Luvano Amsterdam

Één ster is te veel Scherm voor in de auto bestelt, heb de bestelling nooit ontvangen. Geen reactie op mails gehad en berichten En daarna ineens niets meer terug te vinden over de webshop! Vuile v... Toon meer

Carplay scherm besteld. Ineens lag er een klein envelopje met een rood armbandje in de brievenbus. Dit was dus mijn bestelling en die is “geleverd”. Echt schandalig. €40,- weggegooid.

ik heb 23 juni bestelling van een auto toestel bij jullie bestell is al een week ik krijg niks te horen van mijn bestelling, ik zou graag mijn geld terug willen krijgen.. mensen werken hard voor zn ge... Toon meer

Oplichters

3 juni 2023

Één ster is te veel

Één ster is te veel
Scherm voor in de auto bestelt, heb de bestelling nooit ontvangen.
Geen reactie op mails gehad en berichten
En daarna ineens niets meer terug te vinden over de webshop! Vuile vieze oplichters mijn geld weg heb aangifte gedaan ik raad andere het ook te doen want waarschijnlijk hebben ze een nieuwe site geopend en zijn ze weer actief en nog meer mensen aan het oplichten

19 juni 2023

Verschikkelijk

Lang moeten wachten op helemaal niks.
Scherm besteld voor in de auto. Heb een touwtje in de brievenbus gekregen.
Schandalig

10 augustus 2023

Één ster is zelfs teveel!

Één ster is zelfs teveel!
Scherm voor in de auto bestelt, nooit aangekomen.
Geen reactie op mails gehad en ineens niets meer terug te vinden over de webshop! SCHANDALIG! Vuile oplichters!

21 augustus 2023

auto device

Ik heb een tijd geleden een device voor in de auto besteld en niks ontvangen. Ook geen reactie op mails etc.

6 juli 2023

21 juni Car Play scherm voor €40…

21 juni Car Play scherm voor €40 besteld. Nooit iets ontvangen, grote oplichters! Site ligt er nu ook uit zie ik. Koop hier beslist niets mensen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

4 augustus 2023

Hele grote oplichters zijn dit

Hele grote oplichters zijn dit
Via tiktok een carplay apparaat besteld en nog steeds niks in huis na 40 dagen.
Dit bedrijf vind het gewoon heel normaal om geld af te troggelen van hardwerkende mensen
Maar niks te leveren.!
Tip
Ga niet in zee met deze lui.

23 juni 2023

Ik bestelde een tablet via jullie…

Mijn vrouw bestelde een tablet via jullie nederlandse site! Word dit verzonden via china.. , het werd tegen gehouden moest dan plots 30€ betalen aan Douane en als kers op de taart komt het eindelijk aan en sturen ze gewoon een armband!!! Pure zakzetterij!!

17 juli 2023

bestelling gedaan 17/6 en betaald

bestelling gedaan 17/6 en betaald, normaal let ik echt op!
meerdere keren gemaild en tot nu toe geen reactie mogen ontvangen en linkje krijg je ook niet meer info en ook leuk dat het in het chinees is!
Wil ook graag mijn bestelling ontvangen of mijn betaalde bedrag terug

25 juli 2023

Bestel hier nooit!!

Op 8 juni een bestelling gedaan voor een carplay. Betaald en achteraf niets meer van gehoord en ontvangen. Ik zou graag mijn geld terugkrijgen. Oplichters.

8 juni 2023

Oplichters

Iets besteld op 20 juni, echter de zelfde dag nog geannuleerd. Het bedrijf reageert niet op mailcontact en ook niks mogen ontvangen. Bestel hier niks, ik heb al aangifte gedaan!!

17 juli 2023

Oplichterij

Heb 15 juni een bestelling geplaatst, nog niks ontvangen of überhaupt iets te horen gekregen over mijn bestelling. Op mail reageren ze natuurlijk ook niet.

13 juli 2023