Komt van Temu…
Ik had een lampje besteld dat er heel mooi uitzag. Netjes ontvangen maar het was plastic rommel dat bij Temu ook verkocht werd. Ik heb 4x zoveel betaald als bij Temu.
Dropshipping dus!
Dropshipping dus!
Kwaliteit van kleed komt niet overeen met de foto. Kleed blijkt verzonden te worden uit China. Bij retour moet het ook terug naar China met verplicht verzending met Track & Trace. Retour kost dus meer dan mijn aankoop, waar ik niet tevreden over ben. Dit is echt niet oké.
Slechte kwaliteit, enorme hoge retour kosten, maten komen niet overeen
Jurk besteld, duurde enorm lang qua levering. Uiteindelijk binnen, zag je dat het goedkope stof was. Nou oké, dat kan gebeuren. Jurk paste helaas niet, maar wat heeft deze site een raar retourbeleid.
Je kan het enkel terugsturen met flinke kosten of uit "ecologisch oogpunt" de jurk houden en 10% van de kosten terugkrijgen. Lekker makkelijk zo.
Al deze ervaring van 5 ster zijn niet waar, trac & trace klopt geen meter van schoenen zijn nooit binnen gekomen reageren niet op e-mails. Dit is gewoon een dikke scam website!!
Wij krijgen gewoon niks binnen. En de site bestaat niet meer.
Kleding die van shein komt, maar dan prijs x9
Vreselijke kwaliteit, maat en kleur komen niet overeen met de foto’s. Retour eigen kosten naar China. Belachelijk dat dit soort sites niet verboden worden.
Totaal niet zoals op de website. Goedkoop materiaal en goedkoop materiaal
Ik kreeg het pakketje binnen en zag direct dat het materiaal heel anders was dan op de foto. Goedkoop en plastic.. Vervolgens keek ik naar de maat, ik had een 2XL besteld maar als je zegt dat het maat S of M is komt dat meer overeen. Met retourneren moet je de kosten zelf betalen, in mijn geval is dit € 32,50!!!
Een heel mooi jurkje mogen ontvangen. Van goede kwaliteit & na heen en weer mailen met Lumena Amsterdam heb ik de juiste maat kunnen bestellen. Heel blij mee en een goede service.
Netjes gekregen maar komt gewoon vanuit China
Is echt niet de jurk die ze presenteren staat ook met kwastjes maar dat klopt totaal niet qua stof een lachertje , dus koop daar maar niet . Je krijgt niet wat je ziet