Lunaluci

Wat een oplichters, bestelling nooit aangekomen en geen reactie op email ..ik kan fluiten naar mijn blouse / geld. Jammer dat ik de reviews pas achteraf lees .zouden wat meer in de picture moeten staa... Toon meer

Als ik nul of min sterren zou kunnen geven, zou ik dat doen. Twee maanden sinds mijn bestelling - geen bezorging, geen informatie, alleen lege beloften (of geen reactie). Gebruikelijk bekijk ik n... Toon meer

Zoals zo velen voor mij; ik heb iets besteld, betaald en niets ontvangen. Ik heb ze bij herhaling gesommeerd mijn geld terug te storten, maar ik krijg telkens dezelfde ellende terug gepost: ik moet ve... Toon meer

Wat een oplichters

Wat een oplichters, bestelling nooit aangekomen en geen reactie op email ..ik kan fluiten naar mijn blouse / geld. Jammer dat ik de reviews pas achteraf lees .zouden wat meer in de picture moeten staan

23 juni 2024

Bestelling make up doos nooit geleverd en nooit gecompenseerd

Bestelling geplaatst voor een make up doos met spiegel op 4 maart 2022. 10 april had ik nog niks gehoord, toen besloot ik ze maar te mailen. Ik kreeg een mail terug dat de het product niet op voorraad is, dus de bestelling is geannuleerd. Ik heb geantwoord dat ik dat spijtig vond om te horen op het moment dat ik er zelf naar moet vragen. Ik had de algemene voorwaarden gelezen en had recht op hezelfde product als dit binnen een redelijk termijn op voorraad was of anders mijn geld terug. Dit heb ik toen ook gecommuniceerd naar ze. Ze gaven aan dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en dat ze het geld terug zouden betalen (ik had via Creditcard betaald, want verzekerd, dacht ik!). Op 4 juni had ik nog niks ontvangen. We zijn nu 1,5 jaar verder en ik baal er nog steeds van. Mooie producten adverteren, maar klantenservice kennen ze niet. Hier niet bestellen!

1 november 2022

Grote oplichters.luna luci

Grote oplichters.
Ze sturen nooit op. Vanaf maart.
En erger nog je credit card bedrijf keert toch uit.
Amercan Express wilde niet tussen zitten.
Shamile Scharbaai

11 maart 2023

Oplichting

Wat iedereen hier al zegt. Jas besteld en na 3 maanden nog niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar geen jas. Oplichting dus. Heel jammer dat dit gewoon kan. Zoveel mensen al gedupeerd. Meestal check ik een site. Nu dus niet. Geld weg !

7 april 2023

Ontzettend teleurgesteld

Ontzettend teleurgesteld, veel mails gestuurd, maar na 3 maanden nog steeds niets ontvangen..., deze ervaring had ik kunnen missen als kiespijn, beschamend!

12 juni 2023

Grote oplichtersbende

Grote oplichtersbende.
Niets kopen. Leveren niet, reageren wel op mails maar uiteindelijk levert dat niets op.

Bandieten !!!

4 juni 2023

bestelling gedaan en maanden later ontvangen, geen respons op berichten

bestelling gedaan en maanden later ontvangen , nietszeggende antwoorden op mijn berichten, krijg nu geld terug (korting) maar wordt niet overgemaakt. Een bedrijf die in Zoetermeer zit die niet te bereiken is. Een bedrijf waar je NOOIT iets moet aanschaffen, komen hun afspraken niet na en reageren nu helemaal niet.

25 mei 2023

Schandalig om zoveel 'goedgelovige'…

Schandalig om zoveel 'goedgelovige' mensen te blijven oplichten. 2 maanden geleden een bestelling gedaan en betaald. Meermaals gemaild waar het kleed blijft.... Antwoorden als: sorry voor het wachten, nog ff geduld.... Geen concrete antwoorden of tel.nr. waar ik kan opbellen. Kunnen we geen groep maken zodat alle gedupeerden het totaal verloren bedrag kan aantonen. We zouden versteld staan hoeveel geld er reeds ontnomen werd.... Ik heb woensdag een afspraak met de politie!

4 april 2023

Fraude

Fraude, er wordt niks geleverd. In de communicatie zeggen ze dat er problemen zijn met de levering, en zullen terugbetalen. Niet dus. Klacht ingediend bij de politie

21 mei 2023

Schaamteloos oplichters verdient geen sterren

Gebruikelijk bekijk ik naar beoordelingen voordat ik bestelt - deze keer heb ik niet gedaan, grote fout!!! KOOP NIETS VAN DIT BEDRIJF.

UPDATE 6 juni: Eindelijk heeft Lunaluci mijn geld terugbetaald. Dus verdienen ze één ster.

16 mei 2023

Meer dan 2 maand geleden iets…

Meer dan 2 maand geleden iets besteld.Nooit aangekregen. GELUKKIG betaald via klarna dus niks kwijt ....
Jammer dat er zulke sites bestaan en er niet meer controle is!

23 april 2023

Geen ster waard

Geen ster waard - normaal check ik altijd eerst de site - voor 1x niet gedaan en opgelicht - nog steeds niets ontvangen - op elke mail krijg ik als antwoord “ lieve Ingrid “ en veel bla bla - eerst beloofden ze reductie - terugstorting kan zogezegd niet…ik wil gerust mee mijn klacht bundelen met anderen - ik legde reeds klacht neer bij test aankoop en ecc .
Ik stuurde eveneens een bericht naar Boos.
Ik begrijp niet dat deze site kan blijven bestaan gezien alle klachten😡

17 april 2023

Kijk uit oplichters!

Oplichters! Kijk uit .... hier nooit iets kopen of bestellen.

Na 2 maanden op mijn bestelling te hebben gewacht ben ik er helemaal klaar mee!

Als antwoord op mijn vele mailtjes krijg ik het zelfde antwoord ... verontschuldigingen en nog langer wachten.

9 april 2023

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters, wees gewaarschuwd. Na weken eindelijk een veel te klein en stinkends joggingspak ontvangen. Ik moet meer dan € 15 euro betalen om het retour te sturen. Echt schaamteloos dat je zo een bedrijf kan runnen........

5 april 2023