Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich bin sooooo zufrieden mit meinem Kauf. Da ich die Ringgröße meines Manmes nicht kannte, habe ich willkürlich eine Größe ausgesucht. Hat sich herausgestellt, dass ich zwei mal neue Ringe bestellen m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service och stiliga smycken! De levererar både kvalitet och service i toppklass! Jag köpte deras smycken för män redan för tre år sedan och har varit otroligt nöjd. Smyckena är stiliga... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supersnabb leverans, dock var ringen för stor (mitt fel) så jag skickade för att byta stl och så klart skickade de tillbaka rätt stl så snabbt som möjligt. Skitsnygga smycken och min man älskade ringe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juwelenhandelaar

Geschreven door het bedrijf

Vi erbjuder stiliga premiumsmycken till män och kvinnor. Hos oss hittar du Tungsten ringar, halskedjor i kirurgiskt stål och armband i olika utföranden. Allt för att ge dig en komplett look! Välkommen till Lyxery!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värdelöst

Skitbutik, skyller på att min order ”fastnat i systemet ” har retunerat ett halsband som va för kort, och bytt till ett längre, har gått 2 månader och det sitter fortfarande ”fast i systemet ” erbjuds 15% rabatt på en vara jag redan betalt, och dessutom betalat för en ny frakt av returen.

Halt värdelösa, handla någon annanstans.

15 april 2025

Hejsan Ola,
Så bra att du skriver till oss. Ditt byte hamnade som "vänta", då vi väntade på inbetalning av returfrakt.
När vi sedan släppte igenom ditt byte för ca 15 dagar sedan, missade vi att ta bort "vänta" taggen. Det är därför det tagit extra tid. Detta ber vi så mycket om ursäkt för. Vi insåg att det blev fel och gjorde därför en återbetalning på 15%.

Din nya kedja skickas idag och du får snart en ny spårbar länk där du kan följa paketets resa.

Vi är jätteledsna att det blivit så struligt men hoppas att detta ger en bättre bild av det hela 😊

Skitbra!

Skitbra!
Bara positiva erfarenheter! Väldigt bra i kommunikationen och tillmötesgående där jag fick testa en del ringar för att testa vad som passar!

Rekommenderar till alla och kommer definitivt handla här igen!

Så här ett företag ska agera gentemot en kund!

24 maart 2025

Vad glada vi blir! Tack så jättemycket Danijel! 🤩🤩

Snabbt leverans

Snabbt leverans, dock är jag orolig för kedjan jag köpte. Den KÄNNS som om den är av billig kvalité och kommer att gå sönder om inte länge, men just nu så är det bra👍🏻

6 maart 2025

Antwoord van Lyxery by Sweden AB

Taaack! Härligt att du känner dig nöjd med leveransen😊 Jag kan inte hitta din order, men jag kollar gärna närmare på vilken kedja du beställt. Vi ser till att hålla en hög standard på våra smycken så det ska inte kännas som motsatsen.
Du når oss alltid på info@lyxery.se 🙌
//Ludvig

Mycket fina ringar 😊.

Mycket fina ringar 😊.
Väldigt bra återkoppling om man hade ngn fråga.
Kan verkligen rekommendera detta företag 👍.

28 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa , vackraste ringarna!

Bästa snyggaste ringarna. Linus & Ludvig har verkligen det bästa , trevliga bemötandet vid kontakt. Snabb återkoppling och snabb leverans. Min ring jag valt blev för stor och en ny med rätt storlek skickades ut omgående. Ringen är fantastisk vackra och synliga som man vill ha det! Man är stolt att få bära denna vackra ring! Rekommenderar verkligen Lyxery! Bäst på alla sätt!

7 januari 2025

Tack så jättemycket bästa Carina!😍
Det betyder jättemycket för oss med en så fin recension! Härligt att du gillar din nya ring 🥰 Vi är stolta att just du hittat till oss!

Ha det bäst!
//Ludvig och Linus

Toppen!

Så snygga smycken och ett mycket trevligt bemötande när jag behövde hjälp att byta storlek på ringen! Kommer att handla här fler gånger.

27 december 2024

Härligt Jonatan!
Taack så jättemycket! Du är så välkommen tillbaka 🥰
//Ludvig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service och stiliga smycken!

Fantastisk service och stiliga smycken!
De levererar både kvalitet och service i toppklass! Jag köpte deras smycken för män redan för tre år sedan och har varit otroligt nöjd. Smyckena är stiliga och prisvärda, och företaget är snabba med att hantera ordrar. Kundbemötandet är dessutom fantastiskt - jag rekommenderar dem varmt för deras pålitlighet och kvalitet.
Tack för en utmärkt upplevelse!

20 december 2024

Hej Christine!

Stort tack för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss! 🖤
Så kul att höra att du varit nöjd med våra smycken ända sedan tre år tillbaka – det är precis sånt som gör vårt jobb så givande!

Vi lägger stor vikt vid både kvalitet och service, så det känns fantastiskt att det uppskattas. Om det är något du behöver hjälp med framöver, tveka inte att höra av dig!

Tack själv för att du är en del av vår resa. Ha det bäst och hoppas du fortsätter vara lika nöjd i många år till! 😊

Allt gott,
Ludvig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I cannot express how thrilled I am with…

I cannot express how thrilled I am with my experience at Lyxery! From the moment I reached out for a replacement because the initial ring was too small, their customer service went above and beyond to assist me. They were kind, patient, and genuinely caring throughout the entire process.
I had high expectations, but when the replacement wedding ring arrived, it completely exceeded them. The craftsmanship, attention to detail, and overall quality of the product are simply breathtaking. It feels like a piece of art that I’ll cherish forever.
Lyxery truly understands the meaning of luxury. Their commitment to perfection and customer satisfaction is unparalleled. I feel incredibly lucky to have chosen them for such an important purchase.
If you’re looking for elegance, impeccable service, and top-tier quality, Lyxery is the way to go. Thank you for making this experience unforgettable!

15 december 2024

Antwoord van Lyxery by Sweden AB

Thank you so much Neacsu! —it means a lot to us! We’re really happy we could help make the replacement process smooth and get you a wedding ring you love. Knowing it exceeded your expectations makes us so proud of what we do.

We’re honored to have been part of such a meaningful moment and are so glad you’re happy with your ring. If you ever need anything else, you know where to go! 😉

Mycket nöjd

Väldigt proffsig hantering av kund frågor, trevligt bemötande och snabb hjälp. Fantastiskt jobb, Ludvig och Linus, tack!
Gällande kvalité av produkter: supernöjd och överraskad på något sätt att det finns något sånt på marknaden med verkligen bra kvalité.
Rekommenderar 100%!!!

3 december 2024

Hejsan Antonina!

Wow, stort tack för dina varma ord – det gör oss verkligen glada att höra! 🖤
Det är superkul att du är nöjd med både servicen och produkterna. Vi jobbar hårt för att hålla hög kvalitet och ge den bästa kundupplevelsen, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Vi hoppas att du fortsätter att vara lika nöjd och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har fler frågor.

Tack för rekommendationen – du är bäst! 😊

Allt gott,
Ludvig och Linus

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.