Lyckrea Reviews 546

TrustScore 2.5 uit 5

2,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värdelös kökshack som inte går att använda. Marknadsförd via Facebook. Jättelång leveranstid och kort betalning när den väl kommit. Totalt värdelös håller inte den marknadsförda funktionen. Eft... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Multi grönsaksskärare ⚠️ ‼️ Jag har kontaktat företaget och önskar returnera varan som inte alls uppfyllde den funktion som utlovades. De svarar inte. De har nu svarat och vill att jag ska be... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har kontaktat företaget och önskar…

Multi grönsaksskärare ⚠️ ‼️

De har nu svarat och vill att jag ska behålla produkten och få tillbaka 55 %. De menar att frakten till Kina skulle bli så dyr.
Jag har föreslagit att skicka tillbaka produkten till avsändaren på paketet som är i Arlöv/Sverige. Produkten som är helt oanvändbar vill jag inte betala för. ⚠️
Till Kina har jag provat att skicka tillbaka produkter, fast jag fick aviserat att paketet mottagits i Kina fick jag inga pengar tillbaka. Det är verkligen tråkigt att det finns så oseriösa företag som lurar så många.

1 juni 2026

Vi beklagar olägenheterna.

Vi kan inte hitta din beställning enbart baserat på recensionen. Vänligen kontakta oss på rnchan029@gmail.com med ditt ordernummer, namn och e-postadress så att vi kan hjälpa dig att kontrollera leveransstatus och ge en lösning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undvik Lyckrea !Värdelös kökshack som inte går att…

Efter jag lagt upp mitt klagomål på Trustpilot fick jag äntligen kontakt och de har gjort en återbetalning.
Fortfarande står jag för att de inte går att nå enkelt eller returnera varan och köp absolut inte denna vara.

Skärpning m.lyckrea.se om ni skall verka på den svenska marknaden.

1 juni 2026

Multifunktionella diamantsågblad ger…

Multifunktionella diamantsågblad ger vassa och hållbara skärprestanda för olika material och reparationsarbeten.

22 mei 2026

Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service.
Vi hoppas fortsätta att erbjuda dig utmärkta produkter och tjänster i framtiden, och vi ser fram emot att betjäna dig igen snart. Tack för att du valde oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

LED-bordslampa i björk med 18…

LED-bordslampa i björk med 18 hjärtdekorationer skapar en varm och dekorativ ljusatmosfär, perfekt för rumsstyling.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Enfärgad vikbar korthållare med…

Enfärgad vikbar korthållare med myntfack är kompakt, lätt och mycket praktisk för daglig förvaring av kontanter och kort.

30 mei 2026

Återanvändbar sopskyffel i…

Återanvändbar sopskyffel i chenillemikrofiber fungerar effektivt för att samla upp damm och smuts samtidigt som den är enkel att tvätta och återanvända.

30 mei 2026

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elektrisk hårtrimmer för kvinnor känns…

Elektrisk hårtrimmer för kvinnor känns smidig och säker att använda, vilket ger exakta trimningsresultat med bekväm hantering. Bra kundsupport också.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Miniångstrykjärnet är kompakt och…

Miniångstrykjärnet är kompakt och bekvämt, vilket gör snabb skrynkelborttagning enkel för resor eller daglig klädvård.

14 mei 2026

Lyckrea vindrutetvättverktyg gör…

Lyckrea vindrutetvättverktyg gör glasrengöring mycket enklare med effektiv räckvidd och tydlig torkningsprestanda. Rekommenderas starkt!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ismaskinrengöring hjälper till att…

Ismaskinrengöring hjälper till att upprätthålla hygienen och förbättrar maskinens prestanda genom att effektivt och enkelt ta bort avlagringar.

26 mei 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Börja med att skicka det man beställt.

Börja med att skicka det man beställt.
har beställt ett spolmunstycke i början av maj, har inte hört, sett eller fått. DÅLIGT

mah// Kent Lindberg

26 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great product but slow local delivery

I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arrived to late and I decided to send the product back. Very professional replay and handling for the company. I will order from them again.

4 mei 2026

Dear customer,
Thank you so much for taking the time to leave us a 5-star review.
We strive to provide our customers with the best possible service.
We hope to continue to provide you with excellent products and services in the future, and we look forward to serving you again soon. Thank you for choosing us!
Best regards,
Customer Service Team

Varorna motsvarade inte bilderna

Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst.
Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!!
Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, men en massa andra mail om reklam och om hur jag ska kontakta dem. Det hjälper ju inte!
Nu har jag på egen bekostnad returnerat de varor jag inte vill ha. Har bildkopia på returpaketet och kopia på Postens retursedel
Kan inte rekommendera

7 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thanks for great customer service

Wanted to reach out to you and thank you for being so kind to cancel my order as requested. This is great customer service.I really appreciate that. Regards,Lena Guerrette

27 april 2026

"Kjære kunde,
Takk for at du tok tid til å etterlate oss en femstjernegjennomgang.
Vi prøver å gi kundene våre den beste mulige tjenesten.
Vi håper å fortsette å gi deg gode produkter og tjenester i fremtiden, og vi gleder oss til å tjene deg igjen snart. Takk for at du valgte oss!
Beste tanker:
Custom Service Team"

Fel sladd till fotfil!

Jag beställde en fotfil. Tyvärr var laddslatten fel, skulle vara en rund anslutning, vi fick en iPhone-slapp.
Mår inte företaget.
Britt-Marie Hägg

20 maart 2026

Bästa kund,

Vi beklagar besväret som orsakats.

Vi kan inte hitta din beställning enbart utifrån granskningen. Vänligen kontakta oss på rnchan029@gmail.com med ditt ordernummer, namn och e-postadress så att vi kan hjälpa dig att kontrollera leveransstatusen och hitta en lösning.

Kundserviceteamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Saknas vid leverans, vad gör kundtjänst?

Beställde och fick leverans av bälte utan spänne.
Jag beställde 3 par och fick 3 stycken.
Det saknas alltså 3 st bälten.
Fungerar till 1 par byxor inte till 3 som utlovat.
Mailade Lyckrea omgående efter leverans 13 januari och åter igen 22 januari.
FIck följande svar via mail
"Kära kund, vi har sett din feedback om TP och vi tar det mycket på allvar.
Vi ber om ursäkt för ditt missnöje med våra produkter. Vi erbjuder en full återbetalning och återbetalningen krediteras ditt konto inom 2-5 arbetsdagar.
Kan du ändra din recension av oss när du har fått återbetalningen? Tack för det"
"Svar från Lyckrea

18 feb. 2026
Hej Dan, tack för att du delar med dig av den här uppdateringen, och vi beklagar verkligen besväret och frustrationen du har upplevt med din beställning och bristen på uppföljning.

Vi kommer att rapportera detta ärende omedelbart till vår kundtjänst så att de kan granska ditt ärende, kontrollera återbetalningsstatusen och hjälpa dig med en korrekt lösning så snart som möjligt."

Efter det har jag inte hört något mer. Jag har väntat ytterligare 1 månad trots att dom skriver att "ärendet kommer att rapporteras omedelbart till kundtjänst"

13 januari 2026

"Bästa kund,
Vi beklagar att produkten inte uppfyllde dina förväntningar.
Vårt team har kontaktat dig för att bättre förstå problemet och kommer att verifiera detaljerna för att säkerställa att du får rätt produkt eller en korrekt återbetalning. Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta.
Kundtjänstteamet"

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The glass cleaning product

The glass cleaning product did not perform as was advertised, but when I sent an email, I received an apology and I was promised a full refund to be processed right away. If I receive it, this company will be viewed as better than most!

12 maart 2026

Brist på information

Hej; jag beställde en redskap hos er för några sen men ingen information om leverans tid. Har mailat två gånger min order nummer och frågat men ingen svar.

22 februari 2026

Antwoord van Lyckrea

Hej Siham, vi ber uppriktigt om ursäkt för det uteblivna svaret. För att hjälpa dig kontrollera leveransstatusen, kan du bekräfta ditt ordernummer och den e-postadress som användes för köpet? Vi hittar din beställning och uppdaterar dig så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Ha en bra dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedrövligt jag har vid ett flertal…

Bedrövligt jag har vid ett flertal tillfället mailat om att halva min beställning saknas. Jag beställde 2 par bälten utan spänne. 1 par bruna och 1 par svarta. Jag fick 1 spänne i vardera färg och inte 2. Ingen återkoppling från lyckrea alls

22 januari 2026

Antwoord van Lyckrea

Hej Suzanne, tack för att du uppmärksammade oss på detta och vi ber uppriktigt om ursäkt för besväret. På grund av att felaktigt SKU tilldelats remmarna skickades vissa beställningar med saknade artiklar. Vi har identifierat problemet och ordnar så att den/de saknade varan/artiklarna skickas till dig så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde för flera veckor sedan ett…

Beställde för flera veckor sedan ett träningsredskap, som fortfarande inte levererats. Ingen info om och när produkten anländer.
Idag den 5/2 damp produkten ner i brevlådan. Väldigt lång leveranstid.

4 februari 2026

Antwoord van Lyckrea

Hej Gunborg, vi beklagar att du inte är nöjd med leveranstiden. Vi har kontrollerat din beställning och upptäckt att den senaste statusen är "2026-02-05 09:36 SVERIGE, Försändelsen är rapporterad som distribuerad till mottagaren". Det visade sig att du har mottagit paketet senare efter detta meddelande. Vi ber dig vänligen att dubbelkolla din brevlåda eller kontrollera med dina familjemedlemmar som kan ha tagit emot paketet åt dig.

Tack för ditt samarbete och kontakta oss gärna om du behöver ytterligare hjälp.

Ha en bra dag!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.