Luxury Voyage - Limousine Service Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Limousineservice

Luxury Voyage is luxury limousine service based in Zurich, near Zurich Airport, serving discerning travellers across Switzerland and Europe. We specialise in airport transfers, executive and business travel, diplomatic transport, and curated scenic journeys to St. Moritz, Geneva, Davos, Zermatt and Munich. Our chauffeur-driven Mercedes and Range Rover fleet is maintained to the highest standard and renewed regularly. Every booking includes a professional, multilingual, licensed chauffeur, door-to-door service, flight tracking, luggage assistance and flat, transparent pricing, no hidden fees or surge charges. One concierge handles your journey from arrival to departure. Request a quote within minutes, day or night.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Absolut erstklassiger Service!

Absolut erstklassiger Service!
Ich bin rundum begeistert. Die Kommunikation war schnell und professionell, der Fahrer war äusserst freundlich, pünktlich und sehr kompetent. Das Fahrzeug war makellos sauber, luxuriös und in einem hervorragenden Zustand.
Die gesamte Fahrt verlief angenehm, sicher und auf höchstem Niveau. Genau so stellt man sich einen professionellen Limousinenservice vor.
Ich kann Luxury Voyage – Limousine Service uneingeschränkt weiterempfehlen und werde den Service bei meiner nächsten Gelegenheit definitiv wieder nutzen. Vielen Dank für die hervorragende Betreuung!

Outstanding limousine service!
An excellent experience from start to finish. The booking process was easy, communication was fast and professional, and the driver was punctual, courteous, and highly experienced.
The vehicle was immaculate, luxurious, and extremely comfortable. Every detail reflected professionalism and high-quality service.
I highly recommend Luxury Voyage – Limousine Service to anyone looking for reliable, premium transportation. I will definitely use their service again. Thank you for the exceptional experience!

1 juli 2026

Der Service war hervorragend die…

Der Service war hervorragend die Mitarbeiter waren sehr zuvorkommend und Nett. Sie haben uns grosse Strecke durch die Schweiz gefahren und es war alles Perfekt, ich würde direkt wieder einen Fahrer buchen und kann es nur weiter empfehlen.

26 juni 2026

Shuttle vom Zürich Flughafen nach Luzern

Super Fahrt gewesen, wir wurden abgeholt vom Flughafen nach Luzern. Unser Fahrer war pünktlich, sehr freundlich und hat seinen Job perfekt gemacht, besser konnte er es nicht machen.

Alles lief reibungslos ab vielen Dank für die Fahrt, immer wieder gerne

1 juli 2026