Jamen det var nemt med bestilling og betale rejsen. Lad os se om rejsen ikke bliver en lige så god oplevelse. Hvis den gør bruger vi helt sikkert jer igen ved næste rejse👍🙂
Sophie Parsons, som er Salgskonsulent har været utrolig hjælpsom - da vi skulle bestille en rejse til en stor familie på 12 personer.
I love it when they allowed installments for the payment and they have a good package that can save you money.
Hos weloveholidays har vi sat os for at gøre verden tilgængelig for alle. Vi tilbyder et ubegrænset udvalg, uovertruffen brugervenlighed og enestående værdi, så din drømmeferie bliver til virkelighed med blot et par klik. Vores internationale hovedkontor i London er hjemsted for et team af dedikerede ferieeksperter, der ikke kun udvikler vores fantastiske hjemmeside og app, men også hjælper kunderne før, under og efter deres rejser. Hvert år sender vi millioner af glade rejsende til udlandet – og vi er så elskede af vores kunder, at vi har vundet priser for det. Vores rejser er fuldt beskyttet af Rejsegarantifonden, så du kan være sikker på, at dine penge er i sikre hænder. Ofte stillede spørgsmål – https://www.loveholidays.com/dk/faq/
We Love Holidays Europe Limited, Unit 9, Oriel Hub, Finnabair Industrial Estate, Dundalk, Ierland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van weloveholidays
Jamen det var nemt med bestilling og betale rejsen.
Lad os se om rejsen ikke bliver en lige så god oplevelse.
Hvis den gør bruger vi helt sikkert jer igen ved næste rejse👍🙂

Antwoord van weloveholidays
Havde lidt besvær med at betale men ellers gik det hele godt.

Antwoord van weloveholidays
Havde ufattelig dårlig oplevelse med hotellet hvor intet var som beskrevet. Jeg forsøgte at løse problemerne med hotellet selv, hvilket kun gjorde situationen værre. Efter at have undersøgt mulighederne kunne jeg se at man kunne tage fat i jer, hvilket jeg forsøgte gentagende gange under ferien. Den eneste mulighed i beskriver er chat, men hver gang jeg forsøgte igennem jeres chatbot sally, blev jeg mødt af beskeden at jeg skulle forsøge igen senere. Jeg står nu med en færdig ferie og den dårligste hoteloplevelse jeg nogensinde har haft og ingen hjælp fået fra hverken jer eller hotellet der var booket igennem jer. Under alt kritik, jeg håber i vil tage denne anmeldelse seriøs.

Antwoord van weloveholidays
Jeg havde købt en pakkerejse, med Weloveholidays. De havde ikke fået betalt min flybillet til flyselskabet, så jeg kunne hverken checke ind eller få fat på Weloveholidays, da der ikke var noget telefonnummer tilknyttet. Jeg brugte 4 timer på min rejsedag på at finde løsninger gennem kontakt til hotel, fly, min bank og chatbuds for at se, om det var scam, eller der kunne være en løsning. Hvis I står med problemer, så kommer I selv til at stå for det. Jeg vil ikke vælge Weloveholidays igen. Beklager