1. Autochemie winkel
  2. Autoschoonmaakdienst
  3. Auto-accessoirewinkel

At Lucky's, it's all about ease, quality, and enjoying the process of taking care of your vehicle. We offer products that are simple to use but deliver amazing results, all without breaking the bank. Whether you're a beginner or a pro, we're here to help you get your car in top shape, with a smile! We strive to make car care simple, accessible, and enjoyable for everyone. Our mission is to deliver high-quality products at a fair price, paired with straightforward instructions, so anyone whether you're a beginner or a seasoned detailer can achieve professional results. Join our growing community and discover how easy it is to keep your vehicle looking its best! Our goal is to build trust and long-lasting relationships with our customers. We are committed to providing exceptional customer service and standing behind the products we create. Whether you’re tackling your first car detail or your hundredth, we’re here to support you every step of the way.

4,5

Uitstekend

Als vaste klant van Lucky's Car Care…

Als vaste klant van Lucky's Car Care voor ons bedrijf ben ik altijd zeer tevreden geweest. Alles functioneert naar behoren en ik wil u graag een uitstekende tip geven: de Ceramic Sealant! Deze heeft overigens ook een zeer aangename geur.

18 april 2026

Product en zetelreiniging

Vorige week bij Lucky's geweest voor de zeteltjes van mijn busje te laten poetsen. Snelle service, geen vlekje meer te vinden, TOP gewoon. Hij testte voor mij ook even de interior cleaner uit hun assortiment. Direct ook een busje van genomen. Ruikt lekker, heel weinig product nodig voor een mooi resultaat.

Ik ben er ondertussen al meerdere keren geweest.
Heb enkele maanden terug de "drying towel" gekocht. Beste aankoop van mijn leven. Dat is opseminst een doek die ECHT water absorbeert en vasthoudt!
Ik weet waar ik terug ga, als ik met mijn interieur geen weg meer weet.

13 april 2026

Impulse buy!

Voor het eerst op Hall of Fame iets gekocht van Lucky!

Heel vriendelijke interactie gehad & een goeie uitleg. Uiteindelijk de interior cleaner enkele weken later eens gebruikt en enorm van onder de indruk!

Nooit gedacht dat er in België ook zo’n goeie producten verstopt zaten maar hier kan je ze zeker vinden!

6 april 2026

Top interior cleaner

Doorheen de jaren veel interior cleaning brol gekocht van bekende merken. Deze interior cleaner doet tenminste wat het moet doen, cleanen ! Mijn stuur en dashboard is in jaren zo proper niet geweest. Echt een top ontvettende/reinigende werking en laat geen vervelende gladde of blinkende laag achter. Top product!

22 februari 2026

Zeer professioneel

Zeer professioneel, met grote zorg voor de wagen. Leuke babbel waar nu op langere termijn mijn wagen(s) goed verzorgd worden

24 januari 2026
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)