Topservice en kwaliteitsproducten! LUS is dé winkel voor iedereen die op zoek is naar elektro- en kookapparatuur. Ze hebben een geweldig aanbod aan keukentoestellen en huishoudelijke apparaten van to... Toon meer

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam ze staan je altijd bij in raad en daad en geven een zeer goede uitleg. Ik ga er steeds de Demodagen volgen en als je er een apparaat koopt proberen ze... Toon meer

Probleem met link voor betaling (waar jullie niets konden aan doen!) heel snel en correct opgelost. Super snelle levering en ook opvolging na verkoop was zeer correct en professioneel.

1. Elektronicawinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel

Je huishouden? Dat wordt een makkie dankzij Lus. Bij ons vind je koelkasten, koffieapparaten, wasmachines en nog zo veel meer! Kortom alles om jouw leven makkelijker te maken zodat je je weer kan focussen op de dingen die er echt toe doen. Daar bovenop kan je bij ons terecht voor topadvies en scherpe prijzen. Wil je graag de producten in het echt testen? Dat kan! Kom langs in onze winkel in Diest. Kom binnen, sla een babbeltje, geniet van een heerlijke koffie en leer alles over hoe je jouw huishouden gemakkelijker kan maken.

4,6

Uitstekend

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, heel hulpvaardig en concurrerende prijzen 👍

15 februari 2025

Dag Maité,

Bedankt voor je review!

Bakplaat

Goede bediening en zeer vriendelijk

26 oktober 2024

Dag Jean,

Bedankt voor je fijne review!

Aankoop

Gewoon super, maken tijd voor u. En geven super uitleg over de artikelen. Wij gaan zeker nog terug.

20 november 2024

Dag Betty,

We zijn blij dat je tevreden bent.

Automatische koffiemachine SMEG BCC13

Prijs en vriendelijkheid
Apparaat SMEG BCC13 automatische koffiemachine
Prijs Lus: 659€
Prijs Potten &Pannen in Praag: > 840 €
Dat is een heel groot verschil: +27%

19 oktober 2024

Dag Hans,

Bedankt voor je beoordeling!

Hilke van Lus

Betere uitleg van producten is nog…

Betere uitleg van producten is nog mogelijk

4 september 2024

Dag Mario,

Jammer om te horen dat je niet volledig tevreden bent. Kan je ons laten weten waarover je precies niet tevreden bent?
We helpen je met veel plezier verder!

TOPZAAK

Ik ga er steeds de Demodagen volgen en als je er een apparaat koopt proberen ze je de best Price te geven, en die kortingen zijn behoorlijk. De apparaten zijn dan ook van top kwaliteit. De infrastructuur is zeer mooi en proper en nodigt uit tot kopen. Ik kom van redelijk ver, maar omdat het mijn favoriete Electro winkel is en we goed geholpen worden is dat zeker geen issue om het niet doen. Ik vind het hele concept van die winkel en de mensen gewoon TOP!!!!

19 oktober 2024

Dag Greet,

Bedankt voor de zeer uitgebreide en mooie review. Heel fijn om te lezen!

Hilke van Lus

Snelle en correcte levering en service

28 augustus 2024

Beste Katty,

Leuk dat je een review schreef! Bedankt!

Heel vriendelijke mensen!

Heel vriendelijke mensen!
Ze leggen alles 10 keer uit als het moet, met de glimlach. Je betaalt iets meer dan online, maar dat wordt gecompenseerd met een fatsoenlijke uitleg en correcte dienst na verkoop.
Wij gaan zeker terug!

9 oktober 2024

Dag Gunther,

Bedankt voor je zeer fijne review! We proberen steeds competitief de markt te volgen met onze prijzen waar mogelijk.

Super klantenservice.

Super klantenservice.
Ze nemen echt de tijd om je te informeren zodat je de juiste aankoop kan doen.

10 september 2024

Dag Martine,

Heel fijn dat je zo'n goede ervaring had!
Bedankt voor je review.

Topservice en kwaliteitsproducten!

Topservice en kwaliteitsproducten!
LUS is dé winkel voor iedereen die op zoek is naar elektro- en kookapparatuur. Ze hebben een geweldig aanbod aan keukentoestellen en huishoudelijke apparaten van topmerken. Het personeel is ontzettend behulpzaam en geeft deskundig advies om de juiste keuze te maken, zonder je te pushen. Ik voelde me als klant echt geholpen en ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De service na verkoop is ook uitstekend, wat voor mij een groot pluspunt is. LUS is zonder twijfel een aanrader voor iedereen die kwaliteit en topservice zoekt!

9 oktober 2024

Dag Kristof,

Bedankt voor je uitgebreide review. Heel fijn om te lezen!

Zeer mooie zaak!

Perfect geholpen bij keuze van nieuwe microgolfoven en aan correcte prijs! Prachtige inrichting van winkel met zeer ruim aanbod en vriendelijk personeel!

7 september 2024

Dag Maxim,

Fijn om te horen! Bedankt voor je leuke review.

Hilke van Lus

Super service zelfs met leveringen in…

Super service zelfs met leveringen in het buitenland,zelfde prijs web shop als in winkel, maw geen negatieve prijsverrassing

31 augustus 2024

Dag LO,

Heel fijn dat je zo tevreden bent over je aankoop!

29 augustus 2024

Antwoord van LUS

Bedankt voor de fijne review!

Hilke van Lus

Zeer vriendelijk en behulpzaam…

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel echt een top taem in diest

7 juni 2024

Dag Benni,

We zijn heel blij dat je tevreden bent over ons! Bedankt om een bezoekje te brengen aan Lus.

Hilke van Lus

Zeer vriendelijke en altijd…

Zeer vriendelijke en altijd behulpvaardige mannen te lus diest

5 augustus 2024

Dag Katrien,

Wat fijn dat je tevreden bent over je winkelbezoek!
Bedankt voor je review.