Bestod på første forsøg både teori og køreprøve. LZ køreskole med kørelæreren Jonas gør teori og kører turen er ikke bare lærerigt men meget hyggeligt og spændende. Der er ingen dumme spørgsmål,... Toon meer
Har lige taget MC kørekort hos LZ. Det har været en fest hele vejen igennem. Loay gør undervisningen sjov og man får et fedt sammenhold med de andre elever. Jeg vil 100% anbefale LZ til alle der ska... Toon meer
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos LZ køreskole i Vejle. Min kørelærer (christa) 🩷 har været utrolig tålmodig, støttende og god til at forklare tingene, så jeg altid følte mig tryg bag rattet... Toon meer
Jeg har haft en virkelig god og sjov oplevelse ved LZ, de har virkelig styr på tingene og man føler sig tryg og velkommen. Min kørelære (Jonas) er sygt grineren og utrolig venlig, han er god til at be... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Her i LZ Køreskole lægger vi stor vægt på at undervisningen er helt i top samtidigt med at det gerne må være underholdende at tage kørekort. vi glæder os til at tage imod dig! :-)
Hjallesevej 67, 5230, Odense M, Denemarken
- lz-koreskole@hotmail.com
- lz-k.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
LZ Køreskole
De sidste 4 uger hos LZ Køreskole har været en helt fantastisk oplevelse! Fra start til slut har han været professionelle, engagerede og virkelig dygtige til at lære fra sig. Man føler sig tryg, godt guidet og samtidig motiveret hele vejen igennem.
Et kæmpe tak skal lyde til Loay den bedste underviser man kunne ønske sig! Med hans tålmodighed, humor og evne til at forklare tingene på en måde, alle forstår, fik han os alle 7 igennem både teori- og køreprøven første gang. Det siger virkelig noget om kvaliteten på undervisningen.
Kan varmt anbefale LZ Køreskole til alle, der ønsker en seriøs, men samtidig sjov og effektiv vej til kørekortet (motorcykel)
Tak for alt!

Antwoord van LZ Køreskole
En af det bedste det anbefales 100% 3…
En af det bedste det anbefales 100% 3 uger så var kørekort hjem .. man kan start der med lukke øjne L Z køreskole tak for det god behandling 💪🏽💪🏽

WAOU
WAOU, EN KVALITET!
Loay kørte et MC lynhold på godt 3 uger. På den korte tid fik vi alle 7 mange flere køretimer end der er obligatorisk. Han var yderst flexibel ift folk med børn, jobs og udfordringer.
Jeg kan på det varmeste anbefale LZ køreskole. Både pga kvaliteten, men bestemt også humoren, humøret, gæstfriheden og ren forkælelse. Loay er den skønneste personlighed og han sørgede SÅ godt for os hele vejen igennem.
Han giver det dér ekstra, som man håber at få, men ikke altid får. Tusind tak for et fedt forløb.

Antwoord van LZ Køreskole
Lz har været en skide god køreskole at…
Lz har været en skide god køreskole at tage sit kørekort ved og jeg har haft en rigtig god oplevelse der

Helt fantastisk oplevelse...
Har haft en helt fantastisk oplevelse hos LZ. Holdet består af virkelig rare og imødekommende mennesker. Et kæmpe tak til Jonas, min kørerlærer, som med god humor guidede mig igennem hele forløbet.
Tak, Jonas – vi ses på vejene!

Very good experience
Very good experience. Very professional and individual approach to the client. My teacher Ivan does a very good job. He explains everything until you understand. He has a lot of patience and during the ride a very nice, friendly atmosphere. I highly recommend-Kinga

Den bedste kørelære i Danmark
Den bedste køreskole i Danmark! 💪🏽
Jeg har i dag bestået min køreprøve i første hug med Alexander fra LZ køreskole ! 😊
Han er så rar, rolig og virkelig en dygtig kørelærer !
I skal klart have ham som køre lære i Odense og snart i Aalborg 👌🏽

Bedste køreskole der ude
Bedste køreskole der ude, sjovt, roligt og lærerigt, anbefaler 100%, bestod alle prøver første gang :)

Antwoord van LZ Køreskole
Det var en virkelig god oplevelse at…
Det var en virkelig god oplevelse at tage kørekort hos LZ! Jeg havde Jonas som kørelærer, og han gjorde det mega fint med at hjælpe og lære fra sig.
Det var et super godt sted, ville helt klart anbefale!

Antwoord van LZ Køreskole
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos LZ Køreskole. Undervisningen var både fornuftig og professionel, og stemningen var altid rar og tryg – især under køretimerne. Kan varmt anbefales!

Klasse kørekortforløb
Klasse kørekortforløb - Massoud var en god kørelærer og følger en til dørs!
Kan klart anbefales :)

Tobias kørelære
Jeg har haft en virkelig god oplevelse, fra mit vedkommende. Og jeg var så heldig at få Tobias som min kørelærer. Han er en meget dygtigt lære, og han lytter til en og gør så man føler sig tryg og tilpas. Jeg bestod min teori prøve og køre prøve i første hug. Klar anbefaling her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kørekort
Sjove teori timer, gode kørelærer (håb på jonas) alt i alt er det hele gennemført

Antwoord van LZ Køreskole
I recently completed my driving license…
I recently completed my driving license exchange process with Lz Køreskole ApS, and I couldn’t be more satisfied with the experience. My driving instructor, Ivan, was incredibly friendly, patient, and professional throughout the entire process.
Thanks to his clear guidance and support, I passed both the theory and practical exams on my first attempt. Ivan made sure I was well-prepared and confident, and his teaching style was both thorough and encouraging.
I highly recommend Lz Køreskole to anyone going through the license exchange process or learning to drive in Denmark. Excellent service and great instructors!

STOR anbefaling herfra!
Jeg tog mit kørekort hos LZ Køreskole, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Jeg havde Massoud som kørelærer, og han var helt fantastisk fra start til slut.
Han formåede at lære mig alt, jeg havde brug for, på en spændende, tryg og motiverende måde. Han er enormt god til at forklare tingene så de giver mening – og han gør det altid med et smil. Han er ikke bare professionel og dygtig, men også sjov, ærlig og rigtig god til at snakke med mennesker. Det gjorde, at jeg følte mig tryg og godt tilpas bag rattet.
For mig blev Massoud ikke bare en kørelærer, men også en god ven undervejs i forløbet. Jeg er VIRKELIG taknemmelig for hans støtte og engagement hele vejen igennem. Sutti var der altid for mig – om det så var til køretimer, teoriprøven, køreprøven eller bare når jeg havde brug for en snak.
Kan 100% anbefale LZ Køreskole – og især Massoud – til alle, der vil have en tryg, lærerig og sjov vej til kørekortet!

Mack LZ Næsby
De bedste anbefalinger til Mack fra LZ i næsby!!!

Antwoord van LZ Køreskole
Det var fanme hyggeligt og Sutti var en…
Det var fanme hyggeligt og Sutti var en god kørelærer. Anbefaler

Antwoord van LZ Køreskole
Jeg har lige bestået min køreprøve…
Jeg har lige bestået min køreprøve efter første gang. Lærerne er ekstremt søde og hjælpsomme. Hvis du gerne ville have et kørekort i første huk. Så vælg LZ!!!!
Nabil 🙌🏼

Antwoord van LZ Køreskole
Hvis jeg ku give 6 stjerner havde jeg…
Hvis jeg ku give 6 stjerner havde jeg gjordt det. Sindsyg god køreskole og kørelærer (44,5 manden, Massoud) sørget for mit kørekort. Bedste kørelære i byen

Antwoord van LZ Køreskole
Bedste køreskole og bedste kørelærer…
Bedste køreskole og bedste kørelærer Nabil Kbh man lærer
Alt bestået første gang
Man lærer alt hvad man skal it det perfekt🤩🤩