Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Lærernes Pension formår at svare på alle spørgsmål med en afsluttende "øh ja da"-tone som sørger for at du nok skal føle dig dum, uanset hvor relevant dit spørgsmål er. F.eks. spørger jeg om det er... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Læs om din pension, find dine egne tal - og masser af muligheder for selvbetjening
Contactgegevens
Tuborg Boulevard 3, 2900, Hellerup, Denemarken
- lppension.dk
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg ønsker at vælge min profil da jeg…
Jeg ønsker at vælge min profil da jeg vil have høj risiko- det kan ikke lade sig gøre. Min mand og jeg havde den samme opsparing for 10 år siden. Nu her han 1 million mere end mig! Hvornår lytter LP til deres kunder?
Jeg blev kontaktet sidst af LP fordi vi…
Jeg blev kontaktet sidst af LP fordi vi bor i en lejlighed vi flyttede ind i 1sep og der er fortsat ikke styr på vores vinduer. Vores lampe i køkkenet stod og blinkede morgenen hvor nr 3 vicevært kom og kiggede. Han tog den ud og nu har vi ikke lys og vi afventer fortsat at elektrikkeren ringer. Jeg har life ringet til DEAS, som hæver stemmen og siger at de ikke kan se noget som helst om en elektrikker.
“Ønsket tempo” som de svare er vel meget at sige når man ikke engsng giver besked på om der sker noget og lejer delv skal rykke og rykke og rykke

Antwoord van Lærernes Pension
Jeg er utilfreds og vred. Lærernes pension åbner for at investere…
Lærernes pension åbner for at investere i forsvar igen......og jeg som investor vil ikke være med til det. Jeg glæder mig til deres svar! Jeg har talt med en råfgiver der ikke vidste hvad jan skulle gøre ved det. Han ville vende tilbage. Måske kommer der ikke et svar. Jeg søger en vej ud af en pensionskasse der vil investere i våben og dermed krig. At kalde det forsvar er ikke mindre uacceptabelt. Det er en skændsel og lærernes pension er tidligere kendt for at investere i våben. Jeg er rasende over det og vil ikke være med til at mine hårdt opsparrede penge bruges til dette. Så jeg afventer rådgiverens svar til mig, på mine muligheder. Ring gerne og skriv et godt svar via mail. jeg accepterer ikke et "det er der ikke noget at gøre ved" - I har ændret betingelserne for min mangeårige investering - I har ikke overholdt aftalen"
Da jeg uventet fik brug for Lærernes…
Da jeg uventet fik brug for Lærernes Pension efter kun 25 års arbejdsliv, var det primært dem, der hjalp mig gennem en meget svær overgang i mit liv. Gennem pludselig invaliditet, belastningsreaktion og tab af fast indkomst, var det dem, der hjalp med støtte via
1. Helbredskompasset, som med den mest kompetente støtte hjalp med at skabe struktur i kaos og komme overens med en ny livssituation
2. Gav økonomisk støtte undervejs til afklaring af invalidepension, uden hvilken jeg havde været uoverskueligt dårligt stillet.

Overholder ikke dataloven
Pludselig ud af den blå luft begynder det at sende sms til mig. Sms om valg i deres regi. Jeg har på INTET tidspunkt givet dem samtykke til at de må kontakte mig med noget som helst og slet ikke pr. sms.
Det giver jeg aldrig som i aldrig nogen sinde, da det er et princip og jeg værner om min liv som jeg gerne vil leve uden forstyrrelser. Jeg har fx helle ikke nonfikationer på noget som helst fra den digitale verden.
Da jeg modtager sms nr. 2 eller 3, vælger jeg at reagere på det, for jeg VIL IKKE HAVE DET. Jeg logger ind og skriver en klage. En dag bliver jeg så ringet op, sjovt nok ikke sandt, da jeg ikke har givet samtykke til det, men det lyder til at det er en kvinde der tager min klage seriøst og derfor tilgav jeg det i øjeblikket.
I dag har jeg så fået mail i e-boks, som var det jeg bad om i klagen, men hvor jeg som skrevet blev ringet op i stedet. Nå de påstår at jeg i 2019 da jeg pag. mit arb. blev "kunde" hos dem, gav dem samtykke til markedsføring. Det ved jeg er 100 % løgn for det gør jeg aldrig nogen sinde til nogen som helst. De kan desværre ikke dokumentere det, for i 2019 gav de ikke kvittering for det. HUMBUG!
Jeg er så vred og rystet, det mindste de kunne gøre var at tage deres fejl på sig, De skriver desuden, at de ikke kan garantere at jeg ikke blive kontaktet fremover pr. sms. og selvfølgelig skal de det, for jeg har IKKE GIVET DEM SAMTYKKE TIL NOGET SOM HELST. Den ryger direkte til datatilsynet hvis jeg hører mere fra dem. Og i pressen, og på facebook og hvor jeg ellers kan formidle den form for lovbrud, grænseoverskridende adfærd og bedrag.
Lærernes Pension ejer lejligheder og er 120 % ligeglade med lejerne - de skal bare tjene penge....
Hvis du overvejer at leje en lejlighed i en ejendom ejet af Lærernes Pension, så drop det. De hyrer en billig ejendomsadministration (i mit tilfælde DEAS), som ikke har tjek på noget som helst. Og de ser gerne gennem fingre med reglerne i husorden, hvis de kan tjene penge på det. Jeg blev narret til at skrive under på en lejekontrakt i den tro, at der op til hverdage var ro efter kl. 22, og at der ikke var husdyr i bygningen. Fordi det stod i husorden og i min lejekontrakt. Nu står jeg tilbage med en dyr lejlighed, som jeg gør mit bedste for at flytte fra, fordi fester på torsdage og søndage - og gøende hunde - gør min tilværelse ulidelig. Efter mange henvendelser til både DEAS og Lærernes Pension sker der ingenting. Hold jer langt væk!
LP er useriøst!
Jeg har gennem mit arbejde lærernes pension. Det er simpelthen så dårligt et selskab som man kan forestille sig. Der er en grund til læreres pensionsbidrag er så højt - fordi LP ikke investere pengene ordentligt. Ydermere kan man ikke lave risikoprofil, og selv vælge hvordan ens investering skal fordele sig. Trods min anden pension ved sampension har en størrelse af 150.000 kr. mindre end LP's har jeg stadig fået 5 gange så meget i afkast.
Jeg synes virkelig I burde lade kunderne selv være medbestemmende i hvordan pengene forvaltes og investeres. Når alt kommer til alt, er det mine penge, og jeg har svært ved at forstå hvordan et selskab kan bestemme over mine penge. Jeg har ikke mulighed for at flytte pensionen, da den er overenskomst bestemt. Men derfor kan I kun få én stjerne, da man ikke kan give 0.
Jeg talte med en medarbejder pr. telefon som sagde jeg skulle stoppe indbetaling for at flytte den, (Ikke i dag men flere mdr. siden) men der har været en periode, hvor jeg skiftede arbejdsgiver, så spørgsmålet er, om den del ikke kan blive flyttet over til sampension.
Som andre brugere skriver er det en total JOKE! 3 % i afkast er kun lige nok til inflation, hvilket betyder pengene ikke er mere værd ved pensionsalderen. :O
I dag har jeg talt med en sød medarbejder, som godt kunne forstå mig, men som selvfølgelig ikke kan ændre vilkårene. Jeg synes bare det er så ærgerligt at alle behandles ens, når folk er så forskellige ift. risiko osv.
Dårligt afkast på kun 3%
Lærernes pension giver det dårligste afkast af alle pensionsselskaber. Sølle 3% i afkast 2024 hvor gennemsnittet for alle pensionsselskaber er 11,9%. Pædagogerne får forrentet deres opsparinger med over 13%.
Når man skal se sammenligninger af pensionsselskaber, er Lærernes pension ikke med på listerne. Hvorfor mon ikke det?
Næste år giver Lærernes pension 5,5% i afkast. Det er simpelthen igen for ringe.

Antwoord van Lærernes Pension
manglende dokumentation for beløbsstørrelse ved udbetaling af pension
Det er frustrerende at man ikke, når pensionen er sat til udbetaling, får en slutopgørelse.
Man har ikke en jordisk chance for at finde ud af, hvordan det udbetalte beløb er sat sammen.
Jeg kan f.eks. ikke se, om der er udbetalt aldersopsparing, om de sidste 2 måneders indbetaling er medregnet og hvilken forrentning jeg har fået.
Jeg fik en saldoopgørelse i min postmappe i starten af juni. Den så fornuftig ud og passer vist nok med det udbetalte beløb, hvis ellers jeg kan %regning. Det mener jeg nok, jeg kan.
Men hvad der er sket med de sidste to indbetalinger fra mig selv og arbejdsgiver og forrentningen aner jeg ikke.
Det er ikke i orden, at der ikke følger en slutopgørelse med udbetalingen.
Har klaget, men også jeg skal vente på den alm. postombæring.
Hvorfor man ikke bare kan sende en mail med det relevante bilag er komplet uforståeligt al den stund at ens adgang til LP afskæres i det øjeblik pengene er sendt.
Niels schmidt
Pensionsafslutning for ringe
OPDATERING:
Tingene ser ud til at være faldet på plads og der er ageret professionelt på min udfordring. Selvom der stadig er en udfordring omkring, i min optik en 100% tilfredsstillende kundeafslutning, så kan udfordringen med dette og de særtilfælde hvori disse opstår, ikke retfærdiggøre en større itmæssig ændring.
Selvom 4 stjerner burde være givet, så gives der 5 for den gode dialog omkring afslutningen der ser ud til at lykkes til alles tilfredshed.
Tak for en fast og god forrentning/forvaltning af midlerne der var I jeres hænder.
Simpelthen for ringe pensionsafslutning.
Bor i udlandet og havde sat pension til ophævelse med overførsel til udenlandsk konto per 1.7.2024. Indtil 29.6.2024 forløb alt vel da de slettede mig som kunde og derfor gjorde det umuligt for mig af få opgørelsen/afregningsbilaget elektronisk ved egen indlogning.
1.7.2024 kontaktede jeg LP og oplyste jeg ikke kunne logge ind med mitID, og den venlige supporter oplyste at andre havde haft samme situation. Jeg opretter derefter en supportticket hos mitID da jeg formoder fejlen er der i APIen mellem LP og mitID.
mitID svarer at så længe jeg kan logge ind med mitID andre steder så er udfordringen hos LP, som ellers oplyste udfordringen var mitID i første omgang.
4.7.2024 kontakter jeg igen LP telefonisk for at få kopi af afregningsbilaget samt opgørelsen, og får at vide at min manglende adgang 29.6.2024 skyldes at jeg er blevet udelukket af LP efter min pension er sat til udbetaling 1.7.2024.
Får oplyst at bilag bliver sendt til E-Boks om tirsdagen og om fredagen, men jeg oplyste at intet var kommet tirsdag, så jeg ventede til i dag 5.7.2024 og stadig intet i E-Boks eller nogen betaling på kontoen.
Jeg kontakter så LP igen der oplyser at der er betalt men at der nu ikke er sendt noget til E-Boks da de havde slettet min konto, de kan kun oplyse at de har foretaget udbetaling. De vil gerne sende tingene per post men det kan tage ugevis at komme frem og de hævder de ikke har min adresse, selvom den er blevet oplyst for at kunne iværksætte udbetalingen.
De vil ikke sende afregningen på min e-mail konto.
Så nu sidder jeg her i udlandet - ingen udbetaling, ingen kopi af udbetalingsadvis, ingen endelig pensionsudbetalingsopgørelse. Jeg kan ikke få oplyst overførslens referencenummer så jeg kan trace den i swiftsystemet. Og LP kan ikke sende noget til E-Boks da jeg er slettet i systemet.
Jeg er rystet over den inkompetence jeg har oplevet efter 29.6.2024.
Jeg har været i kontakt med LP af flere…
Jeg har været i kontakt med LP af flere omgange, og har oplevet både imødekommende, professionelle og engagerede (tålmodige) mennesker, som har taget sig godt af min sag. Kommunikationen har været tydelig og behagelig hos alle, jeg har været i kontakt med.
Lav risiko = lavt afkast
Jeg er utilfreds med Lærernes Pension, fordi jeg ikke kan justere min risikoprofil (allokeringen mellem aktier og obligationer).
Det er uhensigtsmæssigt og dumt, at en nyuddannet lærer på 23 år og en pensioneret på 90 år er tvunget til at have den samme (lave) risikoprofil.
De unge lærere med en tidshorisont på 40-50 år går glip af millioner af kroner i højere afkast, som de ville opnå ved at have muligheden for en højere risiko i opsparingsfasen.
Jeg kvitterer hermed
for den 23.2. efter gentagne påmindelser at have modtaget svar på min henvendelse af 18. januar.
Jeg spurgte bl.a. til om min beregnede pensionsudbetaling når jeg når pensionsalderen om 31 år er købekraftskorrigeret. Det er den. Den er beregnet ud fra en inflation her og nu på 1,5 pct. og fra 2032 på 2 pct. dette er angiveligt en branchestandard. På langt sigt kan dette selvfølgelig godt udligne sig så LP Pension ikke rammer helt ved siden af deres skøn, men vær opmærksom på at din beregnede pension bygger på sådanne tal og at du uden at kende disse tal ikke kan bruge beregningerne til noget, da der må tages forbehold for at virkeligheden kan komme til at se meget anderledes ud, hvilket bl.a. er tilfældet nu.
Very bad Company!!!
Jeg skrev en udtalelse om Lærernes…
Jeg skrev en udtalelse om Lærernes Pension hvor en medarbejder opfordrede mig til at hyre en advokat for at få svar på mine udfordringer.
Jeg gik på Trustpilot og fortalte om hændelsen.
Her til morgen blev jeg så ringet op fra Lærernes Pension, som til min store glæde hjalp mig med alle min spørgsmål
Trustpilot virker ☺️👍

Ringe afkast og ufleksibelt
Ringe afkast sammenlignet med min anden pensionskasse PFA og med markedet generelt. Ingen indflydelse på risikoprofil/andel af aktier og obligationer.
Trist at være stavnsbundet de næste mange år.
Verdens værste kundeservice
F.eks. spørger jeg om det er muligt at rykke min pension til et andet pensionsinstitut, hvorefter jeg bliver mødt med en "det kan du da bare gøre" uden at forklare hvordan. Virkelig lousy oplevelse.
lærernes pension totalt umulig
Lærernes pension er administrativt en stor vittighed - de magter ikke
De mest almindelige administrative handlinger - ringe kommunikation - de skriver til folk inde på deres hjemmeside, men sender ikke besked om det, så man skal selv logge på for at tjekke.
Udbetaling af pension til tiden magter de heller ikke. Igen skal man selv sætte gang i tingene. Jeg skulle have pension 2. december, men har endnu ikke modtaget en krone.
Ingen ved noget - ingen har ansvar for noget - at man blev tvunget over i denne håbløse pensionskasse, var en skændsel.

Bondomoral = børnearbejde
Bondomoral. Lærerne investerer stadigvæk i børnearbejde i Indonesiens skovdrift.
I bankernes adfærdsdebat mod det bedre så er lærerne, der UNDERVISER børn, dybt involveret i børnearbejde.
Kan alle skadestuerne stille on-line ventetider til rådighed for borgerne, så borgerne kan vælge at køre en time længere mod at vente tolv timer kortere.
En ommer
Skal firmaet vurderes på kvaliteten af deres konsulenter og vejledning, så kan de vist ligeså godt lukke
Lees meer over geverifieerde reviews.