Lyngbyvoksbehandling Reviews 42

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har “kun” gået hos Shila siden august, men er allerede nu helt sikker på, at jeg aldrig finder et andet sted! Resultatet er altid helt perfekt, og tiden flyver afsted når man bliver behandlet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling! Kan varmt anbefale Sheila. Hun er professionel og super kompetent. Trods nervøsitet fik hun mig til at grine og have det sjovt imens! Fra start til slut sørgede Sheila for... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjemmelig hyggelig “klinik”, hvor man bliver taget godt imod af Shila. Shila virker meget kompetent og er sød, imødekommende og behagelig at være i hænderne på.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beste voksbehandler

Resultatet er altid helt perfekt, og tiden flyver afsted når man bliver behandlet hos hende. Hun er mega dygtig til, at få sig til at føle sig tryg. Jeg går altid glad derfra og har intet dårligt at sige overhovedet.

Så hvis du skal vokses, skal du gøre det hos Lyngby voksbehandling!

15 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været hos Shila mange gange…

Jeg har været hos Shila mange gange efterhånden og jeg er altid 100% tilfreds med resultatet. Hun er utrolig dygtig og meget perfektionistisk, du forlader ikke klinikken uden et flot resultat. Hun er utrolig sød og rolig og man føler sig hurtigt tryg i hendes hænder. Kæmpe anbefaling!

7 augustus 2023

Stor anbefaling

Stor anbefaling!

Fra start til slut sørgede Sheila for at fortælle mig hvad hun gjorde, så jeg kunne følge med i behandlingen.

Derudover gav Sheila en god og grundig vejledning om produkterne, så jeg trygt kunne vedligeholde hendes arbejde.

Kæmpe anbefaling herfra. Kommer helt sikkert igen.

2 juni 2023

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefale Shila, selv hvis det er første gang man skal have voks. Hun var super kompetent og professionel. Hun tog en i hånden fra jeg trådte ind ad døren og indtil behandlingen var afsluttet, og hun gjorde meget ud af at fortælle om, hvad hun gjorde fra start til slut, og om hvilke produkter hun brugte på en. Kommer helt sikkert tilbage!

11 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En professionel voksbehandler med altid god humor og humør

Shila er helt klart den bedste til at udføre voksbehandlinger! Jeg har prøvet lidt forskelligt og jeg må ærligt erkende at, hvis man vil have den bedste behandling, service, god humor og en sjov historie for at løfte humøret så er det Shila man skal booke tid hos.
Derudover har hun stor viden indenfor området og ved præcis hvilken voks der passer til din hud og giver gode råd til alt.

27 oktober 2022

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales ! Jeg var nervøs den første gang, men man bliver taget rigtig godt imod og får en behagelig behandling. Shila er en kompetent og dygtig behandler der ved ekstremt meget, og giver en enormt personlig og grundig vejledning, og tager sig tid til at det skal være i orden. Derudover glæder jeg mig hver gang, da der er en hyggelig stemning og plads til sjov.

15 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og professionel behandling

Jeg har fået lavet lash lift og farvning af vipper flere gange og har altid været super glad for resultatet.
Jeg vil klart anbefale Lyngby Voksbehandling, der er altid en god stemning og man føler sig godt taget imod.

20 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu været til voksbehandling hos…

Jeg har nu været til voksbehandling hos Shila tre gange og hver gang har været en fornøjelse. Trods lidt nervøsitet optil første voksning var der fra start en dejlig, rolig og afslappet atmosfære i rummet - også med plads til sjov og grin. Selve behandlingerne har jeg hver gang været fuldt ud tilfreds med. Shila er super dygtig, grundig, professionel og sød til at give gode råd med på vejen til hvordan man sikrer et vedvarende pænt resultat. Så altså en stor anbefaling herfra, hvis man ønsker at prøve kræfter med voksning😃🤩

26 november 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hun virker super professionel og er så…

Hun virker super professionel og er så sød!
Det var min første voksbehandling og jeg blev så overrasket. Hun er virkelig imødekommende og beroligende som person. Hun giver en masse råd og vejledning undervejs og det værdsætter jeg virkelig.

- Hendes priser er også fine. Selv en studerende kan følge med. 🥰

23 november 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.