Oplichters begin dit jaar een luchtvochtiger besteld en in de doos gelaten om te retourneren. Gelukkig via klarna besteld en probleem uitgelegd zij hebben de betaling on hold gezet. Ongeveer 40 mail... Toon meer
Wij hebben een luchtontvochtiger gekocht die niet aan onze verwachtingen voldeed en wilde deze retourneren . Op eigen kosten ...zoals vermeld op hun site. Na een mailwisseling van meer dan een we... Toon meer
Deze verkoper is een onbetrouwbaar houdt zich niet aan de regels en afspraken die hij voorspiegelt! Product te laat niet volgens de beschreven tijd. Kan alleen maar retourneren als alle kosten voo... Toon meer
Deze luchtbevochtiger is supermakkelijk in gebruik, zelfs mijn 8-jarige kan 'm bedienen. Het waterreservoir is handig te dragen zonder te morsen. Hij is compact voor op het nachtkastje en heeft echt g... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik werk veel thuis en had last van mijn…
Ik werk veel thuis en had last van mijn rug, maar met deze LynorHome Ergonomische Bureaustoel is dat voorbij. De mesh rugleuning ademt goed en geeft prima steun. Het zitkussen is ook na een lange dag nog steeds comfortabel. Hij past perfect in mijn kleine kantoor.
Het zijn oplichters koop daar niet
Het zijn oplichters. Je koopt wat en het is niet goed,dan nemen ze het niet terug ,terwijl je het recht hebt om binnen 14 dagen terug te sturen.
Maar ze geven je geen retour bon .
Dus ik raad aan koop daar niet ,kijk lekker verder naar betrouwbare firma.
Dit zijn echt OPLICHTERS!!! Koop hier geen apparaten!
Dit zijn echt OPLICHTERS! Koop niet via deze website! Je krijgt niet het product van hun website maar een goedkoop alternatief, dit zie je pas als het product thuis binnenkomt. Vervolgens weigeren ze je een retouradres te geven. Je moet het product naar China sturen. Ik heb al 30x gemaild en nog steeds wordt er geweigerd een retour adres te geven. Ze verkopen hun verkeerd geadverteerde ''after market '' producten voor €250 terwijl het apparaat bij andere leveranciers €109 kost, je weet echter niet bij de koop dat je opgelicht wordt. LET DUS OP!!!
De autonavigatie GPS X20
De autonavigatie GPS X20, 7", is op tijd afgeleverd door PostNL. Keurig werden de vragen beantwoord door Aron van LynorHomeNL
Robotstofzuiger gekocht maar voldoet…
Robotstofzuiger gekocht maar voldoet niet. Retour sturen lukt ook niet. Oplichters zijn het. Triest dat deze club nog steeds in de lucht is en klanten oplicht.
GA NIET MET ZE IN ZEE. BOEVEN ZIJN HET!!!!!
Luchtontvochter apparaat besteld
Luchtontvochter apparaat besteld, maar deze werkt niet! Verschillende emails gestuurd helaas geen reactie!! Echt een oplichtersbedrijf 😡
Ik heb deze beveiligingscamera in de…
Ik heb deze beveiligingscamera in de achtertuin hangen. Het beeld is superscherp en de meldingen komen snel binnen - je hebt wel sterke wifi nodig voor een stabiel signaal.
Kan ik ook min sterren geven
Kan ik ook min sterren geven, want 1 ster is zelf al te veel. Wat een scam bedrijf.
Zeer twijfelachtig of het product wel 'orgineel' is of gewoon een vette namaak.
Retour meestal in Duitsland schrijven ze op hun site. Maar retour procedure zo uitrekken en onmogelijk maken dat het niet alleen geld maar ook veel tijd kost. Om vervolgens een verhaal te verkopen aan ons dat het product uit China komt en je waarschijnlijk allemaal extra kosten hebt als het product überhaupt al aankomt blablabla, is de kans dat je je geld terugkrijgt minimaal. Maar we willen u een prettige winkelervaring geven. Dus stuur het maar niet retour.... Say what?!
Geld verdienen over de ruggen van mensen, oneerlijke bedrijfsvoering, halve waarheden verkondigen (lekker misleidend). Dat wat onzuiver is, kun je niet zuiver praten.
Doe het niet!
Product voelt heel cheap aan. O.b.v. een review een luchtontvochtiger gehaald maar achteraf dus spijt. Je krijgt met geen mogelijkheid het product geretourneerd. Je krijgt niet relevante informatie op vragen om het retour te sturen. Blijf aub weg van deze webwinkel.
Malafide dropshipper
Malafide dropshipper. Normaal let ik goed op maar dit keer toch erin getrapt. Robotstofzuiger voor 249,-
Blijkt elders al voor 109,- te koop
Wou hem retour doen om een andere reden maar krijg alleen maar te horen dat ik hem beter kan houden ivm retourkosten China. De beste man Aron reageert niet meer op mails. Mensen pas op, koop hier niet!!!!!
oplichterij
via een test van bestbuy uitgekomen bij een robotstofzuiger van Lynorhome.Blijkt dit een toestel te zijn van Liectroux , maar is het merk weggewerkt op de site van Lynorhome.Op andere sites heb je het toestel voor minder als de helft.Aron houdt mij al een week aan het lijntje en antwoordt geen enkele maal op mijn vraag om het toestel te retourneren
Robotstofzuiger gevonden via Google…
Robotstofzuiger gevonden via Google deze kwam als beste en stilste uit de bus. Nu blijkt dat de robot zijn geheugen waar hij stofzuigt helemaal niet opslaat. Al vele mails gestuurd naar Aron maar Aron kan blijkbaar niet lezen want stuurt mij steeds hetzelfde antwoord terug. Dom van mij dat ik niet eerst de reviews heb gelezen! Goede leer voor de volgende keer
Creditcard geblokkeerd door de bank
Creditcard geblokkeerd door de bank, die de transfer niet vertrouwd.
Krijg geen retourbon
Ik heb een GPS gekocht via dit bedrijf.ik was van de veronderstelling dat dit een Nederlands bedrijf was maar de GPS kwam uit Polen.De taal is niet te veranderen in het Nederlands dus wil hem retour sturen.Ik ben nu al bijna .1.5 weken bezig om hem retour te sturen.Dit bedrijf gebruikt verschillende email adressen.Ze sturen elke keer de zelfde berichten.Een retourbon heb ik nog steeds niet.Ze willen een compensatie geven van - 20% maar daar ga ik niet mee akkoord.Ik wil de GPS retour sturen. Is via Klarna gekocht.Elke keer vragen ze me om bewijzen te laten zien van de bank en dat het probleem is opgelost.Dat is het nog steeds niet.Niet met dit bedrijf in zee gaan.
Deze babyfoon met camera is handig…
Deze babyfoon met camera is handig draagbar, ik neem 'm gewoon me als ik kook of de was doe. Het scherm past zich vanzelf aan het licht aan, dus 't is altijd goed te zien. De camera was zo vastgemaakt aan het bedje. Simpel en doet wat 'ie moet doen, precies wat ik zocht.
Lynorhome oplichters
Helaas, ben er ook ingetrapt.
Luchtontvochtiger aangekocht via google gevonden als een top apparaat voor een mooie prijs.
Dezelfde dag van de levering aangemeld om retour te zenden.
Ze doen er alles aan om het niet retour te nemen, het is een grote oplichters bende.
Heb na de aankoop de reviews gelezen ( stom had ik vooraf moeten doen )
Koop hier niets !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeer slecht
Zeer slechte sales afdeling.
Wil het product ongebruikt terug sturen en na 4 mails inclusief gevraagde foto’s van het apparaat nog geen toestemming om apparaat terug te sturen. Men lijkt te wachten tot het moment dat dit volgens de regels niet meer mag.
WAARDELOOS BEDRIJF!
Beloven een retournerenbeleid
Beloven een retournerenbeleid! Leugens, je wordt aan het lijntje gehouden en krijgt geen retouradres, oplichters! Slechts 1 persoon daar werkzaam, ene Aron, zeer vervelende niet klantvriendelijke persoon!
Ik heb de M7S robotstofzuiger nu twee…
Ik heb de M7S robotstofzuiger nu twee maanden en ben er erg blij mee. Hij is stil en pakt alle dierenharen goed op. Fijn dat 'ie gewoon overdag z'n werk kan doen zonder te storen.
Bijna erin getrapt
Ik was van plan om een luchtontvochtiger te kopen en ben via een andere website die een test gedaan heeft naar deze apparaten deze kwam er met kop en schouder bovenuit. De prijs voor het apparaat vond ik al een beetje vreemd.bij deze webshop aangekomen had ik snel naar het slotje in de url gekeken dat was er en snel dat ding besteld. Bij de betaling aangekomen was mijn creditcard geblokkeerd (gedaan voor de verzekering ). Heb regelrecht mijn bank gebeld, en die heeft mijn pas geblokkeerd door de betaling die ik wilde doen.
Deze website word gerund door een stel hackers uit hongkong en staat gekoppeld met de beoordelings website die de apparaten test. Dus mensen trap er niet in. Het is een malafiede webshop, en je word opgelicht waar je zelf bij staat. En ik had nog beter onderzoek moeten doen🙈