Jeg har ligesom mange andre oplevet, at apotekets produkter ikke virker optimalt, derfor søgte jeg lidt på google og fandt lusereden. Jeg var noget skeptisk på forhånd men tænkte, jeg har alt og vinde... Toon meer
Bättre behandlingen i jämförelse med alla dimetikon o olja medel från apoteken. Nackdelarna är få, alltför dyrt för svenska kunder då valutan är som den är ( men den är värd varenda krona). Andra nack... Toon meer
Efter skolestart begyndte vores datter at få lus. Apotekets lusekur hjalp desværre ikke nok, indtil vi prøvede dette produkt efter anbefaling fra vores datters venindes forældre. Nu bruger vi produkte... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Rønbækvej 5, 8382, Hinnerup, Denemarken
- kontakt@lusereden.dk
- lusereden.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super produkt
Super produkt
vil anbefale det til alle der ikke kan slippe af med de forbandet væsner og til forebyggelse
Bedste produkt til lus
Bedste produkt til lus! Det hele forsvandt på blot 1. behandling. Kunne ikke være mere tilfreds 👍🏻👍🏻👍🏻
Super hurtig
Super hurtig
Og efter flere år med lus er vi endelig fri for dem og dejligt at man kan forbygge med dette produkt
Produktet kan anbefales
Var lidt skeptisk i starten, da vi har været igennem mange produkter, som ikke rigtig har virket 100%. Men er blevet meget positiv overrasket. Efter 2 behandler med 6 dages mellemrum har min datter været lusefri lige siden. Vi bruger det ligeledes forbyggende, så hun får nogle sprøjt inden skole. Så kan kun anbefale dette produkt. Det eneste “men” var at badehætten gik i stykker ved brug første gang, men brugte bare en svømmehætte i stedet. Men anbefaler dette produkt!!!
Rigtig godt produkt
Det bedste lusemiddel til dags…
Det bedste lusemiddel til dags dato👌min datter har døjet med lus, og aldrig har det været nemmere at komme de bæster til livs med lusemiddel fra lusereden 👏
Super Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektiv handel samt super godt lusemiddel, vi havde efterhånden prøve alle andre mindler inklusiv kæmning to gange om dagen.. Det var først med lusereden produkt vi blev fri for lusene!
Wauw.
Wauw.. det virker!
Vi har knoklet med lus længe nu, hvor vi i flere perioder har været lusefri i længere tid for så igen at finde lus.
Så er kampen med kæmning startet forfra, for så igen at blive fri og gensmittet.
Men ikke længere! Vi er lusefri!
Behandling, samt forebyggende spray har bare gjort det for os.
Hurtigt levering og god information
Tak ❤️
Ingen virkning af produktet. Men fin service
Intet at sætte en finger på i forhold til service og leveringstid.
Jeg har brugt produktet til rent forebyggelse. Og sprøjtet det i hver dag. Men desværre uden held. Lus igen efter kort tid. Om det virker som behandling ved jeg ikke.
Virkede ikke som det skulle.
Virkede ikke som det skulle.
Vi købte ellers den helt store pakke, da vi har været meget plaget af lus.
Dog efter vi har afprøvet over 3 gange, ses der stadig lus og luseæg.
Selvom vi gjorde nøjagtig hvad der stod på pakken.
Køber ikke igen.
Det eneste lusemiddel, der virker
Det eneste lusemiddel, der har virket. Vi har tre børn. I flere uger i træk blev vi ved med at finde lus, selvom vi behandlede med alle mulige forskellige produkter. Lusene forsvandt men kom altid igen. I desperation købte jeg 10 flasker Tinktur, men allerede efter første behandling var lusene væk. De er ikke kommet tilbage, og jeg har nu en hel hylde fuld af Tinktur. Pyt. Jeg deler gladeligt ud til andre desperate familier, der er invaderet af lus.
Dejlig service
Dejlig service
Købte sådan en samle pakke med flere flasker, da jeg har flere børn😉
Ordre kom hurtigt men jeg manglede noget.
Skrev mail med det samme, og der var kvik respons, og modtog resten af ordre kort tid efter.
Vigtigst af alt😃 det virker det her produkt!
Lidt protest over det skal sidde lidt længere i håret fra ungerne, men det er til gengæld super nemt at arbejde med😉
Vil klart købe igen når jeg render tør, hvis vi skulle få problem med lus igen.
Produktet er bare godt og virkede til…
Produktet er bare godt og virkede til forskel for en række andre produkter. Vi har kæmpet med lus i månedsvis forgæves i mine 2 pigers hår, men nu er vi kommet de små kræ til livs
Meget lang leveringstiden
Meget lang leveringstiden. Det duer simpelthen ikke, når barnet har lus.
Kæmpet med lus i et halvt år
Kæmpet med lus i et halvt år! Vi voksne og to børn have een omgang i håret og lusene har været væk lige siden (og ingen æg heller). Fantastisk