Det var nemt og hurtig levering. Bukserne levede op til mine forventninger, størrelse og kvalitet. Dansk firma, det er ikke sidste gang jeg køber hos Luxzuz.
Bedrijf heeft geantwoord
Hvor er jeg glad for at få mulighed for at fortælle om jeres fantastiske produkter, jeres super service og hurtige og smertefrie leverance! Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt jeg "turde" bestille noge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig god kundeservice, lækkert tøj og hurtig levering. Kundeservice var opmærksomme på at jeg var kommet til at bestille vare i forskellige størrelser (xs og xl) og kontaktede mig for at sikre,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
The online ordering process was simple and efficient. My order was carefully packed, and delivered fast. I was delighted to find a nice gift (a wool comb) included. Overall, I’m very satisfied with th... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
LUXZUZ // ONE TWO er et dansk modebrand, der bygger på nordiske traditioner med en dyb forbindelse til den klassiske skandinaviske æstetik og renhed. Vi appellerer til kvinder, der værdsætter tidløst design og ønsker at investere i tøj, der både er stilfuldt og bidrager til en garderobe, hvor tøjet ikke behøver at blive udskiftet hver sæson. Inspirationen hentes fra naturen, hvor mønstre og materialer til kjoler og bluser afspejler de farver og strukturer, der findes i det skandinaviske landskab. Kollektionerne udstråler enkel elegance, hvor rene linjer og minimalistisk design kombinerer rå og cool elementer med feminine detaljer. Vores mål er at skabe tidløs mode, der kan bruges igen og igen, hvilket udtrykkes i vores designfilosofien: En nederdel fra forrige kollektion skal kunne matches med en t-shirt fra den nyeste kollektion. Der lægges vægt på et stærkt og ukompliceret udtryk, der er både moderne og tidløst. Tøjet er designet til at være behageligt og funktionelt uden at gå på kompromis med stil. Dette gør det muligt for kvinder i alle aldre at sammensætte outfits, der matcher deres personlige stil, til både hverdag og festlige lejligheder.
Industrivej 50, 7430, Ikast, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Flot skjorte men er krympet i længden d en er vasket er vasket efter anvisning
Lækre varer til gode priser.
Hurtig levering og pænt pakket ind.

Antwoord van Luxzuz // One Two
Fin service,levering og varerne levede op til forventningerne

Antwoord van Luxzuz // One Two
Alt var fin en dejlig vare der levede op til min forventning

Antwoord van Luxzuz // One Two
Hurtig levering. Fik bestilt en forkert størrelse- retur og fik hurtigt den rigtige vare tilbage. God oplevelse

Antwoord van Luxzuz // One Two
Meget tilfreds. God info og hurtig leveringstid

Antwoord van Luxzuz // One Two
Det er meget fint tøj, hurtig levering god pakker.
Hurdig retur penge tilbage.

Antwoord van Luxzuz // One Two
Dejlig hurtig levering og da noget skulle byttes hurtigt penge tilbage handler helt bestemt igen

Antwoord van Luxzuz // One Two
Blusen var for lille, og skal sendes tilbage.
På medfølgende seddel står at man kan købe fragt. Dvs. jeg skal selv betale for at sende retur.
Ved de andre websider får man en returlabel man bare skal lime på og smide pakken i post kassen.
Handler ikke hos jer mere.

Antwoord van Luxzuz // One Two
De tilsendte bukser lever op til mine forventninger

Antwoord van Luxzuz // One Two
Fin og hurtig betjening både på køb og returnering.. vil gerne shoppe hos jer igen.

Antwoord van Luxzuz // One Two
Lees meer over geverifieerde reviews.