Ik had tomaat garnaal genomen maar ontdekte dat er toen ik het hoedje er af nam, er maar enkele zeer kleine garnaaltjes op een niet uitgeholde tomaat lagen. Tijdens klacht bij personeel, kreeg ik te... Toon meer
Wat ging er niet mis in Waregem. - Frietjes gingen ze aan de tafel brengen omdat het vet nog niet warm genoeg was, dit waren ze vergeten dus toen in het ging vragen was het eten intussen... Toon meer
Men laat mensen wachten voor een ontbijt dat men dan niet kan afleveren. Zeer pover concept geworden. Voor de koffie waar je een jeton voor nodig hebt sta je vervolgens 15min aan te schuiven aan 1 toe... Toon meer
Wat ging er niet mis! Keuken sluit 30 minuten voor sluiting,om 19.45 rumsteak besteld maar ging niet meer,mss maar beter ook want bakplaat was niet om aan te zien,dan maar vol au vent besteld en mijn... Toon meer
MUIZEN!!!
In dit geval de Lunch Garden te Schoten
Zeer vuil
Onbeleefd personeel
En Muizen!!!!
Muizen lopen gewoon rond door het restaurant.
Als ik iemand van het personeel er discreet over aanspreek krijg je gewoon boertig het antwoord van " Wa wilde da ik eraan doen"?
Echt degoutant
Muizenkeutels lagen gewoon onderaan aan de kast waar je koffie neemt
Groenten
Groenten zijn niet warm,niet op smaak gebracht en soms aangebrand al meermaals gemeld een werkpunt voor LG!
Gisteren 28/12/2024 naar Lunch Garden…
Gisteren 28/12/2024 naar Lunch Garden Wijnegem geweest.
We vroegen 2 schotels vol-au-vent en kregen het gevraagde, ik zei : is dit alles ? een beetje vol-au-vent en kreeg een bevestigend antwoord.
Het eten was te koud. We gingen nog friet bijhalen en ik vroeg : Is de friet nog warm. Ja ja, was het antwoord.
We hebben een deel op gegeten, normaal laten wij nooit iets staan, maar de extra friet was ook te koud.
WEER een slechte ervaring in Wijnegem.
Slechte service
Slechte service, slechte kwaliteit eten en onhygiënische omgeving. Ook nog eens de meest onprofessionele en associaal personeel.
Vandaag heb ik de Lunch Garden in…
Vandaag heb ik de Lunch Garden in Wijnegem bezocht, maar helaas was de service ronduit verschrikkelijk. Het personeel was niet alleen onvriendelijk, maar ook ronduit onbeschoft tegen klanten. Ik was geschokt toen ik hoorde hoe sommige medewerkers klanten uitschelden en zelfs opmerkingen maakten over hun financiële situatie. Dit is totaal onaanvaardbaar gedrag.
Een bezoek aan Lunch Garden zou een aangename ervaring moeten zijn, maar dit was allesbehalve dat. Ik raad de leiding sterk aan om de klantvriendelijkheid en professionaliteit van het personeel onder de loep te nemen. Dit gedrag is schadelijk voor het imago van jullie restaurant.
Hopelijk wordt hier snel iets aan gedaan, want klanten verdienen respect en een goede service.
Wijnegem,steeds een defect…
Wijnegem,steeds een defect koffiemachine.
Daardoor lange wachtrij aan enige andere machine
Defecte machine is reeds een nieuw toestel
Betalen om naar het toilet te gaan, terwijl je er eten en drinken koopt!
Veel te duur voor wat het is, bijna geen keuze qua ontbijt.
Wij hebben voor 30€ ontbeten met 2 personen.
Alsof dat nog niet erg genoeg is, zit er aan de toiletten een zeer onbeschoft dametje, die 0.50cent durft te vragen voor een toiletbezoek, dit nadat je in hetzelfde restaurant hebt gegeten en gedronken.
EEN SCHANDE IS HET.
Laatste keer lunchgarden geweest voor ons
(LUNCHGARDEN GENK)
Geen eten
We kwamen aan en er lag helemaal niks de geur was niet aangenaam en het was volledig leeg geen aanrader
Wat een Vlaamse delicatesse zou mogen…
Wat een Vlaamse delicatesse zou mogen voorstellen was een absolute verachtelijke volauvant....
Een waterige substantie met rood/bruin gekleurde stukjes vlees en verpapte champignons.
Dit alles werd gepresenteerd met slappe/vettige frieten.
Hoe fout kan het lopen....
Om lunch om nooit te vergeten en dagen van te bekomen!
Wil je jezelf verwennen op dergelijke culinaire hoogstand, laat je vooral niet verleiden door lunchgarden....
Lunch garden Olen Het team of de persoon welke dit nieuwe…
Het team of de persoon welke dit nieuwe systeem voor lunch garden Olen heeft bedacht, heeft duidelijk 0,0 voeling met wat dagelijkse/wekelijkse klanten van lunch garden verwachten. Een gezellig en druk bezocht restaurant wordt door een nieuw concept als dit gedrocht in de kortst mogelijke tijd om zeep geholpen. Alleen al de plafondhoge gordijnen waarachter men alle keukenactiviteiten verstopt zijn een echte afknapper. Hygienisch??? Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel alleen kan dit niet verhelpen.
Niet vlot, te duur
Het bestellen via qr systeem gaat niet vlot, kroketten besteld en fritten gekregen, langere wachttijd dan tijdens het self servicectijdperk. Hoe we punten kunnen sparen en gebruiken met de klantenkaart is me een raadsel. De combi prijzen (hoofdmenu, dessert plus drank) zijn noet meer van toepassing, dus voor het eerst 40 plus eur betaald voor 2 maak videe. Ik kom hier niet meer terug.
ONTEVREDEN KLANT
Ik kan vanaf maandag a.s. geen ontbijt meer krijgen, noch een croissant of chocoladebroodje met koffie. Lunch Garden stopt ermee open te doen vanaf 8h30 op 30/9/24. NIET TEVREDEN!!! Waarom doen ze dat toch????
Vaarwel lunchgarden
Nieuw systeem is helaas een teleurstelling.
Heel de self service “experience” is weg, geen keuze saladbars, het duurt langer dan anders.
Ook jammer dat je voor de nieuwe service met bediening dan zelf je drinken nog moet gaan halen en zelf afruimen.
De QR codes in horecazaken moeten afgeschaft worden, wat een asociaal systeem. Anders moeten er misschien automaten gezet worden met een microgolf oven?
Jammer van het qr code systeem voor…
Jammer van het qr code systeem voor oudere mensen.
Personeel doet wel super zijn best om te roeien met de roemen die ze hebben.
Spijtige keuze en ik vrees voor de toekomst.
Lunchgarden Borsbeek
Lunchgarden Borsbeek
Al enkele jaren eten we hier, omwille van tijdsgebrek, ons diner. Al die tijd zijn we tevreden geweest over het voedsel, de bediening en de sfeer maar sinds enkele maanden en een volledige personeelswissel gaat alles er serieus op achteruit. Van voedselbereiding over onderhoud tot vriendelijkheid. Maar vandaag hebben toch besloten om hier niet meer te komen. Alhoewel ze aangeven dat ze open zijn tot 21.00 uur is er van 19.30 geen normaal bediening meer mogelijk omdat men dan al volop bezig is met opkuisen en leegmaken van de voedseltoog. We bestelde een steak en die werd in een wokpan verwarmd ( bakken kan ik niet zeggen) omdat de juffrouw de bakplaat reeds gepoetst had en deze niet meer wilde vuilmaken. Indien Lunchgarden Borsbeek in de nabije toekomst meer klanten wil verliezen zou ik zeggen… Doe zo voort.
Nog nooit zo slecht gegeten zeer taai…
Nog nooit zo slecht gegeten zeer taai vlees. Mij zien ze hier nooit meer!
SCHANDALIG Het nieuwe systeem met de qr codes…
Het nieuwe systeem met de qr codes trekt op niks . We moeten idd met de tijd mee maar er is met dit systeem niks persoonlijks en klantvriendelijk meer aan . De klantenkaart waar we lang mee hebt gespaard vervalt zonder enige tegemoetkoming. Veel van de vroegere gerechten niet meer te verkrijgen. En als je besteld brengen ze alles samen aan tafel , voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 🙈 noot van de redactie : WE HEBBEN NIKS BESTELD maar gewoon vertrokken en we gaan ons daar ook nooit meer laten zien . O ja , kunnen we ook een halve ster geven ? Eigenlijk is da zelfs nog te veel . Lunchgarden . Schaam u !!!
Een echte schande
Als er geen koude gerechten meer zijn, zeg het dan eerlijk en geef voor 13 eur geen minderwaardig gerecht mee van 200 gram americain met 1 blad sla en een kwart tomaat. Inbegrepen 100 gr saladbar waar enkel nog olijven, komkommers, uitgedroogde wortelen en stroperige ananas lag; Inbegrepen 2 broodjes die keihard waren na ganse dag er gelegen te hebben. Een echte schande voor een klant die bij jullie een hoge omzet draait. Alternatief was salade en tomaten halen aan de gril waar ik mee akkoord was. Toch daar werd dan enorm veel weerstand geboden door diegene die het mij moest geven. continu roespeteren en ondertussen mijn eten bespukkelen. Heb het thuis in de vuilbak gesmeten. Dure afhaalmaaltijd. Wou dan via Lunch Garden klachtenformulier dit laten weten. Geen reactie van klantendienst. Nu mag iedereen het lezen.
Sorry
Sorry, een ster is voor de lunchgarden in Hasselt al te veel.
Frietjes die enkel keren opgebakken zijn, eigenlijk te vies om op te eten noem maar afval. De mosselen zeker de 3de keus, eigenlijk bijna affal.
Nu weet ik waarom bijna niemand mosselen besteld. Ook de andere gerechten zijn flauw en smaakloos bereid.
Neen, was de laatste keer. Spijtig voor het personeel.
Bruno
Lunch garden gent de sterre
We zijn met het gezin
( 4 personen) vandaag om 18u mosselen gaan eten in lunch garden gent de sterre. Toen we thuis kwamen nog geen half uur later is iedereen ziek geworden. Tot meerdere malen overgegeven toe!.
Echt niet content!! Ook zonde van mijn geld!!