De tager imod bestillingen, men efter 2 måneder har jeg stadigvæk intet set, deres support gaslighter en ved at skrive at produktet er på vej, det viser sig at være en kinesisk webshop, så hold jer la... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hey, jeg har ligesom en del andre, bestilt en pæn lædertaske, efter nogen tid kommer der så en pakke med en grim plastiktaske, slet ikke noget i retning af den jeg havde bestilt. Har mailet til dem, m... Toon meer
Har givet en stjerne fordi man skal som minimum giv en stjerne for at kunne anmelde Har bestilt 2 lamper. Pengene trukket med det samme og her 2 måneder efter er lamperne stadig ikke kommet... Toon meer
Opdatering! Nogle dage efter jeg havde skrevet herinde blev tegnebordet leveret. Min datter er glad for det, men det er noget Kina-skrammel ;) Jeg har derfor ændret min anmeldelse fra 1 til 3 s... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har bestilt en glatte børste og som…
Har bestilt en glatte børste og som alle skriver og pengene er trukket med det samme, men hvorfor vores pakke har ikke sendt til os?
Modtaget anden vare en jeg har bestilt
Bestilte 2 luksus tasker og der gik lang tid før jeg modtog. Problemet er bare at de 2 tasker jeg har modtaget ikke er de tasker jeg har bestilt.
Har bestilt en glatte børste og som…
Har bestilt en glatte børste og som alle skriver tja pengene er trukket med det samme og ikke en mail eller noget har jeg modtaget fra dem 🤬🤬🤬🤬svare ikke når man skriver til dem
Jeg bestilte et dominotog den 3/12 og…
Jeg bestilte et dominotog den 3/12 og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme. Jeg har skrevet et utal af gange, men ingen svar. Jeg har så lært, at inden jeg bestiller noget checker jeg trustpilot - men pludselig om morgenen den 31/12 stod pakken udenfor, men ligesom en uge for sent.
Køb aldrig noget hos dem....
Her bestilt en hest med lys den er ikke…
Her bestilt en hest med lys den er ikke kommer og pengene trukket og svare ikke på mails når jeg skriver firmaet er nu meldt for svindel til Politiet
Pengene bliver hurtigt trukket men man modtager ikke sine varer
Jeg har ikke modtaget de varer jeg har bestilt og trods gentagne mails har jeg ikke hørt noget - det er heller ikke muligt at ringe til virksomheden.
Jeg kan ikke anbefale at man bestiller noget hos Luxe.
Jøsses et svindler firma
Jøsses et svindler firma. Lad vær at køb ting derfra, de sender det ikke.
Svarer ikke og sender varer der ikke…
Svarer ikke og sender varer der ikke virker. Sender ikke penge retur ved fortrydelse af handel. Vil blive anmeldt til Forbrugerombudsmanden.
Dårlig firma fusk.
Dårligt, bestilte 3 tegneborde.
Pengene er trukket men ingenting er kommet hellere ikke så jeg kan følge pakken. Og de svare ikke på mails. Aldrig køb derfra, de snyder
Pas på
Opdatering!
Jeg har derfor ændret min anmeldelse fra 1 til 3 stjerner.
Jeg bestilte et tegnebord til 299 kr. d. 3/12-21. Pengene blev trukket med det samme, men bordet er stadig ikke afsendt og trackingnummeret findes ikke.
Efter at have læst herinde, vil jeg oprette en sag gennem PayPal og få pengene tilbage.
Luxe.dk FUP
Fik desværre også først set anmeldelserne efter jeg havde bestilt. Også toget.Det er et fup og fidus.
Jeg vil ikke handle på nettet mere hvis ikke det er et helt igennem dansk firma jeg kender.
Bestilte og betalte for et domino tog, som ikke kom, og Luxe svarer ikke tilbage på mine mail MEN PLUDSELIG OG HELDIGVIS kom toget d.23.12.2021 så vi nåede det på et hængende hår, TAK Luxe
Domino tog, som ikke kom.
Jeg bestilte en luxus lædertaske
Jeg bestilte en luxus lædertaske, som skulle sendes fragtfrit med DAO.
Noget er også sendt til mig, som jeg aldrig modtog fordi DAO ikke har leveret pakken til mig, som der står på den mail jeg har modtaget.
DAO har så en aftale med firmaet, som lyder, når noget ikke kommer frem til modtageren, skal Luxedanmark erstatte pakken.
Jeg har forsøgt at skrive til dem tre gange, men får aldrig noget svar.
Køb aldrig noget hos Luxedanmark, går noget galt, er der der ingen kundeservice.
Man kan heller ikke ringe til dem, hjemmesiden har ikke oplyst tel nr.
Jeg så først alle de anmeldser , dagen efter
Jeg så først alle de anmeldser , bagefter jeg havde bestilt en julegave til et barn , men vi skyndte os at bestille en anden gave til dette barn, så alt en næsten godt, jeg har som alle i andre skrevet flere e-mails til dem , men ikke fået noget tilbage , men hvis det går så dårligt at de behøver de 299 kr. Fra mig ja så må de jo beholde dem og det selv om vi jo ikke har mange penge at give af , men håber at de kan bruges .
Jeg kan ikke forstå hvorfor de opføre sig sådan gud ved om de læser de mails vi alle sender dem , jeg tror det ikke for så kan de da ikke sove godt . Men uanset hvad så var de meget tæt på at gøre et barn på 7 år meget ked af det ,hvis der ikke havede ligget en gave til hende juleaften tænk gud ved om de tænker på det nej det gør de ikke , når men nu vil jeg slutte .
Fidus og fup.
Fidus og fup.
Dominotoget har åbenbart fået masinskade, eller solgt til anden side.
Fup og svindel
Fup og svindel. Jeg håber i kan bruge mine penge for det uduelige projektor jeg har modtaget. Mit barnebarn derimod er rigtig ked af det. Svarer ikke engang på mail når man skriver. Føj for den lede
Jeg har bestilt et tegnebord til kr…
Jeg har bestilt et tegnebord til kr 299,00 d. 6.12.21, pengene blev trukket d. 8.12. Har efterfølgende ikke modtaget varen. Har skrevet en mail herom og ikke fået svar.
Så det må være det rene FUP. Ærgerligt man ikke kan stole på firmaet🤯
Så ingen stjerner
Fup og svindel
Fup og svindel. Annonce på Facebook på tegnelegetøj. Men firmaet trækker pengene og man får ikke varen! Hold jer langt væk og Facebook bør gør mere for at sikre sig reklamer stammer fra ordentlige virksomheder
Firmaet er ikke til at få fat i
Firmaet er ikke til at få fat i
Jeg har sendt 4 mails uden svar
Mærkeligt
Ren fup firma
Ren fup firma, pengene bliver hævet men man får ikke det der er bestilt, de er ikke til at komme i kontakt med. Hold jer lang væk fra dem.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.