Alle reviews hieronder kloppen. Maandenlang ben ik bezig geweest met deze mensen. Zij gaven inderdaad aan dat ze het problemen hebben met de levering etc. Uiteindelijk het product ontvangen, super sle... Toon meer

Eerst twee maanden moeten wachten tot er iets binnenkwam en wat er binnenkwam werkte niet en is van hele slechte kwaliteit. Klantenservice geeft geen gehoor.

Otter heel lang geleden besteld. Na een aantal weken een mailtje ontvangen dat er iets fout was gegaan met de productie. Ik heb direct terug gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren en mijn geld... Toon meer

Ik heb uiteindelijk de otters gekregen. Wel met vertraging maar wel ontvangen. Ik was ongerust heb een mail gestuurd, na alle recensies was ik bang niks meer te ontvangen.

1. Speelgoedwinkel

Wij combineren innovatief slaapcomfort voor baby's met praktische oplossingen voor ouders.

1,4

Zeer slecht

Pure oplichting!!

Pure oplichting!!! Hier niet bestellen. Eind februari wat besteld en nog steeds niets ontvangen. Je wordt afgescheept met loze mailtjes.

3 april 2024

Onbetrouwbaar bedrijf, niet kopen!

Mijn moeder had 2 slaapotters besteld voor mijn zoontjes maar na heel wat weken nog steeds niks binnen (17 feb besteld). Wordt de hele tijd aan het lijntje gehouden, mag haar geld niet terug of wordt genegeerd. Belachelijk bedrijf, duidelijk niet betrouwbaar.

2 april 2024

Ver weg vandaag blijven!!

Helaas te laat met recensies kijken want op hun website laten ze positieve trustpilot score zien. Betaald en verder hoor je niks meer en ontvang je ook niks meer!! Blijf er ver uit de buurt!

9 maart 2024

Dit is oplcihting

Dit is oplcihting! Bestel hier niks. Spullen komen niet aan en geld ben je kwijt! Super triest om via babys gebruik te maken van de goedheid van de mens. Bespaar jezelf de moeite en ergenis. Bedrijf zit ergens in alkmaar, adres is bekend. Aangifte zal volgen bij de politie!

31 maart 2024

LULUSLEEP OPLICHTERS

Op 21.02.2024 bestelling geplaatst op de website [lulusleep.com]
04.03.2024 mail verzonden.
Als antwoord krijg ik dit bericht:

We wilden je laten weten dat er een kleine vertraging is opgetreden in de verzending van je bestelling. Door een onverwachte piek in bestellingen zijn onze verwerkings- en verzendtijden beïnvloed. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling zo snel mogelijk te ontvangen en je kunt er zeker van zijn dat ons team er actief aan werkt om het verzendproces te versnellen zodat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we doen er alles aan om de vertraging tot een minimum te beperken.

We zullen de situatie op de voet blijven volgen en je zo snel mogelijk van updates voorzien. Als je in de tussentijd vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat deze vertraging kan veroorzaken en bedankt voor uw geduld en begrip.

Isa

En de 2de mail op 08.03.2024

We willen graag eerlijk met jullie zijn. Als klein bedrijf hebben we onlangs te maken gehad met onvoorziene uitdagingen. Onze leverancier heeft ons zeer teleurgesteld, wat het voor ons extra zwaar maakt.

We begrijpen dat er bezorgdheid is ontstaan over de vertraging van je bestelling van Lulu de Otter. Eerlijk gezegd, we kunnen je niet genoeg bedanken voor je begrip terwijl we werken aan het oplossen van dit onverwachte obstakel.

Wat er is gebeurd:

Onlangs hebben we geconstateerd dat sommige klanten onbedoeld een versie van de Otter hebben ontvangen die niet voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. Onze (ex)leverancier heeft ons een verkeerd product opgestuurd die niet voldoet aan onze eisen. Het spijt ons oprecht voor enige teleurstelling of verwarring die dit kan hebben veroorzaakt. Om ervoor te zorgen dat jij en je kleintje alleen het beste krijgen, hebben we besloten om onze huidige voorraad niet op te sturen. Hiermee zouden we het wel snel kunnen leveren maar wij sturen liever een Otter op waar je van gaat houden.

Onze Toewijding:

We zijn vastbesloten om onze belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid na te komen. Op onze kosten en na deze uitdaging zijn we begonnen met de productie van de juiste versie van de Rustgevende Otter om ervoor te zorgen dat elke bestelling aan onze hoge normen voldoet. Helaas duurt dit proces iets langer dan we oorspronkelijk hadden verwacht.

Wat dit voor jou betekent:

Je kan verwachten dat jouw Otter binnenkort wordt verzonden zodra deze van de hoogste kwaliteit is. Over twee weken verwachten we dat Lulu bij jou thuis zal zijn. We zullen er persoonlijk voor zorgen dat je op de hoogte wordt gehouden van elke stap in het proces en bieden ons oprechte excuus aan voor de vertraging en eventuele ongemakken die dit kan hebben veroorzaakt.

We willen dat je weet dat we ons uiterste best doen om deze kwestie op te lossen en de beste ervaring voor jou te garanderen. Jouw steun als klant is van onschatbare waarde voor ons, en we vragen om je begrip terwijl we deze hindernis overwinnen.

We beseffen dat vertrouwen en transparantie van cruciaal belang zijn, en we zijn vastbesloten om jullie het beste te bieden. We willen je hartelijk bedanken voor je voortdurende steun, en we kijken ernaar uit om je de Rustgevende Otter van de hoogste kwaliteit te bezorgen waar je recht op hebt en nogmaals onze excuses want we begrijpen hoe vervelend het kan zijn.

Om onze dankbaarheid te tonen voor je begrip, willen we je een compensatie aanbieden. Gebruik de kortingscode: "40COMPENSATIE" bij je volgende bestelling en ontvang 40% korting als waardering voor je geduld.

Als je vragen hebt of extra geruststelling nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Met vriendelijke groeten,

Isa

Vandaag heb ik een mail verzonden om juridische stappen te ondernemen.

21 februari 2024

Niet kopen hier, oplichters

Niet kopen hier! Een oplichting, mijn vrouw heeft een otter besteld en nooit geleverd gekregen.
De otter is trouwens ook vianAliExpress te kopen voor 12 euro ipv de 38 die er voor gevraagd word.

21 maart 2024

Malafide praktijken

Nu al weken aan het wachten op het product, geen reactie meer en ook beloftes (10% terugstorten ed) komen ze niet na. HIER NIET BESTELLEN!

20 maart 2024

Ik krijg mijn product niet binnen en mijn geld niet terug

Ik krijg mijn product niet binnen (na meerdere weken wachten). Ze hebben terug gemaild dat er problemen zijn met de levering, waarna ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Ze geven aan dat ik mijn geld pas kan terugkrijgen als het product bij mij binnen is. Ik heb aangegeven, als er toch leveringsproblemen zijn, dat ik mijn geld terug wil. Hier reageren ze niet meer op.

2 maart 2024

Oplichterij

Oplichterij, bedrijf bestaat niet. Adres en KVK zijn van een ander bedrijf, ze hebben een deel van de website letterlijk overgenomen.

28 februari 2024

Dit is een oplichtersbedrijf die hun…

Dit is een oplichtersbedrijf die hun afbeelding en producten steelt van betrouwbare bedrijven zoals fishers price, ze hebben verschillende bedrijven lulusleep, kidstafel, slinkwallet, kolua en dit allemaal uit een huurwoning in alkmaar. Deze mensen proberen zo via oplichting en dropshopping hun geld te verdienen.. Ik zou niet weten waarom je dit zou doen maar dit is ontzettend rot voor mensen die minder hebben en toch hun kind iets leuks willen geven met zulke mensen in aanraking komen.. voor iedereen die wel scherp is en even trustpilot checkt voor je iets koopt... niet doen! Kijk gewoon bij bijv bol.com dan heb je iig nog de garantie voor een goed product of geld terug...

16 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (47 reviews)