LuuQx.com Reviews

1.130
TrustScore 2 uit 5

1,9

De privacy screenprotector die ik gekocht heb van hen is niet goed. Iedereen kan van alle afstanden nog mee kijken op het scherm. Daarnaast zijn de vingerafdrukken veel meer zichtbaarder dan bij een... Toon meer

LUUQX.com is niet een fraude bedrijf volgens de eigenaar. Wel als je niks onderneemt krijg je geen geld terug. Via Mollie Payments kan je het telefoonnummer opvragen als je via het contactfor... Toon meer

Nadat ik me bestelling had geplaatst. En ik erop geattendeerd wordt hoeveel slechte recensies er op Google stonden.. werd ik wel een beetje angstig. Ik heb een mail gestuurd, waar ik automatisch... Toon meer

Verrassend genoeg na 2 maanden uiteindelijk mijn bestelling ontvangen! Hier zijn toch wel een aantal mails over heen gegaan eer er eindelijk schot in de zaak kwam. Ik dacht meteen aan oplichting, m... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Bij deze moeten we mededelen dat het faillissement is aangevraagd. Helaas zijn we in een neerwaartse spiraal terecht gekomen en zijn we tot onze spijt niet meer in staat om de bedrijfsactiviteiten voort te zetten. Alle activiteiten zijn stilgelegd en er kan ook niets meer worden besteld of geleverd. We realiseren ons dat het enorm vervelend is als u hier schade onder lijdt, daarvoor onze oprechte excuses. Nadere informatie volgt.

Slecht

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

DIT IS EEN OPLICHTER

DIT IS EEN OPLICHTER
Luuqx levert niets en betaald ook niet retour, telefoon nummer is er niet en mail word niet beantwoord.
Hier niets bestellen en aangifte doen bij de politie.

12 april 2021

Heb 4maart een warmtekussen bestelt…

Heb 4maart een warmtekussen bestelt omdat ik 't in mijn rug had er stond bij vandaag besteld morgen in huis, na paar dagen heb ikmail gestuurd waar 't bleef, gebelt maar nam niemand op.
Nu 10april nog niets in huis ook geen track en tracé gehad. Nu mail gevraagd voor geld terug maar nog niets vernomen. Via consumentenbond gehoord reken er maar niet op! Mijn rugklachten zijn vanzelf weggegaan maar de 21.99euro was al meteen 1e dag afgeschreven.

11 april 2021

Bedriegers

Hier nooit iets bestellen, zijn bedriegers die enkel geld ontvangen maar niets leveren. Op 20 december plaatste ik op deze site een bestelling voor 20 euro, maar deze werd nooit geleverd. Via automatische klantendienst meermaals geprobeerd om in contact te komen zonder resultaat. Ik wou 0 sterren geven, maar helaas is 1 het minimum.

Bestelling nooit geleverd

Bestelling nooit geleverd, beloften om terug te betalen nooit nagekomen. Het is moeilijk te geloven dat dit enkel en alleen owv hun amateurisme is. Mijn bestelling was 25€, dus niet het einde van de wereld, maar kan alleen maar zoveel mogelijk mensen waarschuwen voor deze praktijken

7 april 2021

Nadat ik me bestelling had geplaatst

Ik heb een mail gestuurd, waar ik automatisch antwoord op kreeg
En het contact formulier ingevuld , geen reactie.
Gelukkig een week later heb ik me trampoline mogen ontvangen. Hij moet nog uitgepakt worden! Maar tot nu toe vind ik een week later leveren netjes!
Enige advies wat ik zou willen geven.
Sta wat dichter bij je klant mochten ze vragen hebben. Beantwoord ze persoonlijk en niet automatisch
Verder dus een tevreden klant!

Beste,

Beste,

Jullie firma zijn bedriegers.

Een trampoline van meer dan 500,00 EUR gekocht en nooit een levering ontvangen, geen reactie op mijn rappels en ook geen geld teruggestort.

Helaas pas na de bestelling op het internet gelezen welke bedriegers jullie zijn.

Hopelijk wordt jullie site van het internet gehaald en worden jullie economische activiteiten geblokkeerd van overheidswege.

6 april 2021

24 februari een glijbaan besteld en…

24 februari een glijbaan besteld en deze nog steeds niet binnen. Ondertussen maar geannuleerd en ook nog geen geld terug. Ze zouden het financieel slecht hebben en ik moest nog maar eens wat bestellen. Nou mooi niet! Ben inmiddels 120 euro armer en heb geen glijbaan. Als ik nu de status opvraag staat er in verwerking terwijl hij gewoon geannuleerd was. Heb daar ook een bevestiging van maar uitbetalen doen ze blijkbaar niet!

6 april 2021

Sinds 23/01/2021..een bestelling gedaan…

Sinds 23/01/2021..een bestelling gedaan ,betaald en geannuleerd 6 weken later ..nog steeds geen geld terug gekregen ...bedrag van 144.99 euro..zeker al 15 mails gestuurd .. krijg terug dat , het betaalsysteem Mollie Payments ligt ?? die niet meer met hun willen samenwerken omdat het oplichters zijn .

4 april 2021

Heb begin februari een slee…

Heb begin februari een slee geannuleerd, goedgekeurd door de klantenservicce, a euro 33,99 maar nog steeds geen geld terug ontvangen en ze reageren ook niet meer op emails. Dus mensen bestel hier niks, je krijgt niks en ook geen geld!

3 april 2021

teleurstellend

Na maanden geduld nog steeds niet terugbetaald. Héél teleurgesteld. Er wordt niet op mail of telefoon gereageerd. Reeds honderden mensen zijn gedupeerd. Ik vraag mij af waar ons geld naartoe is.

3 april 2021

Oplichters

Oplichters! Geen antwoord nergens op te bereiken. Helaas en cadeau voor mijn dochter besteld.. ik ga een aanklacht doen vuile oplichters

2 april 2021

Bestel hier NIET

Waardeloos!!!!! Zit al 6 weken op een step voor m’n zoontje te wachten, verjaardagscadeau... Alleen voor welke verjaardag hij geleverd gaat worden geen idee... Mails worden niet beantwoord, geld wordt niet terug gestort...

2 april 2021

Meest onprofessionele webshop waar ik…

Meest onprofessionele webshop waar ik ooit iets besteld heb.

Bestelling ("direct leverbaar") ontvangen na 3 weken. Inhoud kwam niet overeen met wat er op de site stond. Reageerden ook niet op mijn mails of Facebookberichten.

1 april 2021

Zonnebril keurig geleverd

De door mij bestelde zonnebril werd keurig geleverd, ongeveer na een week of twee. Ik was bang dat het niet meer goed zou komen na een mailtje dat het bedrijf het zwaar had. Maar het is dus toch gelukt. Fijn!

31 maart 2021

Defect product ontvangen

Luchtbed besteld op deze website.
Na een aantal weken toch geleverd.

Uiteindelijk blijkt de matras lek, en dus niet bruikbaar.
Helaas krijg ik, op een geautomatiseerde mail na, geen antwoorden op mijn mails met de vraag de wettelijke garantie te laten melden. (

28 maart 2021