Waarom Lyona 5 sterren krijgt van mij, omdat er iets mis was gegaan met mijn levering en de klantenservice mij daar direct van op de hoogte bracht. De communicatie met de klantenservice verliep erg s... Toon meer

Ik draag deze ketting nog steeds elke dag. Tijdens het sporten, het douchen, het slapen, altijd. Super goede kwaliteit en zit dus ook heel prettig. Allemaal complimenten over gekregen. Ik zal zeker we... Toon meer

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hele goede kwaliteit en snelle levering

Hele goede en vooral stevige kwaliteit van de sierraden, met een snelle levering!

20 augustus 2025

Antwoord van Lyona

Dankjewel voor je mooie review! 🥰 Wat fijn om te horen dat de kwaliteit en stevigheid van onze sieraden zo goed bevalt en dat je bestelling snel geleverd werd. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

LYONA

De informatie op website is duidelijk…

De informatie op website is duidelijk en de sieraden zijn gemakkelijk te bestellen. Het duurt een aantal werkdagen voordat je je bestelling ontvangt maar tussendoor krijg je voldoende updates. Ik had twee oorbellen voor mijn vakantie besteld, daar heb deze intensief gedragen en zien nog als nieuw uit. Nog leuke complimenten ontvangen. Ik zou zeker weer bij LYONA bestellen!

9 augustus 2025

Antwoord van Lyona

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen! 💖 Fijn om te horen dat onze website en updates duidelijk voor je waren en dat de oorbellen zo goed bevallen, zelfs na intensief dragen. Geniet van je sieraden en de complimentjes – daar doen we het voor! We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen bij LYONA.

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid

10 augustus 2025

Antwoord van Lyona

Bedankt voor je beoordeling en je mooie compliment over onze klantvriendelijkheid! Fijn om te horen dat dit is opgevallen. We hopen je snel weer terug te zien bij LYONA.

heel erg blij mee

Bij het bestellen van een ketting heb ik een gratis armbandje toegestuurd gekregen. Deze waren beide heel snel geleverd en super leuk verpakt. Perfect qua maat en allebei heel mooi van kwaliteit en afwerkingen. Ben er super tevreden mee en bestel zeker nog een tweede keer!

28 augustus 2025

Antwoord van Lyona

Wat een prachtige review om te lezen, bedankt! 💛 Wat fijn dat zowel de ketting als het gratis armbandje goed in de smaak vallen en dat je blij bent met de kwaliteit en verpakking. We doen ons best om ieder pakketje met zorg samen te stellen, dus het is geweldig om te horen dat dit wordt gewaardeerd. We kijken ernaar uit om je een volgende keer weer te mogen verrassen!

Team LYONA

Stijlvol + sweat proof

Super blij met mijn nieuwe ketting.
Past overal bij en helemaal in mijn stijl.
Na meerdere tests weet ik ook zeker dat ik hem met een gerust hart kan blijven dragen tijdens het sporten. Dus ook sweatproof! :D

5 augustus 2025

Antwoord van Lyona

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe ketting! 🥰 Dat hij helemaal in jouw stijl past én dat je hem zelfs tijdens het sporten met een gerust hart kunt dragen, maakt ons extra trots. Heel erg bedankt voor je enthousiaste review en het delen van je ervaring – dit waarderen we enorm! ✨

Team LYONA

Beste Rene,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de ketting niet mooi valt bij u. Wij vinden het belangrijk dat elke klant 100% tevreden is, en daarom denken we altijd graag mee over een passende oplossing. Of het nu gaat om ruilen, retourneren of samen kijken naar een alternatief sieraad — we zorgen er graag voor dat u met een glimlach verder kunt.

We waarderen het dat u dit met ons deelt en hopen u snel opnieuw te verrassen met een sieraad dat perfect bij u past.

Joshua
Klantenservice LYONA

Ik heb na een maand pas mijn bestelling…

Ik heb na een maand pas mijn bestelling binnen gekregen, eerst kwijt geraakt met de post, vervolgens contact gehad met klantenservice, zou m'n bestelling op nieuw krijgen (met een extra armbandje om het goed te maken) afijn, vervolgens heeft dit zich nog 2 weken op zich laten wachten. Kettinkje + armbandjes kwamen binnen in een enveloppe, dus ik heb eerst 15 minuten die dingen uit elkaar moeten halen, maar het visitekaartje zat wel in een zakje? Ik vond dit heel onlogisch, en erg onprofessioneel. Het materiaal van de sierraden voelen heel goedkoop aan dus de prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Ik hoop dat mijn nek niet na een week groen kleurt omdat het toch geen stainless steel blijkt te zijn.

23 juli 2025

Beste Mara,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat de levering van je bestelling niet is verlopen zoals je had gehoopt.

Toen bleek dat het eerste pakketje helaas zoek was geraakt bij de post, hebben wij direct aangeboden om je bestelling kosteloos opnieuw te versturen met een extra gratis sieraad als gebaar. Omdat het in jouw geval ging om een gepersonaliseerd sieraad, was het helaas niet mogelijk om de productietijd te verkorten – vandaar dat we duidelijk hebben aangegeven dat er een nieuwe levertijd van 7 tot 10 werkdagen aan verbonden zou zijn. We begrijpen dat wachten vervelend is en werken er momenteel hard aan om levertijden in het algemeen te verkorten.

Wat betreft de verpakking en presentatie: we nemen je feedback serieus. We willen onze service en beleving continu verbeteren en zullen jouw opmerkingen hierin zeker meenemen.

Onze sieraden zijn wél degelijk gemaakt van stainless steel, zoals ook vermeld op onze website. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je de artikelen uiteraard retourneren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug – het kost je alleen een postzegel. Je mag ons hiervoor op elk moment even mailen; we staan klaar om je verder te helpen.

We streven altijd naar tevreden klanten en vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt. Dank nogmaals voor je feedback.

Hartelijke groet,
Joshua
Klantenservice LYONA

Erg mooi

Bestelling werd snel geleverd.
Het sierraad is erg mooi.
Er zat zelfs een lief bedankkaartje bij.
Ik ben erg tevreden.

28 april 2025

Beste Wilma,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je sieraad en onze service! En heel leuk dat het bedankkaartje gewaardeerd werd 😊
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen — dat betekent veel voor ons!

Hartelijke groet,
Joshua van LYONA