1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Innovatieve producten met toegevoegde waarde uit natuurlijke bijenproducten zoals propolis, koninginnengelei en rauwe honing met natuurlijke voedingswaarde en biologische activiteiten onder het merk Love For Bio, wat geproduceerd is in Anatolië, Turkije. Onze producten zijn met de grootste zorg samengesteld d.m.v. een unieke gepatenteerde extractiemethode. Door het extractieproces transformeren we onze geëxtraheerde propolis in producten met een hoge voedingswaarde en een hoog fenol- en flavonoïden gehalte.

4,5

Uitstekend

Werkt goed

Werkt goed, hou van natuurlijke middelen

1 april 2024

Fijn om te horen!

Snelle service

Snelle service, en dat was buiten de kwaliteit van de artikelen voor mij heeeeel belangrijk!
Dank daar voor!

20 februari 2024

Antwoord van Love For Bio

Heerlijk om te horen Els! Service is de sleutel voor ons, we doen er alles aan om de volgende dag direct te leveren!

We zien je graag terug!

Team LFB

Hoogwaardige producten.

Hoogwaardige producten.
Service uitstekend.

1 maart 2024

Antwoord van Love For Bio

Goed om te horen Raashed! We zien je graag terug en geniet van onze producten 🐝⚡️

Groetjes,

Loveforbio.nl

Is niks voor mij

Is niks voor mij. een week gebruikt krijg er geen lucht van mijn neus blijft verstopt

7 maart 2024

He Richard,

Het spijt me dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je feedback enorm.

One size fits none, jammer dat je er een mindere ervaring mee hebt. Desalniettemin proberen we het beste eruit te halen, zo zullen wij je een e-mail sturen om jou tegemoet te komen, aangezien we willen dat iedereen een goede ervaring heeft met ons merk.

Groetjes,

Loveforbio.nl

Ik had een geweldige ervaring met Love…

Ik had een geweldige ervaring met Love For Bio! De neus- en keelspray zijn zeer effectief en de shotjes waren heerlijk! Ik ben zeer tevreden met hun producten en service! De shotjes zijn vooral een aanrader voor het sporten!

10 januari 2024

Beste Jos,

Erg bedankt voor je review, we waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen!

Bedankt voor je vertrouwen in ons.

Met gezonde groet,

neus spray echt fijn

Vind de neus spray echt fijn, merk echt verschil met die ik eerst gebruikte van de Kruidvat. Ook het shot geeft me echt een boost.

30 november 2023

Beste Dilara,

Fijn dat je onze neusspray en shot als positief hebt ervaren. We waarderen je review enorm.

De Love For Bio Neusspray

De Love For Bio neusspray is een degelijk product. Het helpt bij het verlichten van verstoppingen en ik waardeer het feit dat het biologische ingrediënten bevat. Hoewel het niet altijd onmiddellijk werkt, heeft het mijn neusproblemen over het algemeen wel verbeterd. Het is een goede keuze voor wie op zoek is naar een meer natuurlijke optie voor neusverlichting.

9 oktober 2023

Hé Mussi!

We waarderen enorm de tijd die je hebt genomen om een review te plaatsen.

Fijn dat onze neusspray een positieve rol heeft gespeeld in jouw neusgezondheid!

Bedankt voor het vertrouwen in ons!

Gezonde groet,

Fabian

Propolis Rauwe Honing Keelspray

Ik had de laatste weken erg last van me keel. Niks hielp en wist geen raad, een kennis heeft mij door verwezen om de propolis rauwe honing keelspray te proberen en ik merk dat het kalmerend werkt op mijn keel. al na de eerste keer gebruik voelde het al een stuk beter.
Dank daarvoor Love For Bio!

30 juni 2023

Echt top producten bij Love For Bio

Echt top producten bij Love For Bio. Makkelijk te vinden op de website, ze hebben alles netjes ingedeeld. Het is duidelijk dat ze echt om hun klanten geven, ze leggen alles uit over wat er in de producten zit. Goed om te weten dat je iets gezonds koopt.

Ik heb de Propolis Extract en de mix van Propolis, Koninginnegelei en Rauwe Honing gekocht, helemaal top. Voel me er goed bij, merk echt verschil.

Bestelling kwam ook snel binnen, dus niks te klagen over de service. Zou Love For Bio zeker aanraden als je op zoek bent naar natuurlijke gezondheidsproducten. Ga hier zeker vaker bestellen!

3 juli 2023

Hé Dejan!

We waarderen enorm de tijd die je hebt genomen om een review te plaatsen. Bedankt voor het vertrouwen!

Gezonde groet,

Fabian
Love For Bio

Goeie producten en snelle levering!

20 december 2022

Beste Mehmet,

We waarderen enorm dat je de tijd neemt om een review over onze producten te schrijven. Bedankt voor je vertrouwen!

Problemen gehad met verzenden

Problemen gehad met verzenden omdat het product gelijk was uitverkocht, dit is na 1 mailtje gelijk opgelost!

Top klantenservice!!

19 december 2022

Beste Murat,

Leuk om te lezen dat we in alle tevredenheid hebben gehandeld ondanks de drukte. We staan graag klaar en maken onze woorden waar.

Bedankt voor je vertrouwen!

Met gezonde groet,

Love For Bio

Must have in het griepseizoen

Must have in het griepseizoen! Ik gebruik deze producten dagelijks om mijn immuunsysteem op een natuurlijke wijze te voorzien van vitamines en mineralen.

1 december 2022

Beste Fe,

Bedankt voor het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat je onze producten als positief ervaart.

Maak er een mooie dag van,