Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Mit ønske er at give jer alle hver især en unik oplevelse ❤️

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtigt svar på henvendelse

Havde købt sko på udsalg og havde reklamation over dem. Sendte mail til forretningen og fik hurtigt svar. Endda svar på mail om aftenen, og fik en del af købesummen tilbagerefunderet 😊

17 februari 2026

Fed butik

Fed butik, med super lækkert tøj. Købte skjorte som desværre ikke passede alligevel, fik god service over telefonen. Sendte den retur og fik pengene tilbage 2 dage efter. Bedste anbefaling herfra🥰

11 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har returneret et par jeans

Jeg har returneret et par jeans.
Efter 1 uge hvor jeg kan se de har modtaget pakken har jeg stadig ikke fået mine penge retur.
Ærgerligt når man gerne vil bestille noget andet.
Jeg køber i andre netbutikker og der kommer penge retur få dage efter.

25 januari 2026

Antwoord van Lunica

Hej Helle - som oplyst i vores betingelser refunderes returvarer indenfor 14 dage - vi har været bagud grundet sygdom og hvor er det ærgreligt du vælger at give butikken en dårlig anmeldelse istedet for at kontakte os - ønsker dig en god søndag - Elisabeth/L’unica

Kan kun sige godt om Lunica🤗

Kan kun sige godt om Lunica🤗
Købte et par støvler sidste år i oktober. Da jeg ville have dem på for nyligt, opdagede jeg at de var gået i stykker. Lang historie kort, jeg fik alle mine penge retur uden problemer, og fik oveni købet lov til at beholde støvlerne, så jeg kan få dem fikset hos en skomager. Det er god service❤️

28 oktober 2025

Top lækker butik

L’unica er “butikken” som er fyldt med lækkerier og Elisabeth og hendes personale er yderst kompetente og utrolig hjælpsomme. Det er en fornøjelse af besøge butikken. Tak for Jer🌺

8 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

uprofessionel håndtering af retur

Jeg bestilte en kjole online. Da jeg modtog kjolen, var der fejl i printet hvilket jeg skrev og gjorde opmærksom på. Desværre blev jeg ikke tilbudt nogen løsning, kompensation eller andet. Svaret jeg fik tilbage var blot: “ Har en og den har det også æææææv “

Jeg sendte kjolen retur, grundet fejlet i printet. Returfragt som jeg selv måtte betale for. Jeg rykker efter en uge, for min betaling, og får svaret at de ikke har modtaget den endnu.

En måned efter jeg returnerede min vare, opdager jeg at jeg stadig ikke har fået pengene retur på min konto, hvorefter jeg rykker for dem. 5 dage efter får jeg mail om at min ordre er blevet delvist refunderet, og endelig får jeg mine penge. Men stadigvæk har jeg selv betalt for fragten, på trods af at jeg udelukkende returnerede fordi der var noget galt med varen, og ikke fordi jeg fortrød mit køb.

Alt for dårlig kommunikation og håndtering.
Utilfreds og handler her ikke igen.

25 september 2025

Antwoord van Lunica

Hej Maria jeg er rigtig ked af at du har haft en dårlig oplevelse hvilket på ingen måde har været vores hensigt
Som beskrevet i mail til dig har vi været ramt af sygemelding og vedkommende som har håndteret din returvare/reklamation var ikke klar over sammenhængen i denne sag
Efterfølgende er det beløb som er trukket i fragt refunderet til dig
Beklager denne misforståelse omkring fragten og ønsker dig en god weekend
Elisabeth/L’unica

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
Jeg forespurgte pr mail på en specifik vare og fik meget hurtigt og venligt svar - endda med 2 fotos.
Jeg vil helt sikkert sørge for at besøge selve butikken næste jeg er på visit i København 🤩

25 augustus 2024

TOP TOP TOP SERVICE.

TOP TOP TOP SERVICE.
Har fundet min nye BOUTIQUE ,
Alle medarbejder er super serviceminded ( også lille Simba). Hvis man ikke finder noget den ene dag JA så er det der den anden dag.
Stort tak til Elisabeth og hendes team.

27 maart 2024

Antwoord van Lunica

Tusinde tak for at du har brugt tid på at give butikken anmeldelse 😍

Kundeservice i topklasse

Kundeservice i topklasse! Svar er personlige, hurtige og til stor hjælp. Jeg havde bestilt en ordre, som jeg bagefter fortrød. Elisabeth fik stoppet min ordre, og returnerede beløb hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra, og jeg vil helt sikkert bruge denne hjemmeside igen :)

16 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikken en fantastisk hjælpsomhed og…

Sikken en fantastisk hjælpsomhed og service - alle mine henvendelser er blevet besvaret med det samme. ...og mit ønske om en hurtig levering er blevet indfriet.
Tusinde tak herfra.

Charlotte

5 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Butik Lunica er en butik med lidt mere…

Butik Lunica er en butik med lidt mere lækre varer og mærketøj end de fleste.

Altid super service fra personalet, med gode råd og vejledning.

Hver gang jeg har handlet der har alt været top kvalitet, det er klart min yndlings butik hvis jeg skal forkæle mig selv med lækre mærketøj .

24 juli 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En ærgeligt oplevelse der desværre gør

En ærgelig oplevelse der desværre gør, at jeg har valgt ikke at handle der mere.

30 juni 2022

Antwoord van Lunica

Hej L.K. Er ked af du har haft en dårlig oplevelse - men vil du beskrive hvad der er gået galt?? Bestræber mig efter at i alle skal føle i får en god service i butikken og på vores webshop som dog har drillet en del siden vi gik i luften i marts
Ønsker dig en god sommer
Kh Elisabeth

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig topklasse butik både for…

Virkelig topklasse butik både for herrer & damer. En butik hvor de imødekommer kundens ønsker.
Fantastisk service hele vejen.
Kommer helt sikkert igen.

13 maart 2022

Min absolutte ynglingsforretning

Min absolutte ynglingsforretning. Jeg får den sødeste og en meget hjælpsom betjening - I kan spotte hvad der klæder mig altid, og det er trygt og nemt at handle i en forretning hvor man føler sig både godt tilpas og hjulpet ❤️ Tak for jer.

12 maart 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.