1,7

Zeer slecht

Meest zieke scammers ooit

Meest zieke scammers ooit! Heb mail uit gezet krijg elke dag mails. Staat er een bonus offer als enige zonder wager. 50€ voor 50 free spins voor 0.10 cent. Betekend dus dat je je hele depo x 50 moet inzetten voor die spins. Zonder dat het vermeld staat. Contacteer je ze zeggen ze ja moet je in onze voorwaarden kijken

11 mei 2023

Hopeloos ik heb dit nog nooit…

Hopeloos ik heb dit nog nooit meegemaakt ze betalen mijn winst niet uit omdat mijn gegevens niet zouden kloppen maar wat ik ook aanlever of probeer aan te passen, het is gewoon niet mogelijk. Nu ik erachter ben dat ik mijn geld kwijt ben heb ik mij er maar in berust. Het enige wat ik niet meer wil is nu geen emails of sms'jes meer ontvangen van deze oplichters maar hoe vaak ik mij ook uitschrijf ze blijven maar spam sturen en niet elke week maar elke dag. Dus naast dat ik ben opgelicht word ik ook nog eens iedere dag zonder dat ik het wil bestookt met spam. Ik ben een positief ingesteld iemand en niet snel kwaad te krijgen maar deze lui / organisatie maken mij oprecht heel erg woedend!!! PAS OP VOOR DEZE OPLICHTERS!!!!!!!!

12 april 2023

€3000,- EN NOOIT UITBETALEN

€3000,-
Al 2 maanden op awaiting withdrawal staan
Elke keer weer zeggen ze hetzelfde!
“ zodra wij meer informatie hebben komen we terug bij je via de mail “

Ik kan fluiten naar mn centen dat is 1 ding wat zeker is

SPEEL HIER NOOOOIT MAAR DAN OOK NOOOOIT

2 januari 2023

Inderdaad ze betalen niet uit wacht al…

Inderdaad ze betalen niet uit wacht al meer dan maand op 1500 euro zelvde verhaal ze hebben het druk enz deze oplichters betalen niet heb nu plan advocaat in de arm te nemen om ons geld te innen en ze te stoppen

13 september 2022

Ook nooit uitbetaald gekregen.er…

Ook nooit uitbetaald gekregen.er gebeurde trouwens iets heeel vreemds tijdens het spelen op starjoker kreeg ik f.s. kreeg een big win van 550 euro me tel viel uit me bat was leeg ik opladen en trg gegaan naar het spel en weg waren mijn f.s. en mijn 550 euro alsof ik er nooit op gespeeld had is ook nooit opgelost.

4 juli 2022

OPLICHTERS

Ook ik wacht al een maand op mijn geld. Ik ben bang dat ook ik mijn geld kwijt ben. Ik heb al vele e-mails gestuurd en gechat maar krijg steeds hetzelfde antwoord; dat ze er mee bezig zijn. Wat kunnen we hier aan doen? Er moet toch een manier zijn dat deze oplichters gestopt worden en hun website uit de lucht gehaald wordt?

13 juni 2022

Hier hetzelfde verhaal

Hier hetzelfde verhaal, is er iemand die überhaupt geld heeft gekregen? Ben onder tussen ook al 3 maanden verder. Constant zeggen dat ze er mee bezig zijn maar ondertussen word je gewoon …. waar je bij staat. Gaat om 3000 dus ben behoorlijk pissig..

8 juni 2022

Ik denk dat ik ook kan fluiten naar…

Ik denk dat ik ook kan fluiten naar mijn geld.. zijn er überhaupt mensen die uitbetaald krijgen? Is hier niks tegen te doen? Hoe kan het dat zo’n site zo lang te werk kan gaan? Ik hoop dat iemand antwoorden heeft. Bij mij gaat het ook om veel geld.

30 mei 2022

Geen uitbetaling

Het zijn oplichters trap er niet in wacht al van af 15 januari op mijn geld. Steeds smoesjes moet nog gecontroleerd worden zijn erg druk ga maar door. Ben erg boos maar wel je geld innen en dan win je eindelijk €400 maar dan zijn ze niet thuis. Dus niet doen ze betalen niks

7 april 2022

Helaas betalen ze niet uit

Helaas betalen ze idd niet uit, ik las deze recensies pas naderhand, en had gehoopt dat ze niet klopte, ik speel nooit met bonus of iets dus dat er iets niet klopt kan niet zijn een wachttijd van 7 tot 21 werkdagen, ik ben al bijna 2 maanden verder en tot heden niks, als k ze mail krijg ik wel terug dat ze er mee bezig zijn blabla.. en geen zorgen hoef te maken. Maar goed wees gewaarschuwd en speel hier niet.

11 maart 2022

Geachte Casino Nederland,

Geachte Casino Players ,
Ik kan jullie al vertellen dat luckywins.io een grote scammer site is, die je nooit uitbetaald en ik kan het weten,
Mijn gewonnen bedrag betalen ze niet uit ze hebben een beleid van 9 tot 21 dagen financiële controle, na 21 dagen geen email meer en je kan fluiten naar je geld.
Deze Casino is nog geen 1 ster waard en hebben verschillen dochter ondernemingen, wel stuk of 10 of meer dus gooi deze scammers site maar snel uit jullie lijst is niet te vertrouwen, misleiding van grote bonussen, na voltooiing bonus kan je uitbetalen. Maar luckywins.io betaald nooit uit ook na 30 dagen niet.
Gooi deze Casino uit jullie website bestand, ik zelf dit zeker overal ga melden ze hebben een verkeerde persoon gevonden.

Mvg MA Sabordo

4 februari 2022
Toon reviews in alle talen. (61 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken