Bedrijf heeft geantwoord
Min konto blev spärrat på grund av 2 störreöverflöringar med bara ett par miniters mellanrum och blev ombedd att redovisa var pengarna kom ifrån, tog screenahot på överföringen från annat konto samt e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vid telefonkontakt med Mathilda, Lunar Bank, möttes jag av ett mycket trevligt bemötande. Smidig handläggning av mitt ärende, att avsluta mitt nyöppnade konto med SAS EuroBonus-anslutning. Strax eft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket trevlig och kunnig kundsupport. Vet ännu inte hur banken fungerar då vi inte har startat upp verksamheten ännu. Det var lite problem att få igång kontot, men supporten gjorde ett fint jobb. Had... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Eric svarade snabbt även om det behövde gå några vändor med SNI-kod. Men det förstår jag är för regelverket inte tillåter rekommendationer.
Fantastiskt bra bemötande och hjälp med en betalning på nätet som inte kunde utföras pga tekniska problem. Tack för hjälpen 👍
Hej !
Lunar Bank bra snabb trevlig service alltid ! 10 av 10 !
Bosse Larsson
Snabb och enkel registrering jämfört med konkurrenterna, trevlig telefonsupport, ett enkelt gränssnitt och smidiga integrationer.

Antwoord van Lunar Sweden
Ansökte om företagskonto och fick snabb och personlig hjälp av Markus på supporten. Tydliga svar, smidig process och godkänd ansökan på kort tid. Rekommenderar Lunar varmt!

Antwoord van Lunar Sweden
Jag är väldigt glad över att få samarbeta med er. Stort tack för all er hjälp och ert fina bemötande!

Antwoord van Lunar Sweden
Efter ett par veckor känns Lunar som ett riktigt bra alternativ till tröttgammelbankerna. Saknar just nu autogodkännande av e-faktura och eventuellt att kunna använda Freja för ID framför BankID. Annars ser allt jag vill kunna göra med mina pengar ut att fungera fint.

Antwoord van Lunar Sweden
Eric var grym och vägledde oss med kontot till vårt första företag. Stor eloge!

Antwoord van Lunar Sweden
Appen är ok. Men sen då? Inget bank id, inget kivra, swish finns men du kan inte höja gränsen i appen. Avgifterna kanske är lägre men du behöver ju ändå ha en annan bank så du sparar ju inget.
Så vad är meningen med lunar? Räntan? Den har de sänkt till under 2%.

Antwoord van Lunar Sweden
Jag har hela tiden fått fint stöd trån Lunar trots att jag har tagit väldigt god tid på mig pga annat heltidsarbete under processen. Eric har gett bra feedback ochandledning

Antwoord van Lunar Sweden
Bra service och snabb. Önskar att ni hade avtalet med swish företag också som kronan på verket så jag kan administrera mina transaktioner bättre

Antwoord van Lunar Sweden
Började gå bra med rörelsen tills igår då om helt plötsligt sänger ner konto låser medel och hävdar penningtvätt trots jag kan uppvisa redovisning... 35 000 är nu troligen förlorade och lär nog aldrig se dom igen... men betalt ska dom aswn ha för allt.... ren bedrägeri bank. Olaglig bank

Antwoord van Lunar Sweden
Jag är besviken på min upplevelse med Lunar. Trots god ekonomi och utan några betalningsanmärkningar fick jag, efter nästan två veckors handläggning och flera kompletterande frågor, besked om att min kontoansökan avslagits – helt utan någon motivering.
Processen upplevdes som onödigt utdragen och bristfällig i kommunikationen. Att ställa många frågor under en längre tid för att sedan ge avslag utan förklaring känns varken transparent eller professionellt. Jag hade förväntat mig en tydligare och mer respektfull hantering av min ansökan.
Jag hoppas att Lunar ser över sin ansökningsprocess och blir bättre på att ge kunder tydlig information och motiveringar till sina beslut.
Nour, Göteborg

Antwoord van Lunar Sweden
Ett bra och trevligt samtal,samtidigt löste du mitt problem

Antwoord van Lunar Sweden
Lees meer over geverifieerde reviews.