Jeg har ligesom mange andre oplevet, at apotekets produkter ikke virker optimalt, derfor søgte jeg lidt på google og fandt lusereden. Jeg var noget skeptisk på forhånd men tænkte, jeg har alt og vinde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bättre behandlingen i jämförelse med alla dimetikon o olja medel från apoteken. Nackdelarna är få, alltför dyrt för svenska kunder då valutan är som den är ( men den är värd varenda krona). Andra nack... Toon meer
Var lidt skeptisk i starten, da vi har været igennem mange produkter, som ikke rigtig har virket 100%. Men er blevet meget positiv overrasket. Efter 2 behandler med 6 dages mellemrum har min datter væ... Toon meer
Efter skolestart begyndte vores datter at få lus. Apotekets lusekur hjalp desværre ikke nok, indtil vi prøvede dette produkt efter anbefaling fra vores datters venindes forældre. Nu bruger vi produkte... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Rønbækvej 5, 8382, Hinnerup, Denemarken
- kontakt@lusereden.dk
- lusereden.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slet ikke effektiv og virker desværre ikke
Vi har købt Lusereddens produkter 2-3 gange og fulgt vejledningen nøje, både den medfølgende og videoerne fra hjemmesiden. Desværre har det overhovedet ikke hjulpet.
Når jeg læser andre anmeldelser, kan jeg se, at vi ikke er de eneste, der oplever dette problem. Det får mig til at undre mig over, hvordan det kan virke for nogle, men ikke for andre.
Alt i alt en skuffende oplevelse – vi havde håbet på en løsning, men må desværre konstatere, at produktet ikke lever op til forventningerne og er ikke effektiv som de skriver på deres hjemmeside.
Jeg ledte efter luse produkter
Jeg ledte efter luse produkter, også kom den op. Også dukkede hjemmesiden op hvor der står lusereden. Jeg kiggede og hold da op, rigtig god beskrivelse af det hele. Mega nemt at bruge efter to gange med 6 dages mellemrum havde mine børn ikke flere lus, ikke to forskellige produkter til at være i håret eller spraye håret med det er ens, der står hvad du skal gøre på hjemmesiden. Jeg anbefaler det, ja det lugter meget, men det hjælper bedre end noget, af det andet jeg har brugt.
Hilsen en virkelig glad mor.
Den eneste og bedste kur mod lus
Den eneste og bedste kur mod lus. Har købt flere på apoteket, men lusene kom igen og igen, og har kæmpet med lusene i lang tid på mine børn og mig selv. Men lusereden har taget lusene og lusereden er nemmere at have med at gøre, da man heller ikke skal kæmme, især da mine 2 piger har langt og tykt hår. Kun anbefalinger herfra
Hurtig betjening og forsendelse
Det virker - Lusene dør
Er bare super glad for produktet. Arbejder i børnehave og har oplevet de ubudne gæster og dette produkt virker.
Nem at behandle med, og det VIRKER i modsætning til de mere skrappe behandlingsmidler!
Nem at behandle m
Jeg vil ikke anbefale lusereden.dk
Jeg vil ikke anbefale lusereden.dk, når man har lus har man ikke brug for at vente på sin lusekur.
De skriver ikke hvor langtid leveringstiden er på når man vælger fragt, vi har ventet 4 dage nu, siden vi bestilte om tirsdag kl 14.00 det er nu fredag vi har stadig ikke modtaget vores lusekur. og nu går der en hel weekend, inden vi måske får den på mandag.
Vi har en lille pige på 6 år med lus i håret som klør, jeg anbefaler og købe på apotek, eller anden sted lokalt.
De har Dao som fragt og PostNord ikke vælg Dao som er gratis. !
Super effektiv og naturligt ingredienser.
Super effektiv og naturligt ingredienser det kan ikke blive bedre 👍💯
Vi har prøvet af tre omgange her i…
Vi har prøvet af tre omgange her i familien, to af dem med kort mellemrum. Desværre har vi fortsat lus. Børnene klagede også meget over den bitre smag som hang i alt i flere dage efter. Det lød så godt men hjalp desværre ikke hos os.
Det virker!!
Det virker!!!
Vi slap af med både lus og æg - yaayy 🤩
Var efterhånden helt opgivende, men fandt så endeligt et produkt, der virker 👏🏼🤗