1. Cosmeticawinkel
  2. Tandenbleekservice

At Luxury White, we believe everyone deserves a bright, confident smile. Our premium teeth whitening products, including our innovative PAP+ Whitening Pen, Whitening Strips, and Pro-LED Set, are designed to give you professional-quality results at home. We’re committed to providing safe, effective, and easy-to-use whitening solutions that deliver fast and long-lasting results. With a focus on customer satisfaction and quality, Luxury White is your trusted partner in achieving a whiter, healthier smile.

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Strips werken goed

Strips werken goed. Kost wel wat maar dan heb je ook wat. Levering duurde een dag langer dan verwacht, daarom geen 5 stars. Voor de rest niks aan te merken

19 maart 2026

Werkt uitstekend

De set werd snel geleverd.
Vanaf het eerste gebruik zijn mijn tanden al witter.

27 december 2025

Beste Anky,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met het resultaat en dat alles ook snel geleverd is – dat is precies de service die wij onze klanten willen bieden.

Bij Luxury White vinden we het belangrijk dat onze producten niet alleen effectief zijn, maar ook bijdragen aan een fijne totaalervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of extra advies willen, ons team staat altijd klaar om mee te denken 😊

Oplichters

Geloof dit product en vooral dit bedrijf niet. Zijn oplichters. Product werkt niet naar behoren en je krijgt geen retourrecht. Daarnaast klantonvriendelijk

1 september 2025

Beste Amanda,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd — dat is natuurlijk nooit onze bedoeling.
We willen graag wat context geven, zodat anderen het hele verhaal begrijpen.

Je retour betrof een product dat al geopend en gebruikt was. Omdat het om mondverzorgingsproducten gaat, mogen deze om hygiëne- en veiligheidsredenen niet worden teruggenomen zodra de verzegeling is verbroken. Dit geldt voor alle merken en is onderdeel van de wettelijke richtlijnen voor cosmetische producten.

Ondanks dat hebben we nog geprobeerd mee te denken en je kosteloos een mondspreider aangeboden, zodat je het product optimaal kon gebruiken. Dat aanbod blijft uiteraard nog steeds open.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we willen benadrukken dat we altijd eerlijk en zorgvuldig handelen — zowel richting onze klanten als volgens de wet- en regelgeving.
Mocht je toch nog vragen of suggesties hebben, ons team helpt je graag verder via info@luxurywhite.eu 😊

Team Luxury White

Ik ben erg tevreden met de strips

Ik ben erg tevreden met de strips, ik zie echt verschil met de kleur die mijn tanden eerst waren. Verder snelle levering zoals beloofd dus dit blijft in mijn routine!

11 augustus 2025

Beste Isabelle,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de strips en al verschil ziet in de kleur van uw tanden – dat is precies het resultaat waar we het voor doen. Ook goed om te lezen dat de levering soepel is verlopen.

Bij Luxury White willen we het voor iedereen gemakkelijk maken om veilig en effectief te genieten van een stralende glimlach. Mocht u in de toekomst nog vragen of advies wensen, ons team staat altijd klaar om mee te denken 😊

Geen enkel resultaat

Na vele goede reviews gelezen te hebben heb ik eerst 2 weken de strips gebruikt en daarna de pennen met lamp en monsdpreider. Ik zie geen enkel verschil. Buiten het geld dat t me gekost heeft vind ik de teleurstelling nog t ergst.

10 augustus 2025

Beste Hannie,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het jammer dat u geen resultaat heeft gezien – dat is natuurlijk teleurstellend. Onze PAP+ formule is ontwikkeld om veilig én effectief te werken, en gelukkig ervaren de meeste klanten zichtbaar verschil. Tegelijkertijd kan ieder gebit anders reageren, waardoor het resultaat soms afwijkt.

We hebben inmiddels persoonlijk contact met u gezocht en u een passende tegemoetkoming aangeboden, omdat we het belangrijk vinden dat iedere klant zich gehoord voelt 😊

Bij Luxury White doen we er alles aan om klanten te laten genieten van een stralende glimlach – mocht u in de toekomst nog vragen of advies wensen, ons team staat altijd klaar om mee te denken.

Werkt goed

Werkt erg goed doet wat het zegt. Ook snel ontvangen

7 juli 2025

Beste Anouk,

Team Luxury White

Eerlijk gezegd was ik eerst wat…

Eerlijk gezegd was ik eerst wat sceptisch over tandenbleken thuis, maar ik ben zó blij dat ik Luxury White heb geprobeerd. Alles zag er netjes en professioneel uit toen het binnenkwam, en de instructies waren superduidelijk.

Na een paar keer gebruiken merkte ik al verschil – m’n tanden zijn echt een stuk witter geworden, en dat zonder gevoelige tanden of een vervelend gevoel, wat ik bij andere producten wel had. Het hele proces voelt gewoon veilig en fijn aan.

Wat ik ook top vind: het ziet er mooi uit en voelt luxe aan, maar het is gewoon makkelijk te gebruiken thuis. Je hoeft dus niet naar een salon om een goed resultaat te krijgen.

Kortom: aanrader!

10 juni 2025

Beste Kevin,

Dank u wel dat u zo uitgebreid uw ervaring met ons deelt. We vinden het geweldig om te horen dat uw eerste scepsis is omgeslagen in enthousiasme en dat u onze producten als veilig, effectief én gebruiksvriendelijk ervaart. Dat u al na een paar keer verschil ziet en daarbij geen last heeft van gevoeligheid, bevestigt precies waar onze PAP+ formule voor ontwikkeld is.

We waarderen het ook dat u de luxe uitstraling en duidelijke instructies benoemt – dat is iets waar we bewust veel aandacht aan besteden. Het is fijn om te weten dat dit voor u bijdraagt aan een positieve ervaring.

Mocht u in de toekomst nog vragen of advies wensen, ons team staat altijd voor u klaar 😊

Team Luxury White

Prima product en snel geleverd

Mijn tanden zijn al wat witter. Snel geleverd. Prima product en bedrijf naar mijn mening

5 juni 2025

Beste Ingrid,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat u al verschil ziet en tevreden bent met zowel het product als onze service. Dat motiveert ons enorm om klanten steeds weer een veilige en betrouwbare whitening-ervaring te bieden.

Mocht u in de toekomst nog vragen of advies nodig hebben, dan helpt ons team u graag verder 😊

Top product

Ik heb nu drie keer besteld bij Luxury White en moet zeggen dat ik niks anders dan tevreden kan zijn. De strips en pennen werken echt perfect en zag al heel snel resultaat. Vandaar ook mijn herhaal bestellingen.

30 april 2025

Beste Donkeyy Kong,

Wat geweldig om te lezen dat u inmiddels al meerdere keren bij ons heeft besteld en zo tevreden bent met de resultaten! 😊 Herhaalbestellingen zijn voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

We blijven ons inzetten om veilige en effectieve whiteningproducten te bieden die écht verschil maken. Mocht u ooit vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan staat ons team altijd klaar om mee te denken.

Wondermiddel

Wondermiddel! Door de jaren heen zijn mijn tanden wat geel aangeslagen maar dit product heeft ze weer mooi wit gemaakt

2 juni 2025

Beste Deniz,

Wat fijn om te horen dat onze whiteningproducten zo goed hebben geholpen en uw tanden weer mooi wit zijn geworden! 😊 Het doet ons altijd goed om te lezen dat klanten na jarenlang last van verkleuringen eindelijk het gewenste resultaat bereiken.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies wensen over het gebruik, dan helpen we u natuurlijk graag verder.

Die bleekset werkt goed

Die bleekset die ik besteld heb, maakt mijn tanden goed witter.

15 april 2025

Beste Martin,

Wat goed om te horen dat u tevreden bent met onze Pro-LED Set en dat deze uw tanden mooi witter maakt! 😊 Wij vinden het belangrijk dat onze klanten thuis eenvoudig én effectief resultaat kunnen behalen, dus fijn dat dit ook bij u zo goed werkt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of extra tips willen ontvangen, ons team staat altijd klaar om mee te denken.

Team Luxury White

Bestelling snel ontvangen, goede service

Hier besteld en mijn bestelling snel binnen gehad. Ik had nog een vraagje over de pen, de klantenservice reageerde daar binnen een uur op. Top service! Mijn tanden zijn ook al een stukje witter dus het lijkt prima te werken :)

28 maart 2025

Beste Robin,

Wat leuk om te horen dat zowel onze producten als onze klantenservice naar tevredenheid zijn! 😊 We vinden het belangrijk dat vragen snel en duidelijk worden beantwoord, dus fijn dat u dat zo heeft ervaren.

Ook geweldig dat u al verschil merkt met wittere tanden – precies het resultaat waar we het voor doen. Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt!

Team Luxury White

Toon reviews in alle talen. (14 reviews)