Grote oplichters, besteld product moet je vooraf betalen en wordt vervolgens niet geleverd. Bij reclamatie krijg je steeds mails die inhoudelijk niet ingaan op het probleem. Dit houden ze eindeloos... Toon meer
Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Oplichters lijken het wel. 2 april artikel besteld, na 3 weken verkeerde artikel geleverd. Geen retour mogelijkheid. Terug betaling voorstel onder protest geaccepteerd maa... Toon meer
Na aanvankelijk lastig contact en een boze mail van mij, toch na drie dagen het bestelde product ontvangen. Het bedrijf blijft wel vriendelijk in hun mails.
Nooit iets bestellen daar, ze geven aan dat ze een 60 dagen niet goed geld terug garantie hebben. Mijn moeder bestelde laatst daar iets. En de advertentie kwam helemaal niet overeen met het product, d... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een slecht bedrijf dit.
Wat een slecht bedrijf dit. Oplichters die vervolgens geen sjoege geven als je hun 'klantenservice' benadert. Bestel niks bij ze! Had ikzelf maar eerst wat research gedaan voordat ik in de verleiding trapte.
Veel beloven en na dreigingen toch…
Veel beloven en na dreigingen toch paketje gekregen ik koop nooit nog iets bij deze firma zeer slechte service.
Nooit ontvangen
Heb op 11 februari 2026 een product besteld en tot op heden is dit nog steeds niet aangekomen ondanks dat ik verschillende emails heb gestuurd en telkens hetzelfde berichtje terug kreeg waarin werd gezegd dat ze er niets aan kunnen doen dat de track en trace erg traag werkt maar het pakket is onderweg.
Product ontvangen
Het bedrijf blijft wel vriendelijk in hun mails.
Ik heb Turkey Tail besteld voor mijn…
Ik heb Turkey Tail besteld voor mijn hond omdat hij een vetbult heeft en dit zou helpen. Zogenaamd snelle levering, kan je vergeten.Bestelling wel ontvangen maar was totaal niet wat ik hadt besteld. Wilde geld terug mail gestuurd, kreeg no replay. Weer een mail gestuurd met foto's. Ik kreeg uiteindelijk een mail met dr vraag of de bestelling was wat ik wilde en dat moest ik dan bevestigen. Het bedrijf klopt voor geen meter en zeker niets bestellen daar!! Ik laat het er niet bij zitten dat kan ik je wel vertellen.
Bestelling nooit ontvangen.
Bestelling nooit ontvangen.
Wel aardige mails ontvangen dat de bestelling onderweg was.
Helaas ook dit bedrijf blijkt aan oplichterij te doen.
Een 5G hotspot besteld
Een 5G hotspot besteld, in de advertentie stond overal wifi in de wereld.
Lang moeten wachten en daarna bleek het een fake apparaat te zijn. Binnen 14 dagen aangeven retour maar duizend smoesjes om niet terug te sturen, je krijg geen retour adres!
Dus niets kopen bij deze oplichters !!!
Kan ik nu nog niet zeggen, ik heb nog niks ontvangen nog even afwachten
Ik zit ook al een dagen te wachten op mijn bestelling zou met een paar dagen bezorgd worden.
Hopelijk komt het nog voor het weekend
Ik heb twee wireless 5G+TravelNet WiFi…
Ik heb twee wireless 5G+TravelNet WiFi besteld met vrij wifi zonder kosten te hebben maar het werkt niet.
Er moet wel een kaart in gedaan worden maar dan werkt het ook niet.
Gevraagd om retour zending. Dit was niet mogelijk kon alleen een korting krijgen. Na veel heen en weer mealen
de helft retour ontvangen.
Kan niks retour sturen, dus geld weg
Mijn ervaring...nou ze schrijven dat je je bestelling mag retourneren,nadat je met de klantenservice kontakt hebt opgenomen.
Maar die sturen je iedere keer een andere mail met voorstellen...20%, 35%, 50% terugbetaling, terwijl mijn bestelling gewoon defect is.
Dan schrijven ze, oké de verzendkosten houden we in van het bedrag, die verzendkosten zijn 13 euro, ga ik mee akkoord, want anders krijg ik nooit iets terug.
En mocht mijn bestelling houden van 40 euro, maar die dingen zijn defect.
Nu kreeg ik gisteravond weer mail, en krijg ik weer 13 euro terug want ik moest productiekosten betalen.
Nou als dit zo doorgaat, geef ik het uit handen, niet specifiek voor het bedrag maar uit principe.
Bestelling niet geleverd LUMNL7561
Hallo,
Heb 6februari een bestelling gedaan bij lumin life en betaald en bewijs van bestelling en bestelnummer en trackingnummer ontvangen en na 8 dagen kon tracking niet meer volgen, heb dan gemaild naar Lumin Life en kreeg als antwoord dat er vertraging was van de bestelling maar dat alles inorde zou komen zijn nu 24 februari en denk inderdaad dat dit een FAKEFAKE bedrijf zijn oplichters zijn het en ga alles proberen om de site te blokkeren Mvg
Vrolix Danny
Oplichtingspraktijken
Zij beloven op hun site als je je bestelling wilt retourneren zonder gedoe je je geld terug krijgt, maar doen zo ontzettend moeilijk en komen met hele andere regels als je daadwerkelijk iets wilt retourneren.
Dit zijn malafide, louche praktijken die zij er op navhouden en negeren de wettelijke regels.
Ik vind het ronduit schandalig en wil iedereen waarschuwen om nooit wat te kopen op luminlife.nl!
Hun product die ik heb besteld om zogenaamd een betere mooiere look van je gebit te krijgen is ronduit slecht want je kan het geen eens gebruiken en past totaal niet dus pure geldklopperij!
Echt schandalig net als hun Klantenservice en ze moeten worden gestopt om nog iets te kunnen verkopen!
2 weken terug besteld ee staat snelle…
2 weken terug besteld ee staat snelle levering!!!! Niets ontvangen en elke keer hetzelfde antwoord!!
Oplichters dus!!!
Ik heb 18jan een product besteld
Ik heb 18jan een product besteld.
De track en tracé bleef haken op 19jan en onderweg.
Na 2 weken gemaild met Lumin Life NL. Het antwoord, geduld het is onderweg. Nog eens 2 dagen later opnieuw gemaild dat er niets veranderde. 4 febr nogmaals gevraagd wat er nou aan de hand is, antwoord vertraging was een mogelijkheid maar geen zorgen het zou zeker bezorgd worden.
6febr krijg ik een mail met daarin dat ik 5febr een bezorg moment gemist heb! Niets in de brievenbus op 5 febr, niets in de mail dat ze overgaan tot bezorgen, niets. Wél in de mail op 6febr, neem contact op met de vervoerder.
Maar de naam van de vervoerder ontbreekt, zo ook de contactgegevens van het betreffende bedrijf, geen nummer geen mailadres, niets.
Ik krijg het gevoel dat ik een kat in de zak heb gekocht.
Opgelicht.
Ik probeer nu via de mail m'n geld terug te krijgen maar heb een hard hoofd.. zonde, toch €53
Zogenaamd leveren ze een gebit welke je…
Zogenaamd leveren ze een gebit welke je warm maakt en voor iedereen past. Kost 33,90. Blijkt een stukje plastiek te zijn van 4 cm…. Een stukje flexibel speelgoed. Retouren worden niet aangenomen en na weken emailen met een computer steeds hetzelfde antwoord: 30% retour en of ik akkoord ga. Grote oplichterij!!!