Lusereden Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ligesom mange andre oplevet, at apotekets produkter ikke virker optimalt, derfor søgte jeg lidt på google og fandt lusereden. Jeg var noget skeptisk på forhånd men tænkte, jeg har alt og vinde... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bättre behandlingen i jämförelse med alla dimetikon o olja medel från apoteken. Nackdelarna är få, alltför dyrt för svenska kunder då valutan är som den är ( men den är värd varenda krona). Andra nack... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var lidt skeptisk i starten, da vi har været igennem mange produkter, som ikke rigtig har virket 100%. Men er blevet meget positiv overrasket. Efter 2 behandler med 6 dages mellemrum har min datter væ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter skolestart begyndte vores datter at få lus. Apotekets lusekur hjalp desværre ikke nok, indtil vi prøvede dette produkt efter anbefaling fra vores datters venindes forældre. Nu bruger vi produkte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Et mirakelmiddel - intet mindre

Vi havde kæmpet med lus i over et halvt år derhjemme - indtil vi “mødte jer”. Konstant slæbte ungerne lus hjem fra børnehaven, skolen m.m og fik givet videre til hele familien. Men jeres produkt blev brugt 1 gang på alle, derefter på ungerne som “prevent” inden børnehave m.m.engang i mellem. Nu har vi været i fred for lus i 3 måneder. Tak for jer!!🙏🏻

10 februari 2024

Kæmpe anbefaling!

ENDELIG! Efter 3 måneder med tilbagevendende lus slap vi af med dem efter brug af luseredens middel. Før brugte vi sprit/balsam og de gængse dyre lusekure - intet virkede! Og så fedter dette tilmed ikke eller smadrer hovedbunden! Jeg er fan!

6 december 2023

Det virker

Det virker. Vi har kæmpet med lus i ungernes hår gemmen lang tid uden at få bugt med bæsterne ved hjælp af andre produkter. Men lyseredes tinktur gjorde det.

5 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb det. Du vil ikke fortryde.

Jeg har prøvet, nok hvad der er at prøve af luseshampoo, og div. Husmoder råd. Så læste jeg om dette produkt, og vupti. Min datter har ikke har lus siden. Hun har fået én flaske i håret. Jeg har købt en pakke mere, og dem har jeg slet ikke haft brug for. Men gode at have på lager. Jeg vil anbefale dette her til alle. Virkelig godt.

10 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste lusekur på markedet

Kan virkelig anbefale denne lusekur. Vi har prøvet alle på markedet og de virker ikke (nok pga. at de små bæster er blevet resistente)
Lusseredens tinktur er nem, den slår lusene ihjel og æggene falder ud(stort set)

28 september 2023

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
Og det virker. 👍
Efter at havde prøvet ALT, og mange forsøg skulle dette produkt havde et skud.
To behandlinger, og lusefri. 💪💪

Kæmpe fan

18 september 2023
Review zonder uitnodiging

Super effektivt!

Det virker bare SÅ godt, hver gang! Jeg arbejder i en børnhave og efter sommerferien og ind i efteråret er det ofte sæson for lus og de smitter med lynets hast. Det er det bedste middel jeg nogensinde er stødt på. Mange tak for det. 👍🤗💫

20 augustus 2023