Leveren maar een gedeelte van de bestelling in december 2025, zetten op de pakbon nalevering. Ondertussen april 2026, vele mails en berichtjes verder die genegeerd worden en de armbandjes ook nog stee... Toon meer
Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou. Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven m... Toon meer
Geen contact te krijgen Een bestelling geplaatst als cadeautje, per ongeluk verkeerde formaat koordje erbij. 6 berichten gestuurd via hun contactformulier, Instagram en e-mail, gewoon geen antwoor... Toon meer
Al meerdere keren een bestelling gedaan. Super tevreden over! Zelfs mijn ring weer helemaal als nieuw gemaakt nadat deze was verbogen. Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site.... Toon meer
Noorddijk 8c, 3142ED, Maassluis, Nederland
- infoaboutlou@gmail.com
- lou-bijou.com
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Op 5 juni een ketting besteld, niets ontvangen na 7 weken
Op 5 juni een ketting besteld, tot op heden niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd, berichten op Instagram worden zelden beantwoord. Ik heb er best begrip voor dat er (eind juli!) wat vakantie drukte is, maar dit slaat gewoon nergens meer op. Vorige week vrijdag zou de ketting met de post mee gaan, daarna is er nul communicatie meer geweest en tevens geen ketting bezorgd. Meerdere keren gevraagd om mijn geld terug te storten en ook hier wordt niet op gereageerd.
14 juni armbandjes besteld en nog…
14 juni armbandjes besteld en nog steeds niets ontvangen. Via de mail en instagram wordt ook niet gereageerd!!
Top 💕
Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site. Hierdoor helaas niet optijd een kraamcadeau binnen die ik voor de 5 werkdagen had besteld.
Al met al super tevreden over de prijs en kwaliteit ❤️

Communicatie super slecht
Communicatie super slecht, reageert amper of niet op berichten. Maakt afspraak over levering maar komt deze niet na. Vervolgens 0 reactie meer.

Lieve dame en ik ben goed geholpen🥰
Lieve dame en ik ben goed geholpen🥰
Voor herhaling vatbaar,

Antwoord van LOU BIJOU
Het verzenden laat wat langer op zich…
Het verzenden laat wat langer op zich wachten (goed opgelost) en ik moet zeggen het is het wachten waard want al 2x erg blij met de bestelde armbandjes!

Super
Zeer goede kwaliteit satijnkoord. Mooie gravering en snelle levering! Fijne prijsjes!

Antwoord van LOU BIJOU
Heel mooie armbandjes en helemaal naar…
Heel mooie armbandjes en helemaal naar wens te maken! 🤩

Antwoord van LOU BIJOU
Geen bestelling ontvangen en verkoper…
Geen bestelling ontvangen en verkoper reageert nergens op

Antwoord van LOU BIJOU
Super armbandjes en super service!
Er was iets misgegaan met mijn bestelling waardoor deze niet op tijd verzonden was, maar dit is super netjes opgelost! Ik ben erg blij met de armbandjes. Ze zijn echt prachtig!

ORDER LOU.21-3259
ik heb 2 armbandjes besteld. zijn erg mooi. Er waren wat onduidelijkheden maar daar is netjes op gereageerd. 👍🏼

Antwoord van LOU BIJOU
Super mooi armbandje gekregen + super…
Super mooi armbandje gekregen + super goeie service!

Antwoord van LOU BIJOU
Kwaliteit is echt top man al voor de 2e…
Kwaliteit is echt top man al voor de 2e keer besteld bij jullie ik ben super tevreden!