Jeg bestilte 2 Verner Panton V2 bordlamper ifølge annoncen. For sent opdager jeg at langt nede i teksten står der at lamperne er “inspireret af Verner Panton. Vildledende markedsføring. Fir... Toon meer
Rigtig dejlige produkter. Nem overskuelig hjemmeside. Er ikke sidste gang at jeg bestiller der. Og det er gode priser,så man har råd til lidt mere.
I am looking forward to receiving my new heater. I have been informed that it can quickly heat up my 9m2.
Nemt og overskuelig hjemmeside, ved søgning fik hurtigt et overblik over deres sortiment
Jeg var glad for at finde en meget flot…
Jeg var glad for at finde en meget flot lampe, der lige er mig til en fin pris🤩Glæder mig meget til den kommer😀
Nemt at handle !!
Indtil videre fin oplevelse
Indtil videre fin oplevelse. Håber at varen kommer til mig. Har betalt med PayPal.
Godt Qualität!!
10 ud af 10..
PAS PÅ DET ER EN SVINDEL HJEMMESIDE
PAS PÅ DET ER EN SVINDEL HJEMMESIDE
Mailadr. findes ikke
HOLD JER LANGT VÆK FOR AT HANDLE
It is at god produkt
Fandt de ønskede varer samlet et sted
Fandt de ønskede varer samlet et sted. Dejligt for mig.
Super nem side
LX lamper snyd og humbuk
Firmaet hæver pengene og beklager at varen, som jeg i øvrigt ikke har modtaget, ikke lever op til mine forventninger.
Siden har jeg ikke kunnet få kontakt til dem. Får hver gang en mail om at mailen ikke kan leveres.
Den 18 april skriver trust pilot til mig at der er svar fra LX lamper.
De beklager forløbet og vil gerne råde bod på min dårlige oplevelse.
Jeg sender en mail til som de bad om.
Her skriver jeg at de bare kan sende mig pengene.
Har intet har hørt og de mails jeg senere sendt kan ikke leveres til adressen .
Jeg håber at denne historie kan afskrække andre.
I øvrigt er alle tidligere anmeldelser fjernet. Nu er der kun en som giver dem 5 stjerner😇
Prisen og farven på skoen