk.

1 juni 2024

Snel en netjes

Ik had een verstopping en de loodgieter is snel langsgekomen. Het probleem was veel sneller opgelost dan ik had verwacht. Extra pluspunten voor het feit dat er bijna geen rommel is ontstaan. Dank je wel Semih, voor je schone en vakkundige werk! Ik ben blij dat ik van dit probleem verlost ben.

22 mei 2024

Super tevreden over de service

Ik ben enorm tevreden met de service van Loodgieterscollectief. Vanaf het eerste contactmoment was er sprake van goede communicatie en een snelle aanpak. De dienstverlening verliep vlekkeloos en voor de volgende keer zal ik zeker weer Loodgieterscollectief contacteren.

Als je opzoek bent naar goede communicatie, professionaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap dan ben je bij Loodgieterscollectief op het juiste adres.

22 mei 2024

Onvoldoende kennis.

Loodgieter was snel te plaatsen, maar had onvoldoende kennis. Niet met een oplossing kunnen komen. Uiteindelijk was het probleem eenvoudig en heb ik het zelf opgelost. Overigens wel een rekening ontvangen.

23 mei 2024
Logo Loodgieterscollectief

Antwoord van Loodgieterscollectief

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het jammer om deze review te lezen. Onze loodgieters streven altijd naar snelle en efficiënte oplossingen, maar in uw geval verliep de communicatie helaas minder goed omdat u niet op locatie aanwezig was. Hierdoor moest onze loodgieter telefonisch contact met u houden tijdens het identificeren van het probleem.

Wij hechten veel waarde aan transparantie en geven daarom altijd vooraf schattingen van de mogelijke kosten. U vond deze schatting te hoog en verzocht ons de werkzaamheden direct te stoppen, waarna wij vertrokken.

Achteraf heeft u het probleem zelf weten op te lossen vanaf het punt waar de loodgieter was gebleven. Wij vinden het jammer dat de loodgieter het probleem verkeerd heeft geïdentificeerd. Om u tegemoet te komen, hebben wij 50% korting gegeven op de rekening van de verrichte werkzaamheden. Het is teleurstellend dat u deze tegemoetkoming niet heeft kunnen waarderen.

Loodgieterscollectief