Helaas was niet alles op voorraad en werd daarvan op de hoogte gesteld. Fijne service en zeer goed verpakt. Aanrader!!
Geweldige service! Er was mogelijk een productiefout waardoor mijn Lorcana deck te weinig kaarten bevatte. Na dit aangegeven te hebben werden mij heel netjes de missende kaarten opgestuurd e... Toon meer
Wij hebben meerdere dingen besteld waaronder losse kaarten . Alles was goed verpakt. Zeker de losse kaarten waren super goed verpakt. Wij gaan zeker nog eens bestellen.
Bij Lorcards willen we ons onderscheiden door ons volledig op Disney's Lorcana te focussen. We streven er naar om al jou Lorcana producten zo goedkoop en zo snel mogelijk bij jou thuis te kunnen leveren. Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden van Boosters, Booster boxes, Trove's en Gift sets maar ook alle Disney's Lorcana accessoires van alle huidige en aankomende sets van The First Chapter tot Ursula's Return tot pre-orders van Shimmering Skies! Daarnaast verkopen wij de benodigde TCG gerelateerde producten zoals, sleeves, toploaders, deck boxes en binders!
Nassaustraat 135, 2983RD, Ridderkerk, Nederland
- info@lorcards.nl
- lorcards.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aanrader!!
Niets kunnen leveren
Gezien de naam pretendeert dit bedrijf een lorcana expert te zijn. Dus niet. Als eerste werd de trove geannuleerd en een dag voor release de melding dat de boosterbox niet geleverd kon worden. Dit is voor mij geen betrouwbare partij meer. Te meer omdat mijn hele bestelling op meerdere plaatsen zonder problemen te bestellen was. Eerste kennismaking met dit bedrijf maar nooit meer. Twee sterren voor het netjes afhandelen van de annulering.
Enorm goede service en ook lekker snel…
Enorm goede service en ook lekker snel geleverd.
Snel verstuurd en goed verpakt.
Mooie kaarten
Top ervaring
Geweldige site. Mooi duidelijk. Snel verzonden en goed verpakt. Kom er zeker weer. 😊
Top webshop om Disney Lorcana TCG te…
Top webshop om Disney Lorcana TCG te kopen, kaarten die ze verkopen zijn ook zeker mooie kaarten!
Snelle levering en goed verpakt!
Netjes verpakt,had de kaarten met 3…
Netjes verpakt,had de kaarten met 3 dagen binnen
Erg vriendelijke klantenservice
Erg vriendelijke klantenservice, alles wordt netjes opgelost. Snel en goede prijzen!
Hele goede prijs kwalitieit verhouding…
Hele goede prijs kwalitieit verhouding en zeer zorgvuldig verpakt!
Geen probleem.
Levering was wat traag. Producten waren goed verpakt en geen schade opgelopen tijdens transport.