1. Kledingwinkel
  2. Herenmode
  3. T-shirtwinkel
  4. Ondergoedwinkel
  5. Damesmodewinkel

LOOW is your trusted companion through all aspects of life. We specialize in quality garments made from the finest merino wool.

4,7

Uitstekend

2K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

4 t-shirts gekocht aan toch een mooi…

4 t-shirts gekocht aan toch een mooi bedrag waar je kwaliteit van verwacht…zeer aangenaam om te dragen maar na enkele maanden kleine gaatjes aan voor-onderkant(bij allemaal),communicatie met fotos zeer onpersoonlijk met alleen een antwoord van sreenshot die verwijst naar trustpilot met inderdaad de meeste zeer tevreden klanten,wat ik ook was tot voor de schadevaststellingen,na een beetje opzoekwerk in trustpilot vind ik verschillende dezelfde klachten ivm gaatjes,zelfs met een refund als antwoord….bij mij geen enkele communicatie terug na fotos gestuurd te hebben,dit is zeer onprofesioneel en ik ben zeer ontgoocheld in toch wel een mooi produkt,ik had gevraagd of er nog dezelfde klachten waren omtrent dit probleem,spijtig dat ik hetzelf heb moeten ontdekken dat er inderdaad nog problemen zijn met de gaatjes…ik had toch een tegemoetkoming verwacht,
Voor mij geen LOOW meer!

4 juli 2025
Logo LOOW

Antwoord van LOOW

Hi Frank
I am sorry you experience not to receive answers from us. We have replied to your messages, maybe they are in your junk-folder.

As mentioned in the emails, you should expect small holes to be possible to occur in our lightweight 135g 100% merino wool T-shirts, after more than 12 months of use. This is because the fabric is very thin, consideration towards this fragile fabric shall be taken, to avoid it: 1) Always washing by hand or in washing net. 2) Focusing on not getting the fabric caught in zippers, or working the fabric against other sharp edges.

If durability is more important to you than the comfort and performance of our lightweight fabric, we recommend wearing our 220g T-shirts.

You can read the guide for our fabrics here:

Chinese rotzooi

Chinese rotzooi, echt goedkope rotzooi, zeer slechte kwaliteit, kan terug sturen naar China op eigen kosten… kortom nooit kopen

29 juli 2025

No labels

No labels? There is one label on the left side. Don’t like that.
Size: quite large.

3 oktober 2024

Uirzonderlijke kwaliteit en ook snelle reactie…

Zeer snelle, oprechte en vriendelijke communicatie. Het is te waarderen dat een kleiner bedrijf zo een mooi kwaliteitsvol product op de markt brengt. Mooie afwerking volgens wat ik kan zien. Ook de verpakking die minimaal is zonder franjes, goed voor het milieu en zonder ambetante prikkende labels erin genaaid die je amper eruit kunt peuteren zonder de tricot te beschadigen.

26 februari 2024
Logo LOOW

Antwoord van LOOW

Dear Gerda,
It seems your review concerns translations from some translation app, and is not based on any language provided by loow.com. Any other translations than Danish or English has no origin from LOOW. Please check your browser translation settings or review the relevant app used for translation instead of loow.com.

Kind regards
Pascal // Team LOOW

Excellent quality product

Excellent quality product, clear communication, excellent service and client oriented company. After paying excessive taxes on a comparable New Zealand product, finally found my European supplier off high level Merino T shirts

23 december 2022
Reviews in alle talen tonen. (1.966 reviews)