Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hele var så nemt og lige til. Rigtig god vejledning, og god kommunikation. Behjælpelig med betaling og særaftale ift. både afhentning og aflevering. Kan klart anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke en finger at sætte. Service i top og personalet er super flinke og hjælpsomme. Alt forløb som smurt. Absolut ikke sidste gang vi lejer udstyr hos dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte oplevelser med Lydtildinfest. Har før haft brugt Lydtildinfest til last minute opgaver i forbindelse med DJ jobs. Kristian som står bag har altid tingene på lager, eller finder en løsning.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kristian fra Lydtildinfest kan virkelig noget når det kommer til service. Vi bookede lyd og lys til en større fest, og det var mildest talt bare nemt det hele. Nemt at afhente, nemt af sætte op, n... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestapparatuur verhuurbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lad os omdanne dit arrangement med vores kvalitetsudstyr, i form af: Festhøjtalere, diskolys, røgmaskiner eller en kompetent dj. Med over 500 fester i bagagen, er du i trygge hænder, når du booker en fest igennem os.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,7

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kun rosende ord

Jeg skulle blot have isteringer... Men ingen er for små til at blive behandlet godt. Vi kommer helt sikkert tilbage!

22 juni 2020

Hej Henrik

Tak for den dejlige anmeldelse - vi håber at se dig igen, en anden god gang :-).

Kan klart anbefale Lydtildinfest

Kan klart anbefale Lydtildinfest

God service, da vi skulle holde konfirmation i marts, men dk bliv lukket ned 4 dage før, skriv vi sammen og vi skulle bare skrive når vi viste hvornår det skulle bruges

Og tidspunkt vi hentede på var heller intet problem hele vejen god service tak

19 juni 2020

Hej Tina

Tak for de rosende ord, det er vi glade for :-).

Vi håber, at vi ses en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale Lydtildinfest.

Kan klart anbefale Lydtildinfest.

Nemt, hurtig og en super professionel service, var min oplevelse, da jeg skulle leje et sæt højtalere til en fest.

Det er ikke sidste gang, jeg lejer noget der:-)

Thomas

15 juni 2020

Hej Thomas

Tak for den fine anmeldelse af din oplevelse hos os, i forbindelse med leje af lydpakke 0-30 personer.

Vi glæder os til at se dig igen :-).

God dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, hurtigt og super kvalitet

Lydtildinfest var super nemt, hurtigt og i top kvalitet! De kom som aftalt med både lyd og lys, og alting spillede.
Kun gode ting at sige herfra!

18 januari 2020

Hej Markus

Tak for den fine anmeldelse, vi er super glade for at vi måtte være en del af jeres fest og jeg håber at vi ses igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været fuldt ud tilfreds med…

Jeg har været fuldt ud tilfreds med lydtildinfest. Gode produkter og fantastisk service. Jeg har ikke en finger at sætte på min oplevelse.

Jeg har booket lyd, lys og røg 2 gange gennem lydtildinfest. Første gang til 60 mennesker og anden gang til op mod 300 mennesker. Begge gange har været strålende.

15 januari 2020

Hej Hans

Jeg er utrolig glad for at vi måtte være en del af jeres fester og at i alle hyggede jer!

Jeg håber vi ses en anden god gang, til flere fede fester 🙌

Nemt at sætte op

Nemt at sætte op. God lyd. Serviceminded personale der var klar til at svare på spørgsmål hurtigt. God oplevelse

Hej Christina

Tak fordi vi måtte være en del af jeres fest, samt at vores udstyr var nemt at opsætte.

Jeg håber vi ses en anden gang, ved en festlig lejlighed 🤩

Det hele gik perfekt

Det hele gik perfekt, meget venligt personale og meget godt udstyr. Kan 100% anbefales

Hej Magne

Tak for anmeldelsen, samt tak fordi vi måtte deltage i jeres fede fester 🙌

Jeg håber vi ses en anden god gang, til flere vanvittige fester!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse med leje af lys og lyd…

Super oplevelse med leje af lys og lyd til min fest!
Der var god kommunikation og service hele vejen.
Kan kun anbefale andre at bruge Lydtildinfest!

Hej Cicilie

Vi er super glade for, at vi måtte være en del af din fest :-).

Jeg håber at vi ses en anden gang, ved en festlig lejlighed.

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse, med god service hele vejen igennem! Intet at sætte en finger på :)

21 oktober 2019

Hej Augusta

Mange tak for den fine anmeldelse, vi håber at se dig en anden god gang!

Det var ihvertfald en fornøjelse at levere udstyr til jeres fest.

Jeg brugte Lydtildinfest ifm

Jeg brugte Lydtildinfest ifm. min fødselsdag. Kristian er super engageret. Det er nemt at leje, afregne og levere tilbage. Det lånte udstyr fungerede i top. Kan kun anbefale Lydtildinfest til andre.

19 augustus 2019

Hej Lars,

Tak for den rosende anmeldelse!

Er glad for at i atter engang var tilfredse med det lejede udstyr, det gør vores job lidt bedre!

Håber vi ses en anden gang, ved en festlig begivenhed.

Vi ses :-).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige brugt Kristian fra…Lydtildinfest til sølvbryllup/fødselsdagsfest

Har lige brugt Kristian fra Lydtildinfest til vores kombinerede sølvbryllup/fødselsdagsfest og jeg må sige jeg er imponeret, en sådan dedikeret ung mand skal man lede længe efter. Alt fungerede fuldstændigt upåklageligt lige fra Kristian stillede udstyr op og Nikolaj kom forbi som DJ til aftalt tid og til Kristian selv kom og tog udstyr ned igen, en super fed oplevelse fra først til sidst. Kan kun anbefale at man bruger ham hvad enten man skal bruge lyd og lys eller som os hvor vi havde en DJ til at spille for os. Tusind tak til Kristian og Lydtildinfest for en super aften med gang i dansegulvet

22 juli 2019

Hej Pia,

Vi takker mange gange for at vi måtte være med :-).

Jeg håber vi ses en anden god gang, til et brag af en fest!

Fantastisk service

Fantastisk service, og ekstrem god lyd og lys show der løftede festen til et helt andet niveau. Kan klart anbefales til andre da kvalitet og pris hænger super godt sammen.

7 juli 2019

Hej Mathilde,

Tusinde tak for de rosende ord, vi er glade for at vi kunne hjælpe med at løfte stemningen til jeres fest.

Vi ser frem til at se jer en anden god gang, til en festlig lejlighed :-).

Rigtig dejlig dag.

Kan klart anbefale lydtildinfest 🤗

Kan klart anbefale lydtildinfest 🤗
Hurtig feedback på mails ✔️
Kristian er yderst service mindet ✔️
Flexibel Levering ✔️
Fornuftig pris✔️

Rigtig flot lysshow, som self. Sætter prikken over i’et til din fest 🤗

Det er bestemt ikk sidste gang vi benytter lydtildinfest 🤗

28 april 2019

Flotte oplevelser med Lydtildinfest

Hurtig levering, og fornuftige priser målt på et hårdt presset marked.

Lydtildinfest har lidt til enhver smag hvis du skal holde fedt

5 april 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin og let afhentning....

Rigtig fin og let afhentning samt aflevering af udstyr, og fornuftige priser så selv unge mennesker kan være med. Flink gut :)

28 maart 2019

Hej Nicki!

Tak for din fine anmeldelse - vi er blot glad for, at vi kunne hjælpe dig med at holde en fed fest 😃

Oplevelse i verdensklasse

Kan klart anbefales. Super fed personlighed og god levering og set-up. Meget imponerende. Selve lyset og røgmaskinen var meget professionelt og helt klar alle pengene værd.

10 februari 2019

God service.

Med meget kort varsel (to timer) lejede vi diskolys gennem Lydtildinfest. Det var virkelig hurtigt og god service. Diskofesten blev reddet med flot diskolys (som var meget nem og hurtig at sætte op!) - til en god pris. De bedste anbefalinger herfra

2 februari 2019

5 ud af 5 stjerner?

Jeg havde den bedste oplevelse med Kristian. Da jeg stod 4 timer inden min fødselsdag og lige er blevet dumpet af dj'en, ringede jeg til Lydtildinfest og de kunne med kort varsel komme og levere et yderst tilfredsstillende "lydsetup" samt lys. Profession service samt super smillende personale.
Jeg vil helt sikkert anbefalde "Lydtildinfest" til venner og bekendte, og bruge dem igen fremover.!

8 oktober 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.